Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawostka

z jakim biurem podróży byliście na wczasach w Grecji?

Polecane posty

Gość Czepska
osobiście polecam traveliade. to biuro jak mówi ze będzie tak jest na miejscu. bardzo rzetelne. to co powie obsługa klienta tak jest. wszystkie informacje sprawdzone i potwierdzone. jeszcze nie raz na pewno wybiorę się z tym biurem. może tylko w inny kierunek niż Grecja ;)

Gość gość
Taki tropikalny rejs to przygoda na całe życie. Wiem coś o tym, bo swojego nie zapomnę, pływaliśmy zimą po Karaibach z Konradem z Tropical Sailing, który pokazał nam nieznane Karaiby, nieco od kuchni, poza utartymi szlakami.

Gość Turbulęcja
Ja byłam z Rainbow na Krecie. Polecam, mają w ofercie dobre hotele i kwaterują w dobrych pokojach z miłymi dla oka pejzażami za oknem.

Gość gość
Jeżdżę tylko i wyłącznie z biurem Sigma Travel - na stronie www.sigma-travel.com.pl zobacz, jaka maja ofertę na ten rok. Generalnie z nimi to jest tak, że wszystkiego potrafią dopilnować, są bardzo kontaktowi, po prostu szanują klienta. Kupuję u nich taż bilety lotnicze – ostatnio zrobiłem sobie wypad do Barcelony,i ubezpieczenia – tutaj też nie narzekam.

Gość darinana
Na Zakynthos poleciałam z Rainbow Tours. Polecam ich, bo profesjonalnie organizują wczasy no i nie ma obawy o bankructwo, bo mają się bardzo dobrze na rynku :)

Gość podoobna
darinana, wybieram się na Zakynthos w przyszłym roku, moze tez zdecyduję się na Rainbow. Kiedy byłas i jak wrażenia?

Gość gość
Ja do Grecji leciałam przez AMIGOS B.B. Długo szukałam oferty i to biuro miało najbardziej atrakcyjną oferte. Ja leciałam z Warszawy, ale słyszałam, że znajomi w będą lecieć z Niemiec.

Gość gość
Ja w ubiegłe wakacje wykupiłam z siostrą na 12 dni wycieczkę do Grecji u Grześkowicza. Było mega, najlepsze chyba co mogłam dotychczas przeżyć. Ateny, zatoka Pegatycka, Olimp. Miejsce warte odwiedzenia chociaż raz w życiu!

Gość riikirkir
Jeśli ktoś lubi wakacje nad morzem to zdecydowanie polecam Grecję. Ja się wybrałem rok temu z biurem Szavel Travel, właścicielem jest pan Maciek (ich strona - www.szaveltravel.com ). Nocleg mieliśmy komfortowy tuż przy morzu, plaża czysta, piękna, idealna, żeby się opalać. Poza takim błogim lenistwem było też sporo wycieczek organizowanych, w tym do Salonik, czy na Olimp, ale mi się osobiście najbardziej podobały rejsy!

Gość gość
grecja fajna, ale zdecydowanie w tym roku nosi mnie gdzieś indziej. przesuzkuje własnie biura podróży i ich oferty i natrafiłem na coś takiego - http://www.kostravel.pl/wypoczynek/page.html wygląda to naprawdę fajnie i myślę, że jest godne uwagi. Cenowo też mi odpowiada, czy ktoś korzystał z usług biura podróży kostravel?

Gość gość
teraz trzeba uważać w Grecji, grasują tam całe stada ciapaków okradających turystów z ich dobytku, nawet włamują się do pokoi hotelowych i wykradają dokumenty

Gość kośćć
Polecam Kos z Rainbow <3 Przepiękna wyspa, a biuro naprawdę do rzeczy.

Gość gortes
Nie patrzcie na BP, bardziej na konkretne hotele, terminy i dopasowanie pod budżet. Nie ma lepszego rozwiązania - powaga. My byliśmy już na wyspach z Wezyrem, Triadą i jeszcze jednym mniejszych biurem. Istotne było tylko to, żeby rezerwacja szła przez Travelplanet, bo mieliśmy wtedy w cenie ubezpieczenie na wypadek bankructwa. I powiedzmy, że tak najlepiej. A same hotele zawsze trafialiśmy bardzo dobre.

