Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lljjj

KOLEZANKA BYLA OSTATNIO U GIONEKOLOGA !OTO JEJ WERSJA JAK TO WYGLĄDASTRASZNE!!

Polecane posty

Gość lljjj

IDZ DO GINA !!!! BEDZIESZ NA GOLASA PARADOWAC PRZED OBCYM FACETEM-BEDZIE CIE MIERZYL WZROKIEM -POTEM TYLKO ROZWALISZ PRZED NIM NOGI ,ON USIADZIE DOKLADNIE PRZED TWOJA PIPA I BEDZIE SIE W NIA WPATRYWAL ,BEDZIE JA DOTYKAL A TY BEDZIESZ PLONAC ZE WSTYDU!!!!!!!!! CO WIECEJ JESLI JESTES DZIEWICA BEDZIE CIE BADAL PRZED ODBYT-W Z WIAZKU Z TYM RADZE CI ZROBIC LEWATYWE-NO CHYBA ZE CHCESZ ZEBY POTEM W POWUETRZU UNOSIL SIE ZAPACH TWOJEGO KALU (na jego rekawiczce tez bedzie ,,braz,, ) A JAK BEDZIESZ MIALA SZCZESCIE TO MOZE BEDZIE LEKARZOWI TOWARZYSZYLA ASYSTENTKA LUB STUDENTKA I BEDA RAZEM WGAPIAC CI SIE TAM zycze milej wizyty!!

Gość no to będzie tak
przekopiowane z innego topicu :P

Gość niestety jak by w morde
strzelil tak samo bym opisala wizyte u gina:(bleeee jak bylam dziewicą i badal mnie przez odbyt to nie mialam lewatywy zrobionej i kurka zesralam sie mu prosto na ręce:(płobnelam ze wstydu:(

Pierwsze słyszę o badaniu dziewicy przez odbyt. Mnie lekarka zbadała palcem po prostu zamiast wziernikiem.

Gość SFDFDFD
DZIEWICE ZAWSZE BADA SIE PRZEZ ODBYT IDIOTKO. A POZATYM GIN ZAWSZE PATRZY NA TO CZY MA SIE WYGOLONĄ CIPKE I JAKIE MA SIE STOPY ..CZY ZADBANE CZY NIE:(STRASZNE BADANIE:(

Gość o niweeee
o matko ..to ja nie ide za chiny jak tak to wygląda:(

Gość tgtgg
hahahhaha