Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawostka

z jakim biurem podróży byliście na wczasach w Grecji?

Polecane posty

Gość Ramelana
Niestety nie udało się nam :( Doszliśmy do wniosku że jeden dzień to faktycznie dość mało czasu. I nie podołamy. Ale widzieliśmy że Rainbow ma w ofercie późną jesienią i zimą wyspy kanaryjskie i Egipt, więc po prostu przesuwamy wyjazd i zmieniamy miejsce wypoczynku.

Gość Dana ze Stefana
Szkoda że nie we wrześniu, wrzesień jest genialną porą w Grecji, upał się trochę zmniejsza, ale nadal noce są bardzo ciepłe i woda ma super temperaturę.

Gość masterrka
Własnie w tym roku wreszcie udalo mi sie dotrzeć na Zakynthos! :) jechalam z Rainbow, standardowy wypoczynek i podgladanie malych żółwi na plaży, a przy tym juz mniejszy tlok bo po sezonie - super sprawa i bardzo polecam :)

Gość annaela
Też byłam we wrzesniu w Grecji z Rainbow - super termin na wakacje, teraz chyba zawsze bede tak planowac wypoczynek :) i ceny w biurach są już niższe, a ludzi mniej :)

Gość kavvka
Kurczę, mnie sie nie udało w tym roku wybrać na dłuższy urlop. Ale jak tak patrze na Wasze opinie to czuję, że będę czekać aż do przyszłego wrzesnia, żeby tez sie nacieszyć tym spokojem nad ciepłym morzem :)

Gość gojja
A my bylismy z dzieciakami w Figloklubach - nie we wrzesniu co prawda, bo juz pod koniec czerwca, ale Rodos pieknie się prezentowalo :) no i zabawy w Figlo super sprawa dla całej rodziny :)

Gość Balumbala
Do osoby, która była z Rainbow na wyspie Zakynthos - w jakim hotelu? W Commodore może? Rozważamy opcję na maj i chcemy kupić w firście, ale szukamy jakichś opinii spoza stronek, świeżych z tego roku i z Rainbow. Napisz coś więcej, jeśli to był ten hotel. Pozdrawiam.

Gość masterrka
Ja byłam w Commodore właśnie :D pieknie, czysto i dobre jedzenie :) widoki piekne, zdecydowany plus za położenie :) polecam <3

Gość gość
Na Zakyntos zdecydowanie hotel White Olive Premium, wyjazd też wykupiony w rainbow, za podobną cenę jak inne hotele w regionie, a jakość bezbłędna. No chyba że ogólnie zakyntos słynie ze świetnych hoteli. w każdym razie "Biała Oliwka" dla mnie jest najlepszym obiektem hotelowym w jakim wypoczywałam kiedykolwiek. Bardzo mi się tam podobało i polecam.

Gość romilanna
A ja polecam commodore, też tam byłam z rainbow, jak dla mnie magiczne miejsce, ma w sobie wyjątkową atmosferę.

Gość gość
A czy w tym hotelu Commodore o którym mówisz jest opcja wegańskich posiłków?

Gość lunadi
Co roku wybieram Grecję i co roku jestem zadowolona. Ostatnio Korfu z net holiday- swoją drogą naprawdę mają fajne wyjazdy i całkiem przystępne ceny.

Gość gość
My byliśmy z Triadą i Wezyrem - Triada już nie istnieje. Co w związku z tym? Radzę wam po prostu kupować wakacje przez agenta, a nie bezpośrednio w danym biurze podróży. Travelplanet dało nam do każdej rezerwacji gwarancję wakacji, takie zabezpieczenie od upadku biura podróży - po prostu nawet jeśli biuro upadnie, to i tak nie zniszczą nam wakacji. Dostaniemy inny wyjazd na to miejsce. A inna sprawa - przez agenta masz dostęp do wszystkich ofert, zatem wybierzesz hotel z tego biura, które ma najniższą cenę.

Gość Gabaa
Brat z zona byli w tamtym roku z tui i z tego co mowili byli zadowoleni. Biura lataja czarterami, tutaj akurat enter air lecieli i nie narzekali. W tym roku planujemy razem gdzies leciec ale jeszcze nie zdecydowalismy gdzie konkretnie bo to zalezy gdzie bilety beda najtansze, planujemy zorganizowac wycieczke sami

Gość gość
Ja byłam na bardzo fajnej wycieczce z biurem podróży www.top-ski.com.pl i polecialam miesiąc temu na narty do Włoch i było bardzo fajnie. Myśle o jakiejś wycieczce na lato bo z tego co widziałam na stronie mają bardzo fajne promocję.

Gość KlarysaFak
Byłam kilka razy z netholiday. Bardzo udane wyjazdy. Przede wszystkim to, co widziałam w folderze przed zakupem wycieczki, pokrywało się z tym, co zostałam po przyjeździe:) A Grecja to świetnie miejsce na wakacje. Praktycznie wszystko jest tam pewne: pogoda, wyśmienite jedzenie, przyjazna turystom atmosfera.

Gość gość12212
Fajne oferty wyjazdów do Grecji ma Coral Travel - https://www.coraltravel.pl/ Kiedyś to biuro podróży nazywało się Wezyr Holidays, wiec moze kojatzycie. Ja uwazam, ze jak leciec gdzies za granicę na wczasy to tylko właśnie ze sprawdzonym biurem, żeby później zadnych problemów nie było.

Gość Muska99
Byłam dwa razy w Grecji - na Rodos (gorąco polecam!) i na Krecie. Oba wyjazdy z netholiday. Generalnie bardzo mile wspominam te wyjazdy, żadnych nieprzyjemności czy trudności. No i trafiło nam się fajne zakwaterowanie.

Gość GosiaJan
Dzięki Net Holiday miałam wypasione wakacje. W przyszłości jeszcze skorzystam a teraz namawiam nawet przyjaciół. Zaskoczyła mnie organizacja miejsca pobytu, transport i warunki, które miałam zapewnione, dużo podróżowałam do Grecji i naprawdę wiem, że oferta jest warta swojej ceny. Tym razem byłam w Evita Beach, które organizowało imprezy muzyczne nad basenem, poznałam wspaniałych ludzi, z którymi świetnie się bawiłam.

Gość Dissi
ja byłam z Coral Travel - doskonale zorganizowany wyjazd, fajna opieka rezydenta...myślę ze to były jedne z lepszych moich wakacji! odpoczęłam na maksa bo wszystko było dobrze zaplanowane!

Gość Netia77
Korzystam z ofert net holiday już trzeci rok. Za pierwszym razem skusiła mnie cena - jakaś promocja, nie pamiętam dokładnie. Byłam zadowolona, organizacyjnie nic im nie mogę zarzucić no i korzystam z ich usług do tej pory.