Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patuska

Opażenie i opuchlizna! POMOCY!

Polecane posty

Witam was internautki! Mam poważny problem, wczoraj poszłam na basen i strasznie się spaliłam, nie dość ze mam całą czerwoną buzię to jeszcze mi napuchła. Robiłam już zimne okłady i nic, nadal jest napuchnięta a dziś miałam iść do fotografa i nici z tego. Pomóżcie mi to zwalczyć tak abym nic nie miała już jutro! Z góry wam dziękuje!

Gość Siedemnastoletnia
Po pierwsze kup słownik ortograficzny. Po drugie posmaruj sobie tę paszczę zimną maślanką albo kefirem. Ostatecznie może być śmietana.

Gość 25 lat baba
można też obłożyć plasterkami ogórka, albo jakiś specyfik na oparzenia słoneczne z apteki

Źle mi się wcisło mam zjebaną klawiaturę. A paszcze to masz TY! Idź krytykuj tych co piszą wziąść zamiast wziąć bo ten błąd popełnia co drugi polak, jak można robić takie błedy

Gość spalooona
ja mam to samo :) byłam u lekarza i mi przepisał wapń w kapsukach, i Panthenol..oczy mi też napuchły więc mam Dicortneff. Powiedziano mi, że opuchlizna bedzie się trzymala ok. 5 dni. Kefirem też się smarowałam na początku ale nic mi nie dało... więc leć do lekarza albo kup sobie Penthanol Powodzenia, ja się juz kuruje i oby mi zeszła szybko opuchlizna :)

Kurde to źle. Jutro lece do lekarza jeśli nadal będzie. Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź i pozdrawiam!

Gość mozesz sprobowac
pianka d-panthenol w aptece bez recepty

Gość spalooona
nie ma za co :) trzymaj się i nie załamuj :) :) do wesela się zagoi ;) pozdrawiam

Gość Siedemnastoletnia
Takie brednie to możesz wciskać swojemu psu. Mam nadzieję, że zejdzie ci skóra i będziesz miała tam okropne, ropiejące wrzody. Życzę śmierci paszczaku. :classic_cool:🖐️