Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona922

ORANGE ,ERA ,PLUS,PLAY???????????????????

Polecane posty

Gość Orange u mnie cała rodzina
jest w tej sieci, mamy telefony na abonament lub w Mixie Mój chłopak miał Plusa też Mixa i... masakra, podwójne naliczanie stawek za sms'y , przy doładowaniu konta ginęły złotówki, brak kontaktu z Biurem Obsługi, albo jak już się połączyło to niekompetentni konsultanci, a do tego bardziej niż nieuprzejmi. Teraz ma Orange Go i jest bardziej niż zadowolony.

Gość Orange u mnie cała rodzina
co do propozycji Orange przy przedłużaniu umowy to wystarczy skontaktować się z nimi telefonicznie i mają bardzo ciekawe oferty dla stałych klientów. Wybrany telefon dostarcza kurier (oczywiście na koszt Orange). Faktycznie idąc przedłużać umowę do salonu nie dostaje się nic ciekawego. Ale telefonicznie lub przez net jak najbardziej korzystne oferty. Wiem, bo właśnie czekam na kuriera z nowym telefonem :)

do tylko plus chyba cos ci sie pomylilo: swojaki 7 numerow minuta 39 gr, sms 1gr reszta 78 gr, sms 20 gr naliczanie sekundowe.

Gość Mam Simplusa
Jest co prawda dosc drogi i faktycznie strasznie oszukuja (nie wysylam zadnych smsow i nie dzwonie, a tu raz info o oplacie za smsy - 1gr - chyba dla zasady, a potem zwrot za telefony do swojakow - 1gr... cos im sie tam kobza ;) ) ale za to maja najlepsza bramke sms w sieci, najlepszy zasieg i nie zabieraja pieniedzy po skonczeniu sie waznosci karty (tak jak np w orange :P )