Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqde

Mam kolezanke, ktora chodzi ak dumna , ze boje sie ze peknie z dumy

Polecane posty

Gość wqde

Dumna, ze jest piekna(chodz jest przecietna), dumna,ze ma prace(dostała po znajomosci), dumna ze studiuje(zaocznie), dumna, ze niby ma powodzenie..twierdzi tak jak doda..o sobie, ze jest za...bista laska..i ze chetnie by zwaliłą sama na siebie konia hehe

Gość rafaelood
to wez szpilkę i ja przebij to peknie... w

lepsze to niż wieczne umartwianie sie nad swoim parszywym losem :P

Gość wqde
zwiasa mi totalnie, dlatego sie nabijam z niej.. ze jest tak dumna..ze niebawem peknie jak balon!!ktory ma za duzo powietrza ups

Gość znam sie
przetrąć jej głowe to spokornieje, podłóż świnie, zrób wstyd, zmów sie z dziewczynami przeciwko jej, niech napadną na nią, postraszą, w pysk dadzą. tez dostałam bo byłam taka dumna.

Gość hahhahaaaa
wiesz co? I skoro tak o sobie myśli - to bardzo dobrze. Ty powinnas sie pozbyć kompleksów i przestać pluć żółcią.

Gość wqde
gorzej jesli ta osoba..bo tak jest kazda laske, przechodzaca...ulica(nawet najpiekniejsza) krytykuje, jak ogladałam wybory miss z nia, to sie z wszystkich dziewczxyn nasmiewała, ze brzydkie..a moim zdaniem były sliczne...i kto tu jest niedowartosciowany?Ja potrafie przyznac, ze ktos jest piekny, widze tez jak jest przecietny:)Zreszta ona wszystkim naokoło pokazuje wyzszosc...uwaza sie za lepsza niz inni, nasmiewa sie z ludzi...w zasadzie wszyscy sa dla niej brzydcy i głupi...i wszytskich poniza.. tylko ona jest the best..istna doda zarozumiała po prostu

Gość fajne to sobie wymyslasz...
"gorzej jesli ta osoba..bo tak jest kazda laske, przechodzaca...ulica(nawet najpiekniejsza) krytykuje, jak ogladałam wybory miss z nia, to sie z wszystkich dziewczxyn nasmiewała, ze brzydkie.." :O:O:O

Gość facetktorykochał
DZIEWCZYNY, PRZESTNACIE WYZYWAC AUTORKE, ZE ZAZDROSCI!!!MOZE PO PROSTU FAKTYCZNIE TA LASKA JEST WREDNA..SKORO PONIZA INNYCH I POKAZUJE INNYM WYZSZOSC TO ZNACZY, ZE MA KOMPLEKSY:) AUTORKO nie przejmuj, sie tez nielubie takich pustakow.. zerwij z nia kontakt toksyczna osoba z niej "zrozumialosc jest oznaka slabosci i niskiego poczucia wlasnej wartosci, ludzie znajacy swoja wartosc nie potrzebuja okazywania wyzszosci innym..."

Gość hahhahaaaa
to po co sie z nią zadajesz? Jak jej nie lubisz i rąbiesz tyłek za plecami a potem sie z nią spotykasz jak gdyby nigdy nic - to chyba jestes równie tępa jak ona

Gość wqde
a jaka była zielona z zazdrosci, jak przyjechała do mnie kolezanka ktora jst modelka..ma 180 wzrostu biust C..piekne długie blond włosy.. ona jest niska ma 165..i uwaza sie za pieknosc..przy mojej kolezance jest zwykła szara mycha..A NAWET MOJA KOLEZANKA MODELKA, JEST SKROMNA I NIE MA SIE ZA BOSTWO(chodz jest znana modelka)

Gość wqde
własnie zerwałam z nia kontakt..chciałam tylko poruszyc ten temat smieszy mnie, ze niektore przecietne laski maja sie za bostwa.. a naprawde piekne kobiety(jak moja kolezanka modelka) sa skromne..i wiecie , co przez ta jej dume wszyscy sie od niej odwracaja..

Gość wqde
zreszta ona sie nigdy nie usmiecha, ciagle ma takie zacisniete usta... uwaza, ze jej naleza sie pokłony za to, ze jest taka boska..a sama.nie uzywa słow, takich jak dziekuje, dzien dobry itp

"a jaka była zielona z zazdrosci, jak przyjechała do mnie kolezanka ktora jst modelka..ma 180 wzrostu biust C..piekne długie blond włosy.. ona jest niska ma 165..i uwaza sie za pieknosc..przy mojej kolezance jest zwykła szara mycha..A NAWET MOJA KOLEZANKA MODELKA, JEST SKROMNA I NIE MA SIE ZA BOSTWO(chodz jest znana modelka)" boszzz...:O:O:O sterta kłamstw daj żyć tej dziewczynie i zamiast ją szykanować ucz sie od niej pewnosci siebie 😠

Gość psycholog d
do fajne to sobie wymyslasz....... poczucie włąsnej wartosci..nie polega na ponizaniu innych.. jesli ta dziewczyna fajktycznie jest tak jak opisuje wqde. To typowa postac osobowosci narycystycznej, ktora pod pozorna pewnoscia siebie..kryje mase kompleksow!!!!Człowiek , ktory zna swoja wartosci..nie nasmiewa sie z innych, nie poniza innych jak Twoja znajoma..i ogladajac wybory miss nie krytykuje.,ta gruba ta siaka..tylko potrafi przyzna.."ale sliczne kobiety"....

