Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męczy mnie juz to wszystko

Jestem załamana...hcą się ze mną umówic jedynie starsi faceci

Polecane posty

cel takiej znajomości - oczywiście sex i nic wiecej :( a ja juz mam dosyc:( dlaczego nie zainteresuje się mną jakiś zwykły, normalny chłopak mniej wiecej w moim wieku??? mam 24 lata....

Gość słownik ort.
chcą:)

literówka ;) za szybko pisałam....

Gość kup sobie
koszulke z napiszem "jestem do wzięcia" :D;-)

Gość thomek
pewnie są tacy chołopacy tylko przebywasz w takim to2warzystwie że jesteś skazana na starszych facetów

Oj tam,ja też mam 24 i jestem sama.W sumie to po 5 letni związkuwiec ja jeszcze się boje wchodzić w związek,aleee oczywscie z drugiej strony chciałabym bo czasem smutno samej. Noi też sotykalam takich jak ty,którym zalezalo na seksie,ale olałam ich,moz egdzies są jeszcze normalni faceci,albo wywiało ich za granice,bo ja jednego fajnego poznałam. :)

mna się interesuja faceci z przedziału 35-45 lat:( ostatnio dostałam propozycje sponsoringu:( i nie chwale sie tym tylko jestem przerazona :(

Gość kup sobie
niestety świat schodzi na psy ... i to nie tylko wśród facetów jest taka plaga ... ja się starałem znaleźć fajną kobieta ale też cieżko :P a sponsorów kop po jajach :) może oduczą się bawić ludźmi

Osobiście gardzę takimi facetami. No ale znaleźć odpowiednią kobietę to też jest sztuka.

przestałam wierzyc ze są normalni faceci, którzy nie traktują bycia z kims jako układu i jakiegos biznesu, a kobiete nie traktują jak lalke do łózka i zabawke:(

Gość czarna_róża
Myślę, że interesują się i młodsi, ale starsi mają więcej odwagi.:)

Gość kup sobie
nie trać nadzieji ... jest wielu takich, uwierz mi ... ja np chciałem czegoś stabilnego ale niestwty trafiłem na kobiety które szukaly ciągłych wrażeń a nie zwiazku ... są jeszcze normalni faceci :)

Gość tylko obcisłe
a ja mam 24 lata i od prawie dwoch tygodni męża :)

ciągle do mnie wypisuje jeden facet 35 lat co mnie chce zasponsorowac, drugi ma 44 lata i nie mówi co chce ale wiadomo a trzeciego znam juz troszke ma 42 lata, jest całkiem do rzeczy ale chce tylko luznego związku:( nie jestem ładna, mam kompleksy:( mam dosyc:(

Gość kup sobie
weź dziewczyno idź gdzieś gdzie są młodsi ... zalicz jakiś pub disco i cos sie młodszego znajdzie ... jesne ze każdy stary zbok marzy sobie o młodej laseczce :) szkoda tylko że wiele jest takich chcetnych na takie zabawy ... myslą sobie "starszy dojrzały" HAHAHA ... farsa !

męczy mnie to wszytko,adlazego tyłapiesz tylko tych co mają grubo lat po 30-40.Ja poznawałam takich co chcieli pobzykac w wieku 26 lat,no alesątez normalnim,ale nie w moim typie,b tylko tacy ostatnio n mnie leca.hehe