Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziroczka 21

dlaczego w polsce jest tyle wiesniakow, co sluchaja disco polo?

Polecane posty

Gość Ziroczka 21

Gość bo jest zajebiste
jestes sssSSSssszalona=P a poza tym niejedna piosenka pop ma rytm niczym disco polo, nie ma wieklkiej roznicy od pola wszystko sie zaczelo=D=D=D

Gość Ludzie zawsze psiocza
na disco polo, mowia ze siara sluchac i takie tam, a tak naprawde to sie na roznych zabawach najlepiej przy tym bawia :D

Gość kazde wesele
to disco polo showww:D

slucham hard rocka i zwykle nie podnieca mnie disco polo. ale nie wyobrazam sobie wesela czy jakiejs potancowki przy np. illusion :) disco polo? dobre do dobrej zabawy.

Gość ble heheh
hard rocka sluchaja brudasy co sie nie myja i maja tluste wlosy co za wstyd disco polo to jest dopiero duma przy tym bawi sie teraz mlodziez kto ci sie bedzie na dyskotece bawil przy hard rocku zalosna muzyka disco polo to jest to pozdr:(

jasne, jasne... to tak - slucham hard znaczy sie jestem brudna na weselach bawie sie przy disco polo to znaczy sie ze sie umylam o jaaa to jestem wtedy pol na pol czy jak? :P :P :P

brudasy - mylisz z nazewnictwem dot. osob sluchajacych punk rocka a nie hard rocka. troche musisz sie doksztalcic, widze :P

ill..nie jesteś tak całkiem stracona,grunt,żebyś na wesela chodziła często ;) Brud cię nie zeżre :D

Gość właśnie każdy narzeka
ale jak na dyskotece puszczą jeden kawałekdisco - polowy to wszyscy odrazu biegną z radością do tańca!

Gość a dlaczego w
polsce jest tyle debili zakladajacych takie glupie tematy i niemajacych nic do roboty?? W sprawie gustow sie nie dyskutuje!

Gość ble heheh
no chyba nie zprzeczysz ze hard rocka sluchaja brudasy (klienci)juz nie wspomne o klientach ale to twoj wybor muzyki :) ostatnio widzialem takiego typa dlugie wlosy i mial na sobie glany to w sumie nic dziwnego ale w lato na PLAŻY zalosne powtarzam jeszcze raz buhaha z was brudasy

Gość Mi nie chca przepisac
A ja lubie punk rocka??? Wezcie no??!! Nie wiedzialam, ze brudna jestem :P

Gość Mi nie chca przepisac
ale nie lubie glanow :D Nie wyobrazam sobie chodzenia w czyms takim, zwlaszcza w lecie :P

a,czyli to kwestia włoswó..długie,czyli brudne.. zaczynam łapać tok myślenia :D *to mówiąc poprawiła chmurę włosów opadającą na twarz*

o ja pierolę, czy wy naprawdę myślicie, że tylko faceci z długimi włosami i laski w glanach słuchają cieżkiej muzyki? :-O

Gość Komercha
Disco polo to teksty o golych d****h i cyckach i o cnotach i sralalala wiara slucha tego s****wa bo jest teraz modne a za chwile bedzie modne co innego np reagee lub metal. W Polsce zadko kto ma swoj gust muzyczny , slucha sie ogolnie tego co w radiu oglaszaja ze teraz slucha sie tego i h.j i wiara slucha. Na sam sluch tekstów disco polo az zygac sie chce. Koles w rurkach dresowych a przy nim dwie jakies d**y w mini i spiewa jakies lalala typu od przedszkola do opola a sie zachowuje jak 25 Cent czy 2pack haha.

Gość gość
najlepszy przeboj disco polo jest teraz dacota slucham go codziennie :) kicia Dagmara :)

Gość gość
Bo jesteśmy w Polsce to czego ma słuchać, disco holandio czy disco hiszpanio?

Gość dobrze urodzony
Bo zmieniono ustroj, Kiedys cham mieszkal na wsi i wywalal gnoj z obory. Teraz bydle przenioslo sie do miast i sloikuje. Rznie pana a pochodzenie od kozy. Uwirelbia prostote wuec slucha glupiej synkopowanej muzyki i ryku banalnych strof. Cham wyszedl ze wsi ale wies z chama nie wyszla i nie wyjdzie. Miales chamie zloty rog........

Gość gość
Słucham disco polo i mieszkam na wsi.

Gość gość
i nie rozumiem co ci do tego?

Gość gośćmario
Muzyka dla ludzi mało inteligentnych,z tekstami dla 5 latkow,wszyscy z was się śmieją,kumacie k***a czy jesteście nie dorozwinieci umysłowo,przepraszam za błędy w pisowni ale mnie poniosło,zartowalem bez mózgie dichole dobrze napisałem hi hi ha ha

Gość gośćmario
A do tego trzepnij sobie gruche,tak lepiej

Gość Maciej Urbaniak
Muzyka dla mało wymagających słuchaczy. Proste teksty,prosty bit. Po prostu disco, tylko, że polskie. Łatwo wpadające w ucho melodie i refreny. Nie każdy na wsi słucha disco polo. Utarło się, że disco polo słuchają "wieśniaki". Czy z miast, miasteczek czy wsi. Ludzie słuchających tego rodzaju muzyki są bardzo mało ambitnymi melomanami i raczej takimi zostaną na zawsze.

Gość gość
ja tam czasem lubie disco polo, rodzice ostatnio zenka ciagle sluchaja, ja sobie dzis zapetlilam fajna nutke https://www.youtube.com/watch?v=fYWdnNuTWgo slucham bo lubie, mozna sie pobawic bez "ciezkich" tekstow, humor, rytm:)