Gość psycholog d
do fajnie to sobie wymyslasz...Masz błedne..jakies chore pojecie pewnosci siebie!!Pewnosci siebie nie ma nic wzposlnego z zarozumiałascia, duma...pewnosc siebie to akceptacja samego siebie, ale tez innych..i okazywanie, zyczliwosci..sobie i innym...osoba pewna siebie..wie czego chce, zna swoja wartosci..ale nigdy i przenigdy nie umniejsza wartosci innych ludzi.. osoby ponizajace innych, to jednostki toksyczne..socjopaci..

pffff... nie widzicie ze to z tymi wyborami miss i kolezanką modelką jest wymyslone na potrzebe tego tematu?? laska zobaczyla ze wcale nie poparlismy jej w 100% tak jak tego oczekiwala, wiec zaczel wymyslac rozne hece, zeby jednak wyszlo na jej :O nie trzeba byc wielim psychologiem zeby skojarzyc pewne zachowania

Gość kundrie
echh, znam to skądś - może nie aż do tego stopnia, ale mój facet ma podobnie - wszyscy inni (obcy) są głupi, wszystko inne, niż to, co on wybiera to syf i badziewie. normalnie juz mnie szlag czasami trafia - ale staram sie ucierać mu nosa :o jedynie urody się nie czepia (chociaż czasami też)

Dodam jeszcze jedno: osoba pewna siebie...nie mylić z zarozumiałą nie musi podkreślać, że jest atrakcyjna fizycznie i duchowo....dla niej jest to oczywiste....a swoja drogą co Ty robisz z taką koleżanką, ja bym się chyba zanudziła z kimś tak pustym i ograniczonym :D

Gość psycholog d
do fajnie to sobie wymyslasz..ale jednak Twoje pojecie o psychologii jest zerowe..skoro myslisz pewnosc siebie z zarozumiałoscia..to poniekad dwa rozne pojecia...teraz wielce cwana jestes.jej kolezanka na bank ma kompleksy i jest niepewna siebie niedowartosciowana, dlatego wokoło krzyczy, ze jest wspaniała, bo nikt jej tego nie mowi..poza tym człowiek pewny siebie nie jest wredny do innych..proste..a jakie trudne dla wielu madrali internetowych do zrozumienia

Gość psycholog d
swiete słowa vinga...!!!jesli nawet sobie wymysliła autorka cała historie to klasyczny przypadek zakompleksionej laski,.ktora sie dowartosciowuje ponizajacych innych, a wywyzszajac siebie.. do fajnie to sobie wymysliła..podstaw psychologii nie znaju!! "Osoba pewna siebie...nie mylić z zarozumiałą nie musi podkreślać, że jest atrakcyjna fizycznie i duchowo....dla niej jest to oczywiste...."!!!!SWIETE SłOWA

jeżeli wierzysz w każde jej słowo to spoko to ona ma problem, a nie ta koleżanka.

Gość wqde
ZNUDZIłA MI SIE!!juz sie z nia nie zadaje..bo ciagle gada o sobie..a to jest nudne..jedenym jej zaintersowaniami jest ona sama hehe

Gość do fajnie to sobie wymsylasz
na bank tez jestes taka zarozumiała i pusta paniusia!!Dlatego bronisz tamtej dumnej dziewczyny..swoje swego broni!! doda tez wg ciebie jest pewna siebie????

kopuluję nawet z układem wydechowym od Forda Fiesty :classic_cool:

nie jestem "dumna paniusia", mam sporo kompleksów i kiedyś zachowywałam sie podobnie jak autorka posta, tzn. posądzalam o zarozumialosc ludzi odwaznych, pewnych siebie i znającyh swoją wartosc. na szczescie przeszlo mi to i skupilam sie na sobie. czego i autorce topiku życze :O🖐️

jak kopuluejsz z układem Forda Fiesty to swiadczy o Tobie i Twojej glupocie hehehehehe

Gość fajnie to sobie wymsylasz
jesli nie wiesz co to jest podszyw to chyba jednak swiadczy o Twojej 'bystrosci' ;)

w każdy wtorek z wielkim zapałem wachluję się ogonem martwej sarny :classic_cool:

hehehehe ogon martwej sarny ale ty głupa jestes