Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaniezwyboru

siedzę i łzy mi same lecą

Polecane posty

Gość agnesina
ja nie mowie ze masz dorwac pierwszego lepszego z ulicy. Po prostu bardziej sie wyluzuj i jakbedziesz na jakis zbiorowyh imprezach staraj sie byc bardziej luzna. Nie chodzi mi o tobys zaraz sie lizala z byle kim czy wskakiwala do lozka bo tego nie radze ale staraj sie byc bardziej wyluzowana sklonna do zartow, zalotna. wtedy faceci beda bardziej sklonni do zaczynania znajomosci. nie pokazuj im blokady i desperacji w oczach. bo to ich odstrasza.

Ale powiedz skąd to wynika, że nigdy nie miałaś chłopaka, że się nie całowałaś? Zupełnie nigdy żaden facet się Tobą nie zainteresował? Ja też jakaś śmiała nie jestem, też mieszkam w małym mieście. Mam teraz 24 lata, a odkąd pamiętam to zawsze kręcił się koło mnie jakiś chłopak. A całowałam to się już w postawówce :) Tak wię nie wiem dlaczego u Ciebie tak wyszło jak wyszło. Piszesz, że nie jesteś brzydka, to nie naprawdę ciężko mi zrozumieć. Ale nie martw się, musisz się tylko przełamać i otworzyć bardziej na ludzi.

Gość samotnaniezwyboru
Dasiva tak wiem jestem okazem i nikt sie pewnie nie moze nadziwic gdzie ja sie taka uchowalam na tym swiecie

Gość samotnaniezwyboru
no nie wiem dlaczego zaden facet sie mna nie interesowal :-( smutne ale prawdziwe. ogolnie jestem ladna ale mam swoj kompleks o ktorym nie chcialabym tu pisac

Gość agnesina
i tez to ciezko zrozumiec by byc sliczna i nigdy nie calowac sie bo ja do pieknych na pewno nie naleze a pierwszy raz calowalam sie zanim jeszcze osiagnelam pelnoletnosc:)) I to samo mialo wiele moich znajomych ladniejszych czy brzydszych. Potem mialam okresy bbardziej lub mniej obfite w randki ale zawsze jakis tam chloptas sie znalazl. Moze to kwestia wyluzowania i podejscia.

A moim zdaniem jesteś ok. Na pewno jesteś wrażliwą, ciepłą kobietą. Tylko wiary w siebie w Tobie mało.

Gość agnesina
jezeli masz jakis powazniejszy problem to moze idz z tym do jakiegos specjalisty i on ci pomoze. nie mozesz cale zycie chowac sie przez to.

Gość no ty jacekk to lecisz tylko
na nadziane laski nie ??? najlepiej zeby to baba miala chate i fure co ??? a ty bys był jak ten Kevin od Britnej Spears i z impry na impre latał i zaliczal laski ;-)

Gość do samotnej nie z..
samotna ---> doslownie jakbym swojego chlopaka slyszala! tak samo mowil, poza tym jesli chodzi o wyglad to jest przystojny i to nie tylko moja opinia a jakos dziewczyny nie szzcegolnie sie nim interesowaly ---> a to wszystko przez nastawienie do zycia i do siebie. To jest najwazniejsze, ludzie nas widza tak jak sami siebie widzimy, moze na poczatek zrob cos zebys poczula sie pewniej, zmien cos w wygladzie nie wiem, fryzura, ubior. Ja wielu facetow poznalam w czasie kiedy moje zycie ograniczalo sie tylko do domu i pracy! Zwlaszcza w drodze miedzy jednym a drugim ;)

Gość samotnaniezwyboru
agnesina ale ja nie pisalam ze jestem sliczna bo troche mi brakuje do pieknosci. zreszta to kwestia gustu ktos powie ale przecietna ktos powie nijaka a ktos sie zachwyci

myślę, że musisz wyjechać z małego miasteczka, czy gdzie tam mieszkasz. Znaleźć pracę w dużym i wynająć pokój dzeląc mieszkanie ze współlokatorami. Ludzi poznaje sie w miejscach albo przez innych ludzi.

