Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przedłurzacz orgazmów

of course not

Polecane posty

Gość bo to jakas chora fanatyczka
religijna :O

Gość of course not
tu jest link do tematu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3519815 ale skopiuje Ci to co napisalam "bardzo mi milo ze interesujesz sie Koranem ale jesli nie jestes muzulmaninem to prosze Cie nie posluguj sie wersetami Koranu poniewaz wyczuwam w tym lekka ironie i nie pasuje to takze do Twojego nicka wiec prosze Cie miej troche szacunku do tej Ksiegi i wykasuj to z Twojej stopki. Dzieki!"

zaoewniam Cie ze do Kobiet nie podchodze nigdy ironicznie Nie widze zwiazku,miedzy tym wersetem Koranu,a tym ze nie jestem Muzułmaninem.Czy to znaczy,ze dla mnie - chrzescianina - wszystko co jet muzulmańskie jest \"haram\"/zakazane/? Może w Pakistanie by mi glowe za to ucieli,a w Arabii Saudyskiej ukamienowali...ale tu jest wolny kraj,co prawda znaczony ostatnio przez innych ortodoksów,ale jednak wolny... Jesli jesteś muzułmanka,osobiscie nie mialbym nic przeciwko temu,byc przywoływała w swojej stopce \"Ewangelię\"/którąkolwiek... Ale,zem nie rasista i demokrata,pozwolisz że odwolam sie do opinii Kolezanek i Kolegów z kafe.Jesli uznaja,ze masz rację - nie widzę przeszkód :D Jakie jest Wasze zdanie,Kolezanki i Koledzy w tej sprawie ?

Gość wolność słowa ponad wszystko
!!

Gość troche z k oranu
W imie Boga Milosiernego i Litosciwego 1 Chwala Bogu, Stwórcy niebios i ziemi, który uczynil aniolów poslancami posiadajacymi skrzydla - dwa, trzy lub cztery. On powieksza w stworzeniu to, co chce. Bóg jest nad kazda rzecza wszechwladny! 2 Czegokolwiek Bóg udzieli ludziom ze Swego milosierdzia, tego nikt nie powstrzyma; i cokolwiek On powstrzyma, tego nikt nie zesle po Nim. On jest Potezny, Madry! 3 O ludzie! Przypomnijcie sobie dobroc Boga wzgledem was! Czy jest jakis stwórca poza Bogiem? On wam daje zaopatrzenie z nieba i z ziemi. Nie ma boga, jak tylko On! Jakze wiec mozecie byc odwróceni? 4 Jesli oni uwazaja cie za klamce, to przeciez juz przed toba inni poslancy byli uwazani za klamców. Do Boga sa sprowadzane wszystkie sprawy. 5 O ludzie! Zaiste, obietnica Boga jest prawda! Niech was nie zwodzi zycie tego swiata i niech nie zwiedzie was zwodziciel wzgledem Boga! 6 Zaprawde, szatan jest dla was wrogiem! Uwazajcie go wiec za wroga. On wzywa tylko swoich stronników, aby byli mieszkancami ognia plonacego. 7 Tych, którzy nie uwierzyli, czeka kara straszna. A tych, którzy uwierzyli i pelnili dobre dziela, czeka przebaczenie i nagroda wielka. 8 A co bedzie z tym, którego zle dzialanie zostalo upiekszone i on sam uzna je za piekne? Zaprawde, Bóg sprowadza z drogi, kogo chce, i prowadzi droga prosta, kogo chce. Niech wiec nie rozwodzi sie w smutkach twoja dusza nad nimi! Zaprawde, Bóg wie dobrze, co oni czynia! 9 Bóg jest Tym, który posyla wiatry i one wzburzaja chmury; wtedy pedzimy je ku martwej krainie i ozywiamy przez to ziemie po jej smierci. Takie jest zmartwychwstanie! 10 Kto pragnie potegi - to potega jest w calosci u Boga. Do Niego wznosi sie dobre slowo i czyn pobozny; On je wywyzsza. A tych, którzy knuja podstepnie zle czyny, czeka kara straszna, a podstep ich spelznie na niczym. 11 Bóg stworzyl was z prochu, potem z kropli nasienia; nastepnie uczynil was parami. I zadna istota zenska nie nosi i nie wydaje na swiat, jak tylko za Jego wiedza. I nie przedluza sie zycia dlugowiecznemu, i nic sie z niego nie skraca wbrew temu, co jest w Ksiedze. Zaprawde, to dla Boga jest latwe!

przedlurzacz--> nie chodzi mi to ze dla niemuzulmanow wszytsko co muzulmanskie jest haram. wrecz przeciwnie , bardzo sie ciesze widzac ze ktos sie tematem interesuje. jednak jak zapewne wiesz Koranu nie mozna dotknac nawet gdy ma sie brudne rece wiec werset Koranu w stopce osoby o nicku z orgazmem troche mnie jako muzulmanke razi bo slowa Koranu sa dla mnie swiete. nie odbieraj tego jak atak albo zlosliwosc to tylko prosba :)

Gość Nie bądźmy hipokrytami
Muzułmanie też mają orgazmy :O

oczywiscie ze maja orgazmy i niczym sie nie roznia od katolikow i wyznawcow innych religii. jestesmy najnormalniejszymi ludzmi ze wszystkimi wadami i zaletami.

wg.prawa koranicznego nie wolno Ci rozmawiać z \"niewiernym\" mężczyzną.Zarówno ja i Ty np.w Sudanie już bysmy byli skazani... Jesteś mężatką czy panną ? od urodzenia jest wyznawcą muzułmanizmu czy to za sprawą drugiej połowy? Jesli tak mam nadzieję,ze nie pochodzi on ani z Egiptu aniz Sudanu i nie dosięgła Cie \"tahara\"... Nie odbieram tego jako atak czy złosliwość.Stopką chciałem podkreslic mój osobisty stosunek do Kobiet,bez wzgledu na wiare. A w Koranie jest to ladnie powiedziane,choć z wiekszoscia praw Koranu,szczegolnie tych dotyczących Kobiet,sie nie zgadzam. Kiedys byłem blisko pewnej Hinduski i choc to troche inny islam,bralem udzial w Swiecie id al fitr.