Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiniątko

Masaż erotyczny....

Polecane posty

Może jest jakiś specjalista/specjalistka w tej dziedzinie? Opiszcie jak wy to robicie żeby sprawić drugiej osobie przyjemność:) Jakies olejki potrzebne?Uciskać lekko czydelikatnie, w górę czy w dół?Kto zna techniki?Bo chciałałby dziś wieczorm wypróbowac na moim misiaku:D

jak dziewczyna robi masaż to nakłada na siebie pianę, kładzie się na chłopaku i się o niego ociera. Gdzieś jest nawet film poszukaj w necie.

z życia wzięte: Leżąc na brzuchu czułem jak siada na mnie i zaczyna delikatnymi rękami odszukiwać napięte mięśnie na moich ramionach, szyi i plecach. Jej ręce dawały ukojenie moim zmęczonym napiętym mięśniom, z każdym ruchem czułem powracające siły. Po pewnym czasie moje Kochanie zmieniło taktykę i pochylając się nad moimi plecami całowała moje plecy i ramiona. Delikatnie muskała ustami moje ciało, łaskocząc mnie ogromnie. Drobnymi pocałunkami podążała po moich ramionach w stronę szyi i uszu. Tam zatrzymała się na dłużej, gryząc i całując moje uszy. Najpierw podgryzała moje uszy, potem całowała delikatnie, by na końcu mocniej całować i lizać mnie tam. Moje uszy są bardzo czułe na te pieszczoty, zawsze mnie to bardzo podnieca – więc mój członek zaczął pęcznieć. Ręce zacisnąłem na krawędzi łóżka, gdy Jej pieszczoty stawały się tak intensywne, że aż ciężkie do zniesienia. Próbowałem, delikatnie uciec głową od Jej ust, kręcąc nią na boki, ale Jej lewa dłoń objęła moją głowę przytrzymując we właściwym miejscu, ograniczając mi taką możliwość. Jej palce przeczesywały moje włosy, podczas gdy Jej język czynił cuda, powoli zmysłowo drażniąc moje prawe ucho. Z moich ust wydobywały się ciche westchnienia, a ciało napinało się, sztywniejąc gdy trafiła na wrażliwe miejsce. Następnie cofnęła się i znów drobnymi pocałunkami przemierzała moje plecy, wzdłuż kręgosłupa, z góry na dół. Zmysłowo i powoli, drobnymi pocałunkami zmierzała w dół, a gdy dotarła do bokserek zawróciła zmierzając do góry. Mniej więcej połowie drogi zatrzymywała się, odnajdując bardzo moje bardzo wrażliwe miejsca na plecach i delikatnie, ale zdecydowanie naduszała je brodą. Gdy udało Jej się trafić dokładnie czuły punkt wyginałem się, wijąc pod nią i wzdychając. Przyjemność wymieszana z łaskotkami była tak ogromna, że moje dłonie kurczowo zaciskały się na ramie łóżka. Nieprzerwanie całowała plecy, znów zmierzając do moich uszu, które podobnie jak wcześniej pieściła i drażniła językiem i ustami. Szeptem zapytała prosto do ucha, czy podoba mi się masaż, by po chwili drapieżnie i zawadiacko całym językiem polizać krawędź mojego ucha. Napinając się, wijąc się pod żoną tylko jękiem odpowiedziałem… Moja M. podniosła się po chwili i słyszałem jak zdejmuje koszulkę… najlepsze miało nastąpić za chwile. Pochyliła się nade mną i spuszczonymi w dół włosami powoli zaczęła omiatać moje plecy zmierzając w dół mojego ciała. Następnie całowała mnie podążając w górę pleców, ale tak, że czubki Jej biustu muskały moje plecy. Niesamowite uczucie, gdy bujając ciałem miękkie piersi muskają plecy, włosy łaskotają a usta całują ciało powyżej. Docierając ustami do uszu znów zafundowała mi pełnię doznań łaskotkowo-erotycznych, pieszcząc i liżąc moje uszy. Potem podniosła się i przesunęła jeszcze bardziej do przodu i skierowała swoje piersi w stronę mojej głowy, Przesuwała swoimi piersiami wokół mojego ucha, wokół głowy. Wspaniały kształt, miękkość zakończona napiętymi sutkami obiegała moja głowę, dostarczając doznań i wyostrzając moja wyobraźnię, bo przecież niewiele widziałem… Zahaczała sutkiem o moje ucho drażniąc mnie, bym za chwilę poczuł ciepło Jej piersi podążające dalej. Znów cofnęła się prostując się, siedząc na mnie. Położyła dłoń na moich plecach i zapytała się: „Czujesz się już lepiej?”. Odwróciłem się, kładąc się na plecach – „To było wspaniałe, prawie nie mogłem wytrzymać!” – odpowiedziałem z uśmiechem. Ona chwyciła mnie za penisa i zauważyła: „Widzę, że już wszystko wróciło do normy” i usiadła przede mną, blisko i pochyliła się nade mną Ciąg dalszy tutaj: http://mojasypialnia.bloog.pl/id,1993088,title,Masaz,. lub po prostu zacznij czytać od początku: http://mojasypialnia.bloog.pl/

