Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawostka

z jakim biurem podróży byliście na wczasach w Grecji?

Polecane posty

Pytam, bo chcę we wrześniu z mężem pojechać do Grecji, ale przyznam się szczerze że niewiemy jakie biuro wybrać.Postanowiłam więc zapytać tu...pewnie ktoś z was był, powie z jakim biurem warto jechać a jakie stanowczo odradza!Z góry dzięki za wszelkie sugestie.Pozdrawiam, Justyna

Gość ruda mułka
scanhollyday jest ok.

Gość ruda mułka
chodziło i o scan holiday

Gość ORBIS
najlepsze jest

Gość wopliko
JA bylam z Maja Travel i bylo spoko

Gość a w radiu mówili
że Grecy zainteresowali się Polakami, bo np. Niemcy nie chcą tam jechac, ze względu na zamieszki. Tak więc ceny wyjazdów do Grecji będą atrakcyjniejsze :P

Gość Kaśka B.
Na greckie wakacje zawsze warto się skusić, bo to piękny kraj. Ja byłam na Rodos w maju a więc tuż przed rozpoczęciem sezonu. Wczasy zarezerwowałam w biurze Itaka i wszystko było w jak najlepszym porządku. W każdym razie zamierzam wrócić jeszcze kiedyś na Rodos. Pozdrawiam serdecznie Kaśka B.

Ja liczylam wlasnie na troche nizsze ceny w Grecji, ale poczytalam troche na forach i raczej nie ma co sie ludzic. Turystyka podobno na zamieszkach nie ucierpiala. ;) My jedziemy w tym roku z Funclubem do Olimpic Beach.

Ja się wybieram dopiero w tym roku na wakacje do Grecji. Nie wiem jeszcze tylko czy na wyspę czy półwysep. Wstępnie przeszukałam sobie ofertę allinlusive.com.pl Jak tylko się dowiem, kiedy mam urlop to pewnie sobie zamówię.

Gość ejeska2
Ja zdecydowanie polecam Grecos. Moim zdaniem to własnie jedno z lepszych i najprofesjonalniejszych biur podróży.

Gość gość
Najlepsze i najpewniejsze biuro podróży jest niemieckie Tui. Tui ma swoje filie w wielu krajach europejskich w tym w Polsce, np. w Krakowie, Warszawie i kilku innych dużych miastach. Nie jest zagrożone bankructwem, ponieważ świetnie prosperuje w całej Europie, ma się dobrze od wielu, wielu lat i nie ma szans na oszustwa. Zawsze korzystam tylko z Tui i nigdy nie było żadnych problemów.

Gość gość
Tui tui nie jest niemieckim biurem tylko tureckim baranie !

Gość gość
O tym jak silne i pewne jest Tui można sobie poczytać nawet na wikipedii: http://pl.wikipedia.org/wiki/TUI Ceny mniej więcej takie same jak w innych biurach podróży, ale serwis, profesjonalizm, pewność są jedyne w swoim rodzaju i żadna filia zagraniczna nie może sobie pozwolić na odstępstwa. Od 10 lat korzystam z Tui i powiem, że jest najlepsze i najpewniejsze.

Gość gość
gość: "Tui tui nie jest niemieckim biurem tylko tureckim baranie" :D Hahaha, dobre, TUI i Turcja :D hahaha... Czytaj ośle! TUI jest niemieckim biurem podróży z siedzibą główną w Hanoverze!

Gość gość
Ja bylam na Krecie z exim tours

Gość gość
Ja tez musze przyznać ze jednak Grecos to takie jedno z lepszych biur podrózy.

Gość blondyna 333
Ja wolę zorganizować sobie pobyt sama. Nie będę drżeć na urlopie, czy jakieś biuro nie splajtuje.

Gość jasmena
Byłam z Grecji z BeeFree i jestem zachwycona, bo wycieczka różniła się od tych wypoczynkowych na których byłam do tej pory. Przede wszystkim ciągle coś się działo. Mieszkaliśmy w hotelu Commodore Anex czy jakoś tak, i w około mnóstwo atrakcji, zabawa na całego, mnóstwo młodych ludzi, klimat siesty i totalnego chilloutu. Sama nie jestem już nastolatką, mam 33 lata, ale udzieliła mi się ta atmosfera. A do tego sami Grecy są mocno wyluzowani :) Zresztą biuro słynie z tego, że organizuje wycieczki w taki sposób, żeby dużo się działo i nie wiało nudą nawet przez chwilę. Oczywiście, jeśli ktoś chce przeleżeć urlop plackiem to też może :)

Gość gość
My bylismy kolejny raz z krakowskim biurem Antavia i naprawde jestesmy bardzo zadowoleni. Biuro u nas jest bardzo popularne, bo nawet w naszej szkole dzieci z tego biura jadą na zieloną szkołę.

Gość gość
Itaka, polecam

Gość Andzia6
Itaka lub Grecos :)

Gość Olla 77
Osobiście wybrałam Rainbow Tours na wypoczynek na wyspie Zakintos. Miejsce jest naprawdę przepiękne, polecam jako alternatywę dla Egiptu w sezonie letnim. Co do biura, mam bardzo pozytywne odczucia po powrocie.

Gość Pasażerkaa
Też byłam z Rainbow na wwypoczynku w Zakintos. Cały nasz wyjazd był zadowolony z wypoczynku i kurortu. Ogólnie Zakintos to "bezpieczny" kierunek - rzadko ludzie narzekają na hotele (tak wynika z mojego forumowego śledztwa), za to wszyscy chwalą piękne widoki. Faktycznie, jest naprawdę przepięknie, polecam zwłaszcza fanom urozmaiconej linii brzegowej.

Gość zenek_D
Oryginalne wycieczki oferuje biuro Planet Escape - www.planetescape.pl . Jak ktoś ma dość tych wszystkich komercyjnych biur, które tłoczą swoich klientów w wielkich centrach hotelowych, gdzie człowiek dosłownie siedzi na człowieku to polecam to biuro.

Gość gość
Tęcza

Gość gość
z Apollo

Gość Żywka
Byłam z Rainbow Tours raz na wycieczce na podróż poślubną i to by było na tyle jeśli chodzi o moje wojaże. Co prawda nie mam porówniania, ale po tych jednych wczasach mogę powiedzieć, że biuro jest okej.

Gość gość
Ja w Grecji byłam z biurem http://www.traveliada.pl/ Wakacje życia to były! :) Grecja jest taka piękna.... nawet teraz, jak jest kryzys. Chętnie pojechałabym jeszcze raz, ale nie dostałam urlopu....