Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos wybrany

Najczęstsze ściemy facetów...

Polecane posty

Gość ktos wybrany

..kiedy juz nie sa zainteresowani kobietą i chca ja zbyc?? praca, brak czasu, co jeszcze?

Gość ktos wybrany
?????????????

Gość gfdd
" chyba jednak nie pasujemy do siebie " " sam nie wiem czego chcę" " najlepiej chyba czuję się jak jestem sam, choć z tobą tez jest miło" "dla mnie bardzo ważni są znajomi, bracia, rodzice... " " a bo ja jestem takie duże dziecko, lubię się bawić " " chyba jednak poważne związki nie są dla mnie " teksty mojego byłego, ktorymi bardzo mnie ranił. w końcu z nim zerwałam, bardzo cierpialam, ale co tam, przynajmniej juz tego pieprzenia sluchać nie muszę.

Gość ktos wybrany
dlaczego po prostu nie powiedzą wprost np. "słuchaj, nie jestem juz toba zainteresowany". Czy az tak trudno im zdobyc sie na szczerość?

Gość nie wiem czy chce miec
dziewczyne

dziewczyny jak chce spławić faceta też kręca, zastanów sie czy chcialabys uslyszec to wprost?

Gość ona1985
mam spotkanie w [racy szef zarprosil nas na obiad! a potem siedzi w klubie z dziewczyn agrubza o 20 kg

Gość gfdd
ja jak mialam dość chłopaka to wprost mu mówiłam, że to koniec. ten moj były po prostu nie był do końca pewien czego chce. jakby był to na pewno pierwszy by ze mna zerwał.

Gość ktos wybrany
wolałabym uslyszec to wprost. chcialabym wiedziec na czym stoje a nie zastanawiac sie..zalezy mu jeszcze czy nie. to ze faceci/kobiety krecą, oznacza ich brak szacunku w stousnku do drugiej osoby.

Gość ona1985
teraz chyb azrozumial i wydzwania do mnie! ale dla mni e to frajer! nie nawidze goo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak go kochalam!!! moglam sie dac za niego pokroic i tak sobie mowilismy ze jestesmy siebie tacy pewni a on poprostu mnie zdradzal!!! czuje sie okropnie!! jakbym dostala mokra scierka w twarz!

Gość ona1985
a ja moglam miec nie takiego jak on....a poprostu go kochalam tak mocno!!! peklo mi serce..nie zaufam juz nikomu!!!

Gość lavida
NIestety faceci nie maja jaj i szacunku do kobiet. Wydaje mi sie, ze kazda z nas zasluguje na szacunek i szczerosc.

Gość ona1985
ona jest grubsza o 20 kg!!!!!

Gość ktos wybrany
lavida - zgadzam sie , jaj to z pewnoscia nie maja...by zdobyc sie na szczerość

Gość nnenna
oboje pracujemy za granica, on do mnie "widze,ze meczysz sie w tym kraju- lepiej bedzie dla ciebie jek wrocisz po polski" Oczywiscie on nawet nie mysli juz o powrocie do kraju. Jaki on troskliwy hehe Najlepsze jest to ,ze mi tu baaaardzo sie podoba, tylko on mnie denerwuje!

Gość ona1985
oni mysla tylko peniskiem!

Gość OliwaSprawiedliwa
no i co z tego, ze grubsza??? Pewnie madrzejsza :D

Gość mmii
po wyraźnym odczuciu, ze cos sie zmienia (on sie zmienia) odpowiada :"nic się nie stało" "nadal jestem taki sam, tylko ty mnie źle postrzegasz" "mam kłopoty"

Gość gfdd
ale po zerwaniu z nim napisalam mu bardzo chamskiego maila w ktorym wygarnelam mu wszystko, wszystkie jego najgorsze wady. moze sie w koncu sukinsyn nauczy na przyszlosc traktowac kobiety z szacunkiem :)

Gość mmii
aha...nie dodałam,że wkrótce, a w zasadzie od kilku miesięcy, ma inną....i to był głowny powód

Gość ona1985
ja tez swojemu wygarnelam....napewno utknie im to w pamieci!!!

Gość ktos wybrany
gfdd kiedys zrobilam to amo. Zdradzal mnie i ciagle powatrzal ze ma duzo pracy i jeszcze wiecej klopotów. Na koniec ten wygarnełam mu wszystko. Ulzylo mi. Na szczescie dobrze ze w pore sie zorientowałam. A teraz znow cos czuje..ze jest nie tak - moja intuicja mi to podpowiada a ona mnie nie zawodzi. Znow slysze wymowiki o pracy.

Gość ona1985
mimi szkoda sobie nim glowe zawracac1!!!!!

Gość ktos wybrany
oczywiscie chodzi o innego faceta.

Gość mmii
ktoś wybrany, musisz być czuja i w razie czego zostaw go pierwsza..ja tak zrobiłam kiedy zorientowałam się co w trawie piszczy

Gość gfdd
A prawda jest taka, że to po prostu nie był TEN :) tak to sobie zaczęłam od niedawna tłumaczyć i od razu mi lepiej. Prawdziwa miłość jeszcze przede mną :D ❤️

Gość ona1985
teraz pisze nagle po 4 miesiacach co u mne slychac? jak mysliscie po co?

Gość mmii
ona1985, już nie zawracam sobie nim głowy, mam raczej problem z głowy;) To był wyjątkowy dupek, a teraz płaszczy się, ale widzi tylko moje plecy i głowę w górze. Mam zasady