Gość Olgierdka
Ja dopiero wyjeżdżam na Korfu z Raibnow. Pierwszy raz z biurem w moim życiu więc oparłam swoją decyzję na opiniach w necie. No i zobaczymy :)

Gość Sumkere
W tym roku z Rainbow na objazdówce dookoła Grecji. Moim zdaniem to jest na tyle ciekawy i wspaniały kraj, że wyjazd tylko i wyłącznie na wypoczynek, to jak jak zjeść sam spód od sernika albo brzegi pizzy.

Gość gość
Grecos oczywiście:) a jeśli chodzi o Zante, to polecam wycieczki z zante magiczne Tours. Polskie biuro tam na miejscu, są najlepsi, bez porównania.

Gość gość
a ja z Rainbow na Scopelos i kilku innych, nie było powodu do narzekań. Polecam, chociaż jedni zawsze niezadowoleni, obojętnie Rainbow, Grecos, Tui, Itaka to zawsze źle i nikt im nigdy nie dogodzi

Gość Glidia
To prawda. Ja też jeżdżę na wczasy z Rainbow i nawet jak jest wszystko super okej i nikt normalny się nie przyczepi, to są tacy ludzie którzy jadą chyba z zamiarem szukania dziury w całym, nie wiem, może chcą potem wymuszać odszkodowania czy coś? W każdym razie oni zazwyczaj najbardziej narzekają i najbardziej się ociągają a cała grupa na tym cierpi.

Gość powietrzna
Równiez byłam z Rainbow na wczasach w Grecji, i to juz w kilku miejsach. W Grecji jest tyle do zobaczenia, że spokojnie wystarcza inspiracji na kilka sezonów :) Co rok to wypoczynek na innej wysepce :) polecam serdecznie! :)

Gość 111monia111
Grecja to przepiękne państwo. Ja w ubiegłym roku byłam na Zakynthosie. Mój mąż znalazł tanią ofertę all inclusive na 7 dni na stronie suncenter.pl więc żal było nie skorzystać :)

Gość gość
My jeździmy ostatnio z www.redotravel.pl w Grecji jak na razie nie byłam, ale widnieje na mojej liście i kolejno powoli odhaczam różne miejsca do odwiedzin :)

Gość Zabkovska
Rainbow i hotel z ofertą animacyjną w ramach polskich stref. Za całkiem przyzwoity hotel na Korfu (Sunny Garden) w opcji all inclusive niewiele ponad 1500 zł a do tego w cenie są animacje, imprezy, filmy pod chmurką, planszówki. Można sobiekorzystać lub nie, my wpadaliśmy tam od czasu do czasu. Fajnie, że wieczorami jest co robić, zwlaszcza jak jest sie nocnym markiem. Bylam sceptycznie nastawiona, tymczasem te strefy okazaly sie bardzo fajnym dodatkiem do wyjazdu.

Gość gość
Ja też polecam Rainbow ale objazdówkę - Dookoła Grecji. Jeśli ktoś jeszcze nie był w tym kraju to bardzo polecam, jest magicznie.

Gość Sinodoma
A Klasyczna Hellada z Rainbow? Mnie się wydaje jednak bardziej "klasyczna" niż dookoła Grecji - moim zdaniem na pierwszy raz Klasyczna Hellada najlepsza aby poznać kulturę i zabytki.

Gość Zumia_Zumia
Zerknij na programy, poczytaj o atrakcjach i zdecyduj. Ja byłam na Dookoła Grecji i nie żałuję, dla mnie super. Zależy co Cię bardziej interesuje. Albo co jest na Twojej liście rzeczy koniecznych do zobaczenia.

Gość Ramelana
Rebecca's Village na Korfu z Rainbow - był ktoś? Szukam opinii o tym miejscu gdyż wybieramy się tam z dziećmi (wycieczka nie jest jeszcze kupiona ale jesteśmy blisko decyzji). Chcemy wyjazdu zakupić jutro więc teraz jeszcze próbujemy znaleźć jakieś świeże opinie. Jeśli byłeś/ byłaś to napisz proszę tutaj, będę wdzięczna.

Gość asdfasdf
Uuu,szybka decyzja widzę. Też rozważaliśmy ten hotel z oferty R na tegoroczne wakacje, ale w końcu wybraliśmy inny. Daj znać czy w końcu się zdecydowaliście.