Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaniezwyboru

siedzę i łzy mi same lecą

Polecane posty

Gość samotnaniezwyboru

jestem tak strasznie samotna 30-echa na karku a ja nawet w zadnym związku nie byłam. zero doświadczeń. totalna porazka :-( nie mam tez prawie zadnych znajomych.a ci ktorzy sa to tylko czesc chwilke pogadac i kazdy leci w swoja stronę. nawet na urlop nie mam z kim pojechać :-(

musisz zaczac szukac faceta i to teraz. chyba ze nie chcesz naprawde. ja wiem co czujesz. bylam bardzo samotna niedawno dostawalam szalu. rozstalam sie z mezem i zostalam praktycznie sama w wielkim domu w beznadziejnej pracy

Gość przytulam Cię mocno
🌻

a zastanawialas sie dlaczego tak jest?? gdzies musi twkic przyczyna...

...przytulamy i pocieszamy :) 🖐️

Gość niestety nie wiem
co Ci doradzic :( najlepiej by bylo żebys znalazła sobie jakies towarzystwo ale co z tego ze powiem Ci ta oczywista rzecz przeciez to nei takie latwe cos o tym wiem :( ale sciskam mocniutko :)

na znajomych raczej nie licz. ze mna tez nikt nie chcial sie spotykac bo trzeba bylo ruszyc tylek do mnie. ludzie chcieli sie umawiac na ploty ale tylko w knajpie gdzies wieczorami a ja nie moglam...nikt mnie nie odwiedzil

Gość samotnaniezwyboru
moze niesmialosc? ale z drugiej strony wiele jest niesmialaych dziewczyn a mimo to maja facetow. niby nie jestem brzydka ale nigdy zaden facet sie mna nie zainteresowal. a znam dziewczyny o zupelnie przecietnej urodzie, tez niezbyt smiale a jednak ktos sie nimi zainteresowal( one nie zrobily tego pierwszego kroku) i sa w związkach

Gość samotnaniezwyboru
ale ja nawet do tej knajpy nie mam z kim pojsc

Zacznijmy od tego że musisz komuś dać szansę się poznać. Pamietaj że nikt nie zapuka do Twoich drzwi i nie poprosi Cię o jakieś małe wspólne piwko;)

Gość tomiiiiiiiiiii
idż na areobik albo basen itp tam możesz znaleść nowych znajomych

Gość agnesina
Moze po prostu nie trafilas na tego odpowiedniego a moze przyczyna jest w tobie: jestes za bardzo spieta, widac po tobie desperacje, na kazdego patrzysz jak na potencjalnego kandydata na meza. Faceci boja sie takich typow. Wyluzuj. zacznij cieszc sie zyciem, wychodz, jedz na wycieczke, moze zapisz sie na jakis kurs. poznawaj ludzi i mysl o nich jako o nowych znajomych a potem co bedzie to bedzie.

Dawaj namiary zaraz Cie wyciagniemy do knajpy! :) :D

Gość niestety nie wiem
hmmm...tak sie zastanawiam...wiesz ja tez jestem niesmiala osoba, mam chlopaka a to tez nie przyszlo zbyt szybko. U mnie bylo tak ze zaczelam jak gdyby walczyc z ta niesmialoscia, wiele rzeczy robilam mozna powiedziec wbrew sobie bo wiedzialam ze musze sie przelamac. Po prostu udawalam ze jestem osoba smiala i pewna siebie - wiem ze moze smiesznie lub pospolicie to brzmi ale naprawde tak bylo, po prostu mialam juz dosc zycia w cieniu innych. Wiele mnie to kosztowalo ale oplacilo sie. Nie musialam dlugo czekac i byly rezultaty. Obecnie jestem w zwiazku z moim trzecim chlopakiem juz naprawde dlugo, dalej jestem niesmiala, czerwienie sie itp. ale dalej mam zasade "udawania" ;). Moze powinnas sprobowac :)

na poczatek proponuje ci konto np w sympatia. pl czy cos takiego. Ja nie majac praktycznie nikogo poznalam kilka fajnych osob i raz sie nawet umowilam. Nie zaluje , a jakby ktos mi to zaproponowal jakis czas temu to bym wysmiala.....nigdy bym nie przypuszczala ze to ma sens puki sama nie sprobowalam. A naprawde nikogo nie mialam a znajomi dali ciala.....

Gość samotnaniezwyboru
no tak kursy aerobic itp tylko ja mieszkam w tak malej miescinie ze nic sie tu nie dzieje. tak wiem ze nikt do mych drzwi ie astuka ale np wielkokrotnie zdaeralo sie ze probowalam sie wkrecic w jakies towarzystwo ale niestety zostalam olana :-( mam konto na profilu randkowym ale nic z tego nie wychodzi.