Do tom. aj. Czy ty czasem nie miałes kiedys bloga o tym samym tytule na onecie?Bo coś kiedys odobnego już czytałam, super jest:D Masz fantazję:):)

Gość włosy łaskotają a usta c
łaskoczą

Gość do tom.aj
Twoja stronka cos niestety nie działa chyba narazie;/

Gość w ramach masażu
ciągnę faję za niewielką gratyfikacją....

niewiniątko nie pisze blogów, ani innych pierdół. Jedynie mam swoją stronkę widoczną w stopce na którą zapraszam

To nie do Ciebie toamszek było:P Link do stronki podanej przy poście tom. aj jednak działa, super blog, polecam:D

Gość Relaxxx Łódź
mail pisany bez spacji.

Gość gość
Masażysta z 10 letnim doświadczeniem oferuje masaż leczniczy i relaksacyjny całego ciała. Dostosowuję się w pełni do potrzeb Klienta. Zapraszam na terenie Śląska. Gwarantuję profesjonalizm i satysfakcję. email: masazdlapan@op.pl tel. 887-621-098

Gość natalecka23
Jeżeli chcecie się dowiedzieć więcej o masażu erotycznym i nie tylko to chciałabym, abyście zerknęli na blog o erotyce www.blog.twojafantazja.com. Polecam :)

Zapraszam na masaż zmęczone i spracowane kobiety, które poszukują głębokiego relaksu i odprężenia. Dojeżdżam w promieniu ok 50-60km od Warszawy, wykonuję masaż klasyczny, sportowy, relaksacyjny, masaż lomi lomi oraz na specjalne życzenie erotyczny i nuru i bai ling, yoni, używam olejków najwyższej jakości dla poprawy jedwabności Twojego ciała - 200 -1h , 300 - 2h. zapraszam w godz 6-16, pozostałe godz. do uzgodnienia, kont jojosozb@gmail.com, proszę o kontakt ok 2-3 dni wcześńiej.

Gość bajabongo90
Wszystkim spragnionym relaksu i tym z problemami zdrowotnymi oferuję ulgę w cierpieniu. Jestem masażystą z doświadczeniem i pasją. Wykonuję masaże klasyczny, drenaże limfatyczne, masaże gorącymi kamieniami. Dojazd do klientki na terenie Częstochowa i w okolicy. Oraz przyjęcia w profesjonalnym salonie masażu "nie oferuję usług seksualnych" Masaże kosmetyczne od 40zł (antycellulitowe, ujędrniające, odchudzające) Masaże relaksacyjne, częściowy 50zł ok 40min 70zł Całościowy ok 90min Masaże gorącymi kamieniami ok 1h 90zł Szukasz jakiegoś innego masażu zapytaj być może będę mógł pomóc Masaże wykonywane są na profesjonalnym stole do masażu. Przyjmuje również zgłoszenia na dojazd za drobną dopłatą. robertmasaz@o2.pl

