Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarett

jeanin

Polecane posty

Gość margarett

Biorę jeanin już od 1.5 roku.. Bole miesiączkowe występują ale nie są tak silne jak kiedyś i w końcu pozbyłam sie trądziku !!! Ich zaleta jest też fakt ze po nich nie przytyłam :) dzisiaj jednak pojawił sie problem ... Ostanio brałam 2 opakowania pod rząd, została mi jeszcze jedna tabletka do wykorzystania i za 3 dni powinnam miec akres.. jednak dzisiaj pojawilo sie lekkie krwawienie ... Czy mogłby mi ktoś powiedzieć czy jest to groźne ? Sytaucja ta zdarzyła sie poraz pierwszy i nie wiem za bardzo co mam zrobic.. Proszę o odpowiedź.

witam, dopiero teraz zobaczyłam twój wpis, ja też biorę jeanin od jakichś 2 lat i od dwóch miesięcy mam podobne problemy co ty, szukałam przyczyny problemu, robiłam różne badania i wyszło na to, że to od tych tabletek. Czy zdarzyły ci się problemy z włosami po tych tabletkach???? od jakiegoś czasu strasznie mi wypadają

To dlarego,że wzięłaś dwa opakowania pod rząd. Jeżeli będziesz robić pzzerwy wszystko powinno wróić do normy. A co do drugiego wpisu. Jeżeli te plamienia przed przerwą sie powtarzaja to dobrze rozwazyć zmianę tabltek na inne, z większa ilościa hormnów.