Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez niku

dochodze do wniosku ze wiekszosc

Polecane posty

Gość Bez niku

z tych co tutaj sie tak madrza i bulwersuja wszystkim, to : 1)sfrustrowane rozwodki, ktorym w zyciu nie wyszlo, a maz ich zostawil, bo zbyt duzo marudzily i jeczaly 2)zgnusniale 30latki, ktore stoja na rozdrozu zycia i albo tez im nie wyszlo albo wyzywaja sie na tych, co maja juz dzieci, bo dla nich wazniejsza jest praca i fajne wakacje w chorwacji(i w ten oto sposob probuja wyzbyc sie wyrzutow sumienia) 3)jeszcze starsze, ktore przezywaja klimakterium 4)gimnazjalisci, ktorzy maja wlasnie wakacje 5)obroncy Ligi, RM, SiR, MW 6)zagorzali SBcy, ktorym grozi najazd CBS i ABW i musza sobie udowodnic, ze moga jeszcze innym naskoczyc 7)kobity, ktore wola koty i psy od dzieci, bo 'kupki' i 'niunie' to zbyt infantylne jak na tak wyksztalcone i inteligentne przeciez mozgi 8)rodzice tych dzieci, ktore owszem w zyciu zboczyly na zla droge, ale wyszly na prosta, a za to ze rodzice zostawili je na pastwe losu, nie maja zamiaru nawet sie za nimi obejrzec; i dlatego tez musza sie wzamian za to wyzyc na tych, ktorzy tez sobie jakos w zuciu poradzili. smieszni jestescie :D

zaliczam się do grupy 2 i 7, i jest mi z tym tak dobrze że aż się chętnie tu pochwalę i dalej będę z politowaniem śledzić co zabawniejsze tematy :)))

Gość no najlepsze sa
zgnusniale 30latki

a ja zaliczam sie do grupy,ktorej zaloycielka topiku nie wymienila czyli do osob,ktore maja duzo wolnego czasu w pracy;-)ale sie nie obijaja,oj co to to nie

a ja jeszcze do innej, takich co maja malo czasu w pracy, ale czasem muszą się od niej oderwac :D

Gość lorelay.
heehehhe dobre, ktos w koncu napisał prawde

Gość lorelay.
dodałabym jeszcze że niektórym od upałów sie poprzestawiało w głowie

autorko a ty do jakiej grupy się zaliczasz tych najmądrzejszych i normalnych które wszystko w życiu robiły zawsze dobrze to ty normalnie ideał jesteś

Gość Bez niku 2
I dodaj do tego jeszcze bardzo młode mamy, które za wszelka cene chca sie dowartosciowac, bo w zyciu im nie wyszło

Gość jakakakka
A co z najlizczniejszą jdnakowoż grupą tutaj: sfrustrowane mamuśki przy dziecku, siedzące w domu i głupiejące od zupek i pieluch???

najwyrazniej ty masz większy problem ze sobą kafe ci nie odpowiada to po prostu spadaj a nie zatruwasz tu swoim jadem

Gość a to ci dopiero dorosłe
taaak one chca wszytkim wmowic ze rodzac dziecko w wieku 17lat sa super mamami ciekawe co ich dzieci zrobia jak ich zaskocza skoro one nie widza w tym nic złego ze juz sie puszczaja na prawo i lewo za 15 lat ich córki beda uprawiac seks grupowy i zajda w ciaze niewiadomo z kim ,,,z kims z tej wesołej grupy nastoletnich seksmaniaków

hehe Nie bylo mnie tutaj zaledwie kilka h a juz pierwszy odzew tych, ktore zaliczaja sie do owych grup ;) prosze pan, ale ja chcialam zauwazyc ze to dzial Ciaza, Porod, Macierzynstwo, wiec mamy zmeczone pieluchami oraz te szczesliwe maja raczej PIERSZENSTWO w wyrzucaniu swoich smutkow i radosci;) kasia28 - a widze ze ty jednak masz jakis problem, bo przeciez tylko podsumowalam fakty, a ty juz sie rzucasz.. Czyzbys miala problem z dopasowaniem sie do ktorejs z grup? a to ci dopiero dorosle - chyba pomylilas/es topiki, zmien plyte, bo juz troszke to nudne;) lepiej pomysl ktorej grupie podlegasz ;)

Gość Ojej ojej ojej
Zapomniałeś/aś dodać, że na tym forum siedzą ludzie chorzy psychicznie, którzy wyłącznie czekają na tego typu podsumowania domorosłych psychologów-wszechwiedzących mądrali.

Gość najmadrzejsza we wsi jestem
Bez niku --psycholog po byku hahahahaha

1)sfrustrowane rozwodki, ktorym w zyciu nie wyszlo, a maz ich zostawil, bo zbyt duzo marudzily i jeczaly 2)zgnusniale 30latki, ktore stoja na rozdrozu zycia i albo tez im nie wyszlo albo wyzywaja sie na tych, co maja juz dzieci, bo dla nich wazniejsza jest praca i fajne wakacje w chorwacji(i w ten oto sposob probuja wyzbyc sie wyrzutow sumienia) 3)jeszcze starsze, ktore przezywaja klimakterium 4)gimnazjalisci, ktorzy maja wlasnie wakacje 5)obroncy Ligi, RM, SiR, MW i byc moze nawet LiSu 6)zagorzali SBcy, ktorym grozi najazd CBS i ABW i musza sobie udowodnic, ze moga jeszcze innym naskoczyc 7)kobity, ktore wola koty i psy od dzieci, bo \'kupki\' i \'niunie\' to zbyt infantylne jak na tak wyksztalcone i inteligentne przeciez mozgi 8)rodzice tych dzieci, ktore owszem w zyciu zboczyly na zla droge, ale wyszly na prosta, a za to ze rodzice zostawili je na pastwe losu, nie maja zamiaru nawet sie za nimi obejrzec; i dlatego tez musza sie wzamian za to wyzyc na tych, ktorzy tez sobie jakos w zuciu poradzili. 9)ci, ktorym sie straaaasznie nudzi w pracy, maja jej malo badz traktuja kafe jako przerwe sniadaniowa;) 10)mamy, ktore odpieraja ataki i komentarze nie-mam, albo mam niewyrozumialych o pogladach niczym z... jak kto woli;) 11)ci, ktorzy troszke wariuja od upalow 12) i wielu wielu innych, ktorzy generalnie maja problem ze soba;)

Gość Ojej ojej ojej
za późno na modyfikacje listy, pierwsze podsumowanie się liczy sory, ale powinieneś się deczko podszkolić, zanim cokolwiek podsumujesz Ale... no ale jak ja mogę się wypowiadać, przecież jestem sfrustrowaną, niedopchniętą singielką, samotną z wyboru innych i na pewno mam nadwagę, krosty na plecach i wąsy

Gość najmadrzejsza we wsi jestem
zapomniałas dodac 13)Ci ktorym wydaje sie ze sa w stanie naprawic swiat po swojemu i ustalac zasady panujace na forum hahahahaha

Gość Ojej ojej ojej
mnie na liście nie ująłeś, szkoda