Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos wybrany

Najczęstsze ściemy facetów...

Polecane posty

Gość gfdd
Ja bym olała kretyna :) Przez 4 miechy miał Cie gdzieś a teraz nagle się odyzwa. Niech za przeproszeniem spierdala :D

Gość nnenna
a wiecie co ja mialam??? ja przez telefon jechalam po swoim, wytykiwalam mu rozne wady i bledy, jak mnie rani swoim zachowaniem, jednym slowem gadalam i gadalam jak juz skonczylam i wsciekla pytatalam co ma mi do powiedzenia to wiecie co on na to?.......... niunia przespij sie z tym ja zadzwonie jutro. No i dzwonil i udawal,ze zadnej rozmowy nie bylo i taka zabawa w kolko. No ile mozna do siebie gadac, trzeba bylo skonczyc zwiazek, ale i tak widujemy sie niekiedy.

Gość ktos wybrany
ona olej go!! nie warto zawracac sobie nim glowy. moj to juz nawet nie ma czasu by sie ze mna spotkac . Praca, Praca, Praca !!!! ...własnie postanowiłam ze mam go gdzies. Koniec. Nie pozwole siebie tak traktowac!

Gość ona1985
tak tak ja gl zlewam nawet nie dalam sygnalka!! alemyslicie ze sie odezwal pajac bo na cos liczyl?

Gość gfdd
Ja swojemu w mailu wszystko napisałam, bo prosto w oczy mu tego powiedzieć bym nie mogła. Koleś na pewno to bardzo przeżył. Założę się, że nikt mu nigdy tak nie dosrał i nigdy nie dosra jak ja. No ale cóż, kubeł zimnej wody na głupią i pustą łepetynkę czasem takiemu kolesiowi się przyda :)

Gość gfdd
może i na coś liczyć, kto go tam wie. Ale nie warto do niego wracać, tylko poszukać kogoś kto Cię nie zostawi na 4 miesiące, tylko zawsze będzie przy Tobie :)

Gość ona1985
ile ja przez niego wyplakalam oczy:( w zyciu bym nei chciala do niego wrocic

Gość ona1985
ja juz nie wierze w milosc....