Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffooobbbiiiaaa

STOP!! Ślimakom bez skorup

Polecane posty

Gość gość
Buhuahah ale mnie ten temat rozsmieszyl. Wpis autorki

Gość Worm
Witam Pare tygodni temu wprowadzilem sie do pewnego domu w pewnym mieście w anglii. Po kilku dniach zauważyłem na dywanach w pokoju w którym śpie, w przedpokoju oraz takim pseudo ganku, co to sie na ogród wychodzi, dziwną białą maź. Nie miałem pojęcia co to jest i skąd się to wzieło. Najnormalniej na świecie odkurzałem, sprzątałem i te dziwne białe mazie znikały, co prawda po kilku dniach pojawialy sie ponownie tu i tam, aż pewnej nocy wstawając za potrzebą niechcący nadepnełem na coś śliskiego, w sypialni i myśle wtf, co to jest, zapaliłem światło, patrze a to jakiś dziwny ślimak, tylko że bez skorupy. Złapałem w ręke chusteczke i podniosłem go z dywanu i chlup do wc wyrzuciłem tego koleżke. Następnej nocy nie moglem spać i chyba tak sam z siebie czekałem czy czasem dzis znów jakiś ślimak pojawi sie w mojej sypialni i o dziwo aż 5, cholera jasna mnie wzieła. Jak to ? Skąd to się bierze ? Od jakiegoś już tygodnia wynajduje po nocy to 2 albo 4 takie dziwne ślimaki na dywanie. W dzień ich nie widać, poodsuwałem wszystkie meble, łóżko do góry nogami całą sypialnie i nic, nigdzie ich nie widac ale w nocy są te cholery. Narazie tylko je zbieram i wyrzucam ale chyba trzeba bedzie podjąć bardziej drastyczne kroki. Czy ktoś z was wie jak można sobie z nimi poradzić tak w miare skutecznie ?