Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kariolkaa

Dostałam karę za niepłacenie abonamentu TV

Polecane posty

Gość zapłaciłaś karę
?

Gość Pszekrent
NIE PŁACENIE ABONAMENTU I ICH KARY TO PIC NA WODĘ . JA NIE PŁACE I NIE MAM ZAMIARU PŁACIĆ ABONAMENTU ZA SPRZĘT RTV KTÓRY KUPIŁEM I NALEŻY DO MNIE.I NIE PODPISYWAŁEM Z NIKIM ŻADNEJ UMOWY A ŻE MÓJ SPRZĘT COŚ ODBIERA TO NIE MOJA WINA.

Gość Pszekrent
NIE ZAPŁACIŁEM ŻADNEJ KARY I NIC MI NIE ZROBILI BO NIE PODPISYWAŁEM Z NIMI ŻADNEJ UMOWY I NIC MI NIE MOGĄ ZROBIĆ.

Gość rwerwerwe
posiadanie anteny na dachu nie świadczy że ktoś ogląda tv... więc dla mnie to absurd. Spytaj na forum prawnym jak sie odwołać i a nie tutaj gdzie siedzą glównie małolaty i banda bałwanów... www.forumprawne.org

Gość rwerwerwe
ale telewizor nie musi słuzyc do oglądania tv, ja na nim oglądam prawie wyłącznie filmy co ściągnę z netu....

Gość 6.6.6.
Z PŁACENIEM ABONAMENTU JEST TAK JAK Z PŁACENIEM PODATKU ZA PSA. JAK SIĘ RAZ ZGŁOSI, ŻE PIES JEST TO POTEM CHUJ BLADY TRZEBA PŁACIĆ I KONIEC. TAK WIĘC NIECH MNIE CENTRALNIE CMOKNĄ W KANT. GDYBY TO BYŁO TAKIE OCZYWISTE JUŻ DAWNO UJEBALIBY WSZYSTKICH NIEPŁACĄCYCH.....

Gość risonia
dla mnie cały ten abonament to kpina , płacić za posiadanie , przecież to moja PRYWATNA własność , kupiłam zapłaciłam jest mój , nie płacę za posiadanie majtek na tyłku . Na dodatek mam telewizję kablową i płacę za nią tego państwowego chłamu nie oglądam . Przyszło mi upomnienie i niby mam zapłacić 1600 zł gdzie ja nawet anteny na dachu nie mam .

Gość mi adidas wysuszył
a wiecie ze nawet za radio samochodowe trzeba placic abonament? tak dobrze czytacie za RADIO SAMOCHODOWE:D

Gość pracownik kablówki
zgodnie z prawem - abonament płaci się za POSIADANIE odbiornika RTV (może być to każde urządzenie zdolne odbierać sygnał RTV) czyli telewizor, radio, ale także radio samochodowe i uwaga - najlepsze - komputer z wbudowaną kartą telewizyjną też, czy telefon komórkowy wyposażony a radio :p płaci się za każdy odbiornik. Czyli masz w domu dwa telewizory, trzy komórki, pięć radioodbiorników (włącznie z tym zakurzonym w piwnicy), radio samochodowe, i oglądasz filmy przez neta?? płacisz za każdy.... a że jest to głupie i bezsensowne to już inna sprawa, równie dobrze mogliby wprowadzić podatek od posiadania krzesła (bo do tego się to sprowadza)

Gość ewfewwrfewew
jeśli macie zarejestrowany odbiornik i nie płacicie to nic dziwnego, że zaczęli was naciskać 🖐️ śmierć frajerom! :classic_cool:

Gość wielbicieelka
tylko firmy płacą za każdy odbiornik, uzytkownicy prywatni płacą raz, niezaleznie od liczby odbiorników w domu poza tym, żeby płacić nalezy odbiornik zarejestrować, nie płaci się z przydziału