Gość samotnaniezwyboru
male miasteczko zero rozrywek brak kina teatru basenu aerobiku itp

Gość okmqaz
Poprostu wybralas w zyciu cos innego. Wybralas pieniadze, nauke, poswiecilas sie jakies pasji czy czemukolwiek innemu. W zyciu naprawde nie jest wazne ile posiadasz, jak duzo masz wydrukowanych papierkow,jak ladna masz sukienke. Zycie ma sens dopiero wowczas gdy mozesz kogos kochac, gdy jestes w stanie oddac wszytsko za innych. Pieniadze szczescia nie daja - kazdy wkotryms momencie zycia zgadza sie z ta teoria. Teraz jestes w tragicznej sytuacji a najgorsze co teraz mozesz zrobic to szukac kogos na sile bo napewno trafisz na nieodpowiedniego czlowieka i zosatnaiesz szkrzydzona, badz stracisz to co dzis osiagnelas, a nie warto bo to polowa zycia. Najpierw sproboj pokochac ludzi, pomogac im a dopiero pozniej zacznij szukac milosci. To zalosne ale zmarnowalas sobie zycie cokolwiek bys teraz nie robila, czegokoliwek bys nie miala nie jest to warte tyle co wposmninia co zadowlenie ze swojego zycia. Tak by moc spojrzec sobie w lustro i powiedziec niczego w zyciu nie przegapilam.

Gość samotnaniezwyboru
dokladnie moi znajomi tez sie odzywaja jak cos potrzebuje a ja glupia w miare mozliwosci staram sie pomoc a tez powinna ich olac tym bardziej ze te ich sprawy nie sa az tak powazne nie dotycza zycia i smierci

Gość samotnaniezwyboru
no akurat mylisz sie bo zadnej kariery nie robie pieniedzy tez nie mam zyje bardzo skromnie nie stac mnie na samochod mieszkanie( mieszkam z rodzicami)

Z kazdej sytuacji jest jakieś wyjście... Rozumiem Twoją frustrację, bo masz nie za ciekawą sytuację, to prawda... Ale jeśli sama tego nie zaczniesz zmieniać to nikt innegy tego za Ciebie nie zrobi...

Gość a portale randkowe
moze akurat tam kogos poznasz moze nie od razu ale trzeba próbowac wiem ze tam rozni sa faceci ale moze akurat poznasz kogos wartosciowego, kto wie ..?

Gość samotnaniezwyboru
przyjaciolki nie mam juz zadnej. jedna wyjechala do duzego miasta i kontakt sie urwal a druga tez zerwala ze mna kontakt ale akurat tym sie nie martwie bo ona byla troche dziwna i ta znajomosc nie wychodzila mi na dobre. kolezanki mam ale mowie ze one pojawiaja sie raczej tylko wtedy gdy czegos potrzebuja bo moga na mnie liczyc. ostatnio z jedna sie umowilam ze jak bedzie jechac do kina ze swoja kolezanka to da mi znac( js jej powiedizialam wczesniej ze chetnie bym sie wybrala do kina) ale jakos od tej a minelo sporo czasu nie odezwala sie do mnie

Gość samotnaniezwyboru
tak przegladam portale ale jak juz mi ktos wpadnie w oko to jakos nie kwapi sie do spotkani a z kolei jak juz ktos chce sie spotkac to mi nie odpowiada ta osoba. nagminnie pisza puszcaaja oczka i wirtualne pocalunki faceci po rozwodach albo w stalym zwiazku albo szukajacy tylko i wylacvznie seksu . a to mi nie odpowiada. nie chce uogolniac ale tak jest rzeczywistosc

To nie czekaj na te pseudo koleżanki... Wsiądź sobie w pociąg i pojedz do kina czy na jakaś wystawę do muzeum albo zapisz sie na jakiś kurs tańca... Może tam spotkasz jakis ciekawych ludzi, którzy będą podzielali Twoje zainteresowania...

Gość co tam kolezanki szukaj se
chłopa bo juz nie masz 20 lat zebys mogła przebierac

Ja bym zachowywał na dystans portale randkowe... Owszem można tam spotkać ciekawych ludzi, ale to raczej rzadkość... Dlatego zalecam ostrożność... Ogladałam kiedyś na Polsacie program \"Kochankowie z internetu\"... Być może było to troszkę podkoryzowane, ale właśnie tak mniej więcej sobie wyobrażam ludzi z tego typu portali...