Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchawka

Szczyt kompromitacji uczuciowej- pomóżcie

Polecane posty

czyli 20-latka na slubnym kobiercu, wiele sie nie pomylilam.... i nie chodzi tu o przyczyny, w tym wieku po prostu malo kto jest dojrzaly do wielkiej milosci i malzenstwa, a ten topik jest tego dowodem.

Gość sluchawko...
ja moge Ci powiedziec jak to wyglada z punktu widzenia facetow: nie smieja sie z dzieczyny (oczywiscie sa rozni faceci, sa tacy co maja ubaw) ale po takiej akcji przestaje ona byc dla nich atrakcyjna radze przeczytac dlaczego mezczyzni kochaja zolzy

Gość słuchawka
anayżówka- być może masz rację. Ale myślisz, że ludziom, którzy w starszym wieku zakładają rodziny, takie sytuacje się nie zdarzają. Bardzo wątpię.

pewnie sie zdarzaja, bo tez sa i tacy ludzie, ktorzy nigdy nie dojrzewaja do konca uczuciowo i byc moze ich to wlasnie glownie dotyczy. jednak wiekszosc ludzi z wiekiem nabiera pewnej madrosci zyciowej i zaczyna lepiej przemysliwac pewne decyzje, a nie dzialac pod wplywem impulsow. gdybys wtedy nie wziela slubu, tylko poczekala pare lat, byc moze nigdy by do niego nie doszlo, i nie bylaby to pewnie wcale zla opcja z tego powodu, ze najwyrazniej nie kochasz juz swojego meza. wiec moze to nie byla zadna prawdziwa milosc, a tylko zwykla, mocna chemia, zauroczenie?

Gość słuchawka
Wiem , starciłam w jego oczach, przestałam byc dla niego zakazanym owocem. Stałam sie napaloną kretynką, którą pogardza. I tego nie mogę sobie darować. Gdybym to inaczej rozegrała............

Gość słuchawka
uciekam, mąż wraca.

Gość sluchawko...
no nie przesadzaj nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem poza tym moze nie wszystko stracone ale na razie pod zadnym pozorem sie do niego nie odzywaj to Twoja ostatnia szansa serio polecam Ci lekturke ksiazki zajrzyj tez tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3450626 a tak poza tym: co na to Twoj maz? moze zamiast wydziwiac powinnas po prostu zajac sie mezem, co jest nie tak ze juz go nie kochasz? uwierz na slowo innym ze nie warto dac sie poniesc chwili trzeba byc w zyciu odpowiedzialnym....no coz nie moralizuje dalej

Gość słuchawka
Proszę o wypowiedzi w tym temacie, nie chcę, żeby upadł. Jest dla mnie najlepszą terapią. Gdy będe mogła, zajrzę.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję.

Gość tak.................zasady
jasno powiedział że ma zasady, no a ty wyszłaś na taka bez zasad czyli taką suczą babę. Sorry ale czegoś ty się spodziewała po facecie z zasadami? że poleci na taką??? nawet jeśli jeszcze nie jesteś taką, to pokazałaś swoje skłonności, czyli jednak jesteś taką w jego oczach. Trzeba było poczuć chemię do suczego samca jakich wielu, taki poleciałby na okazję. Zajmij się mężem bo jeśli tego nie zrobisz to go szybko stracisz,

Gość swietne zasady
o ktorych sie pamieta jak jest wygodnie, na dyskotece jakos o nich zapomnial...kawal idioty i tyle...o zasadach to mozna by bylo mowic jakby jej nie podrywal w ogole...

Gość słuchawka
Napisałam już ,że popadłam w straszliwe zauroczenie i jakoś nic wokół na razie się nie liczy.Mąz nic nie wie i jakoś nie mam wyrzutów sumienia. Wiecie, co jeszce sobie pomyślałam. On powiedział mi przez tel., że strasznie go zaskoczyłam, bo na pierwszej imprezie byłam bardzo grzeczna, umikałam wręcz kontaktu wzrokowego . A potem( deeeeeeeeebilka ze mnie) napisałam mu, że liczyłam na coś więcej. Chyba się naprawdę przestraszył albo takie kobiety go brzydzą. Mam za swoje.

Gość słuchawka
Dziewczyny. Temat się juz wyczerpał czy nikomu nie chce się juz pisać?Szkoda. Dużo mi dały Wasze wypowiedzi, te brutalne również.