Gość uuuuupppppppp

Gość cotojest
rybko kochana nie smuc sie. starsznie Ci wspolczuje, "samotnosc to taka straszna trwoga". musiz cos z tym zrobic. moze zacznij powoli od nastawiania optymstycznego. jesli masz wmiare blisko jakies wieksze miasto to moze zapisz sie na jakis kurs, do jakiejs szkoly. idz do urzedu pracy oni za darmo na jakies szkolenia wysylaja, zawsze tam jakichs ludzi spotkasz i wkrecaj sie ile mozesz, nawet jak Ci bedzie glupio, ze sie wciskasz na glupie piwo to niewazne, idz na nie. poznasz wiecej osob i bedzie Ci latwiej znalezc wtedy jakas brania dusze. moze poszukaj pracy w wiekszym miescie. jesli uwazasz, ze nie ma szans na zjanomosci w Twoim miasteczku, to MUSISZ sie z niego wyrwac. chociazby do hiszpanii na zbior truskawek, zawsze to jakas przygoda. po prostu nie mozesz stac w miejscu, nie moze tak byc coagle. musisz koniecznie to zmienic, bo na pewno cierpisz przeokrutnie. czas leci nieublaganie, a Ty nie masz go z kim dzielic. moze wkrec sie w jakies kolko zainteresowan, moze jakis wolontariat jesli masz troche wolnego czasu. mozesz tez wyjechac jako wolontariusz za granice. pamietaj usmiechaj sie duzo - to przyciaga ludzi. nastaw sie dobrze, wbij sobie do glowy ze bedzie dobrze, ze zaslugujesz na to i walcz o to ile mozesz. zrob sobie burze mozgu, wymysl jakie masz mozliwosci i wciskaj sie gdzie mozesz. znajdz sobie jakis projekt, wymysl jakis plan i go realizuj. zacznij po prostu powolutku cos zmieniac i uwierz, ze jestes cudowna osoba, ktorej nalzey sie szczescie. Walcz o swoje i nie daj sie wypchnac z grupy jesli tego nie chcesz. pamietaj - nie kazdy musi Cie lubic; ale masz prawo jak kazdy inny pojsc sobie na piwo, nawet Cie na nie nikt nie zaprosi - to sie wpros sama, nie masz nic do starcenia. i pamietaj - jesli dasz komus palec, wezmie cala reke; jesli bedziesz dla ludzi za mila, to Cie zjedza. Uwazaj na nich. pamietaj, ze masz miec swoje zdanie czasem inne niz rozmowca i masz prawo je wypowiedziec - to powinno wzbudzic tylko szacunek, w odwrotnym wypadku osoba nie byla warta swieczki. walcz, pracuj i walcz, masz ciezka sytuacje, ale nie bez wyjscia, duzo tu od Ciebie zalezy. sciskam goraco i trzymam kciuki.

Gość cotojest
wiesz co, takich ludzi jest duzo, tylko ciezko ich dostrzec. mam takiego sasiada, jestem pewna, ze on tez bardzo samotny. caly czas tylko z mama a inteligentny, normlany chlopak. jest barzdo niesmialy. miala tez takiego kolege na studiach; starsznie inteligenty, a taki bidak niesmialy i on tez penwie cierpi samotnosc. jestem pewna, ze gdzies jest Twoja bratnia dusza, musisz ja tylko znalezc. Mam nadzieje, ze przyjdziesz jeszcze na ten topik. ja to postaram sie byc jutro. pozdrawiam naprawde goraco! nie mart sie, los sie odmieni; nie moze byc caly czas tak samo. a swojego braku doswiadczenia sie nie wstydz! absolutnie. Twoje zycie, Twoje decyzje i dla wartosciowej osoby nie bedzie to mialo najmniejszego znaczenia - uwierz mi.

Gość lezka pineSka
hey mala, nie smudz sie, ale tez zmien swoje podejscie do sprawy, od Ciebie wieje smutkiem i stad nikt "nie chce" z Toba przebywac...nie mowie ze Twoja wina, ale musisz cos z tym zrobic, jezeli dalej bedziesz szla ta droga to bedziesz sama, nikt nie lubi przebywac w towarzystwie smutasow, niestety...trzymaj sie

Gość obowiazuje prawo dżungli

dupa tam a nie prawo dżungli Kochana, jak polubisz, a potem pokochasz samą siebie, to zobaczysz, że znajdzie się ktoś interesujący obok Ciebie...ale tak jak pisały dziewczyny wyżej, szczęściu warto trochę dopomóc, ruszyć do przodu, wyjechać choć na chwilę, zrobić jakiś kurs, spróbować podjąć inną pracę, cokolwiek, bylebyś miała świadomość, że robisz to dla SIEBIE:) to pomaga, naprawdę 🌻