Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarkCherry

co sadzicie o tym???

Polecane posty

Gość DarkCherry

chcialabym sie dowiedziec co sadzicie na temat studiow przez internet. dla osob nie wtajemniczonych wyjasnie, ze polega to na tym, ze co drugi dzien siada sie przed komputerem o odowiedniej godzinie, loguje i uczestniczy w dyskusjach... robi sie jakies zadania i wogole. natomisat dwa razy do roku jezdzi sie na uczelnie by zaliczac semestr. prosze o wpisywanie swoich opini, bowiem jestem bardzo ciekawa co inni mysla na ten temat. pozdrawiam.

Gość DarkCherry
a moze ktos sie wlasnie w taki sposob uczy???

Gość mamnick
Ja tam uważam że jakiś kurs ...online oki..ale studia czy podobnie..to nie...

calkiem dobry pomysl, sama chcialam takie podjac ale nie bylo takich w moim kierunku niestety

Gość mamnick
A uczelnia to uczelnia

Gość Annnnna
Dla mnie lipa. Ale jak ktos lubi :P

Gość DarkCherry
Ale co gorsze sa waszym zdaniem. ja obecnie jestem w Anglii i nie chce robic sobie roku przerwy, bo potem nie bedzie mi sie chcialo wogole uczyc... i nie wiem czy takie studia maja wogole sens...

Gość DarkCherry
Tylko tyle waszych opinii na ten temat... kurcze myslalam, ze bardziej mi pomozecie, i ze wiecej osob wypowie sie na ten temat.

Gość oooooooooooooooo
Tez o tym myślalam bo tez jestem w anglii, ale nie wiem czy papier po takich studiach bedzie sie wogóle liczył, szukalam tez czegos w anglii, i znalazlam studia korespondencyjne na open university, podobno honorowane na tym samym poziomie co normalne studia. Ale i tak musialabym jeszcze podszlifowac mój angielski bo zeby studiowac to niestety nie sadze zeby byl wystarczajacy.

Gość DarkCherry
Wiesz o studiach tutaj w Angli tez myslalam, ale problem polega na tym, ze podobno oni tu maja strasznie niski poziom nauczania. Hmmmm.... sama juz nie wiem.

Gość oooooooooooooookkk
Nasłuachalas sie zakompleksionych rodakow ktorzy aby poprawic sobie samoocene jada po aglikach jacy to oni sa glupi tepi i wogóle, skoro to my polacy jestemy tacy madrzy i wyksztalceni to daczego my nie jestesmy w 8 najbogatszych krajow swiata i czemu to nie anglicy pracuja dla nas. Zreszta pomysl jaki dyplom bedzie bardziej honorowany, polski czy angielski. Sadze ze poziom nauczania tutaj nie jest niski tylko ze w Polsce studiuje wiecej ludzi, tutaj do pracy biurowej nie musisz konczyc universytetu.