Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam paskudne piersi

zobaczcie jaki mam paskudny biust ..czy z nim da sie coś zrobic ??

Polecane posty

wez ty masz norlalny biust jest ładny co ty chcesz nie za mały nie za duzy jak w sam raz naprawde

Gość mam paskudne piersi
facet mi mówi ze mam za male piersi ciagle:(mam dość :( pokazalam jedną piers tylko bo mi fota sie ucięla ale druga jes ttaka sama:(

przesadzasz ;| przeciez masz ladne piersi!! wiec nie wiem co Ty od nich chcesz. Ja mam bardzo podobne i mi tam sie podobaja:P i troche chlopakow juz moje widzoalo i jakos nigdy zaden sie negatywnie o nich nie wypowiadal:P wrecz przeciwnie. Wiec naprawde nie zwracaj na faceta uwagi. Musisz mu udowodnic ze sa ladne poprzez swoja pewnosc siebie! Jesli Ty bedziesz o nich dobrze myslec to inni na pewno tez. Bo nie ma nic gorszego niz wymyslac sobie kompleksy ;)

Gość fggfghgfh
strasznie malutki ale nie paskudny.rozmiar a moze byc też ładny uwierz

Nie daj sie wprowadzić facetowi w kompleksy !!!!!!!!! Zdecydowanie przesadza, nie wiem co on chce od tych piersi, ty tez mu znajdż jakiś mankament jego \"urody\", zobaczysz jak będzie mu miło :P :)

Gość anulkaaaaa
Fajnego masz faceta :o A ja się załamałam. Codziennie rano się oglądam w lustrze, liczę uciekające dni, miesiące i lata i coraz bardziej się załamuję. Naprawdę nigdy u nikogo, ani na ulicy, ani w necie, NIGDZIE nie widziałam osoby z takim małym biustem jak mój. I śmiać mi się chce jak laski z miseczką B rozpaczają że mają małe cycki. Małe mają ale MóZGI! Wszystko bym dała żeby mieć pełne A. Masz piękne piersi a Twój chłopak to - sorry ale palant.

Gość szaramychaa
niech sobie palant kupi krowę !!! moja kumpela miała duży biust - miseczka D, urodziła baby karmiła przez rok a teraz ma dwa placki dyndające do pasa , to dopiero problem, wygląda bardzo niesmacznie. natomiast moja kleżanka ze studiów prawie bezbiuście wyszła za mąż za najfajniejszego chłopaka na moim wydzale ( super gość) także spoko małe też jest piękne

Gość male troche

Gość łomajgot
jeśli to jest mały biust to ja idę się powiesić

Gość a moze...
jest duzy?! nie!! jest maly!

Gość a moze...
jest duzy?! nie!! jest maly!

Gość duzy to on nie jest

Gość aphrael
No hej, nie rozpaczaj, nie masz się czym martwić, ja mam mniejszy i żyję. Fakt, CHCIAŁABYM mieć większy, ale nie mam się co oszukiwać, bezoperacyjnie się nie da, a tracić pieniądze na coś, co może mi zruinować zdrowie? Trzeba się polubić. Może i nie masz dużego biustu, ale po zdjęciu widać że jesteś szczupła, pewnie masz ładną, proporcjonalną figurę. Swoją drogą zastanów się też nad sensem związku z tym facetem - jeśli nie akceptuje głównego atrybutu Twojej fizycznej kobiecości jakim są piersi, to chyba coś jest nie tak. Bo przecież nie o wielkość chodzi... Piękno kobiecego biustu to nie wielkość. I wiem co mówię, bo mimo małego rozmiaru ciągle trafiają się tacy co zaglądają mi w dekolt... ;) I warto znaleźć sobie dobrą firmę bieliźniarską - niekoniecznie drogą, ale pomagającą wyeksponować co nieco - dla mnie to H&M i Ewex. Poszukaj, naprawdę warto. :)

Gość babeczkaaaaaaaaaa
na prawde sa bardzo ladne! sa wprost super - oryginalne :) a co do wielkosci to pozazdroscic, mam mniejsze A :(

Gość albo ....
no ale i tak C czy D sie nie wyhouje ;)

Gość moze jeszcze urosna

Gość pitupitu
:-[

Gość pitupitu
:-O