Gość gość
WItam, Jeżeli jesteś zestresowana, masz dość codziennych trosk a potrzebujesz odprężenia i masażu to bardzo dobrze trafiłaś. Oferuję masaż klasyczny całego ciała, relaksacyjny, antycelulitowy, lomi lomi oraz masaże autorskie według życzeń klienta. Mam 30 lat i jestem zadbanym mężczyzną a masażem zajmuję się od kilku lat, jest to moja pasja ponieważ lubię sprawiać przyjemność drugiej osobie posiadam bogate doświadczenie i umiejętności w tej dziedzinie. Wszystkie masaże z dojazdem. Koszt masażu wacha się od 120-180zł w zależności od czasu trawnia i masażu. Masaż z dojazdem -Zachodnia część Warszawy i jej zachodnie powiaty (ok 35km w promieniu od Ożarowa Maz. i Grodziska Maz.) Kont. 570 816 407 Gdy nie odbieram proszę o SMSa

Gość Milusia80
Ja polecam wszystkim masaż tajski. Długo nie chciałam się zdecydować ale w końcu dałam się namówić przez męża na masaż w www.mythai.pl Serio- wrazenia sa super. Odprezam sie, odplywam, a po masazu wraca taka ochota na męża, że jest wniebowzięty ;)

Gość gość
Ja bylam kiedys na profesjonalnym masazu tantrycznym erotycznym w Warszawie studio www.masazetantryczne.pl i to bylo niesamowite nowe doznanie jakiego nie mialam nigdy na zadnym masazu...do tego przystojny i wysoki masazysta,polecam Dominika 35

Ja bylam na masazu tantrycznym erotycznym w Warszawie centrum w studio www.masazetantryczne.pl i to bylo nowe niesamowite doznanie...masazysta byl bardzo przystojny i wysoki do tego zmyslowy,polecam ania30

Gość masaże  Kraków Częstochowa
Hej, witam serdecznie, mam nadzieję że mój anons zwróci Twoją uwagę. Od niedawno mieszkam w Krakowie, zajmuje się masażami zawodowo od kilku lat. Wykonuje masaże relaksacyjne relaksacyjno - erotyczne tantryczne - masaż całym ciałem Jest to oferta skierowana wyłącznie do kobiet. Tak tak dyskryminacja, no niestety mogę trochę pogrymasić w mojej dziedzinie :) Zadzwoń do mnie chętnie udzielę Ci wszystkich szczegółów. Masaże mogą być pełne bądź nie. To ty decydujesz co ma się wydarzyć. Na razie jeszcze nie posiadam stacjonarnego salonu w KRK jeśli jednak bywasz w okolicach Częstochowy tam takie miejsce posiadam. W Krakowie jestem dostępny od poniedziałku do piątku 18-23, w Częstochowie pracuje w weekendy. Zalecam kontakt dzień wcześniej. W Krakowie na razie jedynie dojazd do Ciebie ze stołem i olejami do masażu Pozdrawiam Cię cieplutko. masazekrk1990@wp.pl 605689194 https://www.olx.pl/oferta/wyjatkowy-prezent-dla-ciebie-CID619-IDlrhIa.html

Gość gość
Preferuję tantryczny jednak. Tu bylam i polecam - https://www.tantramassageamsterdam.net i w Warszawie rowniez sa fajne miejsca podobno, ale jeszcze nie probowalam. Ktos moze byl i moze polecic?

Gość Gadrenia123

Ja korzystam z takiego masażu dość regularnie i powiem Wam, że to jest fantastyczne doznanie. Szczytowałam przy tym wiele razy. Pan Marek, mój masażysta dojeżdża do domu lub hotelu. Jest dojrzałym, przystojnym i inteligentnym mężczyzną o profesjonalnym dotyku, dużej kulturze i poczuciu humoru. Można z nim miło porozmawiać na wszystkie tematy. Poleciła mi go przyjaciółka i nie zawiodłam się. Jeszcze raz polecam. Jeśli jesteście z Wrocławia lub okolic to mogę podrzucić Wam jego nr telefonu na priv.: frywolna3@wp.pl. Miłych przeżyć, pozdrawiam.