Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yk87k87

i tak jestescie grube

Polecane posty

Gość yk87k87

wredne

Gość ggggggggggggggggggggggggg
A TY głupia! Bo gruba schudnie a TY nigdy nie będsziesz juz madrzejsza!!!!!!hahhahahahahahahah

Gość chipssss
boze..laska nie moze zniesc ze na jej topicu prawie wszyscy ja skrytykowali...

Gość HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość sniadanko
chipss podaj linka

Gość lo matko
to faktycznie ta z tamtego topiku :D:D:D:D:D:D ale ja zzera::D:D:D

Gość lililo
to podajcie linka z łaski swojej:)

Gość nie no kolejna idiotka
wlasnie przez takie szmaty ... wstydze sie uprawiac sporty na dworze ... musze np. kisic sie w domu i cwiczyc na rowerku stacjonarnym :(:( zamiast normalnie jezdzic rowerem na dworze ... chudzi to potrafia byc wredni :( Zawsze obrobia Ci dupe za plecami ... Patrz jaka świnia jeździ na rowerze :( A ta to sie w lustrze nie widziała ... zobaczcie jaka tłusta i przychodzi się opalać na plażę :( A ta co robi tutaj na siłowni :( Jestem osobą słabą psychicznie ... i niestety gdy usłyszę coś takiego ... mam ogromnego doła ... dlatego nie chodzę na siłownie, basen ... Wolę siedzieć w domu i ćwiczyć ... Ludzie trochę tolerancji !!! My naprawdę chcemy schudnąć ... a Wy nam to uniemożliwiacie :(

Gość lubię rubensowskie kształty
A ja uważam że grube, nawet bardzo grube dziewczyny mają w sobie wiele piekna i powabu. Serdecznie pozdrawiam wszystkie przemiłe grubaski. Zajrzyjcie na topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3443564&start=0 może Was zaciekawi. I na koniec piękna fotka: http://www.guthier.com/pages/kinky_blissful%2001_15/kinky_blissful_11.html

tak ?? Nie wiedzialam że jestesmy ... teraz już wiem :D wszystko dzięki Tobie ... 🌼 tyle lat żyłam w niewiedzy ale teraz gdy jestem juz w pełni uświadomiona zacznie sie dla mnie nowe zycie DZIEKUJE 🌼 🌼