Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kelly Clarkson

kto jedzie nad morze za tydzień w piątek?

Polecane posty

Gość Kelly Clarkson

t.j 27 lipiec :D

Gość Kelly Clarkson
ale sie ciesze, że jadę hiihihih

Gość rfr
no to fajnie, a dokąd? (a ja jestem nad morzem cały czas)

Gość Kelly Clarkson
ihihihih, jestes nad morzem i siedzisz na Kafe? na nie moge ihihihihi jade do łeby

Gość smarkule sie nudza
:O

Gość Kelly Clarkson
:P

Gość rfr
pracuję, a biuro się mieści w nadmorskim mieście nadal śmieszne? ;D udanego pobytu w Łebie życzę :D

Gość czolgistka marysia
o , w lebie jest pieknie, zazdroszcze :)

Gość Kelly Clarkson
frf ohhhh taka ze mnie gapa.. z tej ekscytacji .... nie przeczytałam dokładnie, że cały czas jestes (czyli logiczne, ze tam pracujesz:D):P a jaka tam pogoda u WAS? i powiedz mi co tam można zwiedzic ciekawego:D achh i jeszcze jedno.. jesli dobrze znasz łebe czy jestes w stanie mi powiedziec czy ulica 11 listopada jest daleko od morza???? pozdrowienia ze słonecznego śląska:D 🌼👄🌼

Gość nie jade
bo nie ma byc pogody

Gość pobierówka
a moze ktoś jedzie 11 sierpnia do pobierowa?;)

Gość zizik
a ja jade w ten piątek :) do międzyzdrojów

Gość Kelly Clarkson
jeb ----> ja jade 27.07 o 18.15 a na miejscu bede 28.07 o 6.30 :D hihiihhia pogoda bedzie czy nie bedzie to już trudno...jadąc nad polskie morze trzeba sie z tym liczyc :))) a masz już kwatery załatwione czy jedziesz "w ciemno"? pozdrawiam

och chciałabym pojechać....ale niestety nie mam urlopu...muszę siedzieć w pracy:0

Gość rfr
oj, Kelly, nie mogę odpowiedzieć na twoje pytania. Łeby aż tak dobrze nie znam. Na pewno warto zobaczyć jedyne w kraju czy nawet Europie, ogromne, ruchome wydmy. I to tyle co wiem (ja jestem z wybrzeża, z Gdańska). Więcej znajdziesz na jakichś stronach miasta Łeby... Pogoda jest zmienna... Co do "zawsze takiego samego" morza... Jest takie jak każda część przyrody, zmienne. Brzeg, plaża, okolica są inne o każdej porze roku, o każdej porze dnia... A wiecie dlaczego tak dużo jest miast bratnich w górach i nad morzem (jak na przykład Sopot i Zakopane). Bo morze i góry to podobne... żywioły. Tak samo nieokiełznane, niebezpieczne, w podobny sposób kształtujące... ludzi. Mówi się że ci którzy od wieków musieli żyć i walczyć o przetrwanie na tych terenach - kaszubi i górale - są do siebie podobni. I chyba coś w tym jest, i widać to nawet w przywiązaniu do swojej kultury... Poza tym tu NIE JEST płasko. Pomorze i wybrzeże są bardzo ciekawie ukształtowane geograficznie (to nie pas nizin, zobaczcie same lub przypomnijcie sobie z lekcji geografii). Są tu wzgórza morenowe, lasy i jeziora, czasem nadmorskie klify. Dlatego nawet parę wyciągów narciarskich mamy nad morzem, jak i ulice - w tym czy innym mieście - o nazwach "Tatrzańska", "Zakopiańska" itd itp...

Gość rfr
Ja bym nie umiała powiedzieć co mi się podoba bardziej. Zresztą przecież opisujemy jedną przyrodę a cała jest cudowna. Góry też uwielbiam.

a ja jade dopiero 2go do ustronia i jade tam 1wszy raz - kompletnie nie wiem czego sie spodziewac bo nikt z moich znajomych tam nie byl;) w kazdym razie zycze milego urlopu;)

Gość rfr
z tym ściskiem to różnie bywa, ot kwestia mody na pewne miejsca, na pewno nad Morskim Okiem latem zastaniesz więcej ludzi niż na urokliwej, dzikiej plaży w Przegalinie w środku dnia

Gość Kelly Clarkson
już niedługo, coraz blizj:D 🌼👄:classic_cool: ale pogoda się cosik nie zapowiada:( iwww.twojapogoda.pl śląsk pozdrawiam:)

Gość Kelly Clarkson
www.twojapogoda.pl mialo byc:)

Gość moze morze
A ja jade 31 lipca do Trojmiasta i na Kaszuby. Zabawie do 19 sierpnia :)

Gość Kelly Clarkson
gdańsk jest piekny:))) pieknej pogody zycze🌼

nigdy nie zamieniłabym morza na góry :) chociaż nie przeczę,ładne są. całe szczęście,że jedni lubia góry,inni morze,bo tłumy sie równomiernie rozkładają przynajmniej :) pozdrawiam z trójmiasta.Dziś nie ma słońca,ale nadal ciepło.

Gość Kelly Clarkson
ja mieszkam w sumie blisko gór, ale zupełnie mnie tam nie ciagnie... np. nigdy nie byłam w Zakopcu:D za to morze? na samą mysl mam gęsią skórke:P dlatego nie moge się już doczekać:))) tylko tej pogody się obawiam:( a dzis u Nas normalnie parówka:o nie da sie wytrzymać.... pozdrawiam

Gość ja jade
ale za tydzien w czwartek, mam nadzieje,ze bedzie w miare ladna pogoda

Gość ja RAK
Też jadę do Łeby - tylko jutro:-P

Gość ja jade
w gory rowniez sie wybieram,bo sie w nich zakochalam 2 lata temu

Gość Kelly Clarkson
Rak a byłes juz tam? bo ja słyszałam od kazdego, ze jest pieknie no i te ruchome wydmy..ino, że okrutnie drogo???