Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durcio

Minetka albo lodzik?

Polecane posty

Gość durcio

Robiliście kiedyś minetke lub lodzika? jakie to uczucie? nie wymiotuje sie po tym?

Gość petit a petit
raz na sam widok jego narzadu ucieklam do mamy i poskarzylam sie ze chcial abym go tam pocalowala. mama z nim porozmawiala i on juz nie kaze sie TAM calowac co za ulga

Gość asia88-84
witam zawsze bylam przeciwniczka robienia loda alekiedy moj obecy maz mi minetke zrobil postanowilam mu sie odwdzieczyc. za pierwszym razem kiepsko mi poszlo za drugim lepiej a za trzecim przy pozycji 69 bylo super a orgazm o wiele lepszy niz seks nie czuje juz obrzydzenia sama przyjemnosc pozdrawiam...

Gość laretka
ja tam kocham mojego misiaczka i robimy sobie nawzajem takie pieszczoty. Kiedys mysl o tym mnie obrzydzala, ale kocham kazdy skrawek cialka mojego Slonka i teraz ieszczotki w te miejsca wrecz uwielbiam.

Gość mały misio
ja jesio tego nie robiłem i nie iwem czy sie przelamie.. mam okazje ae jkeszcze sie nie odwazyłem.. :-(

Gość doświadczony monogamista
wymiotuje?? wręcz przeciwnie- napiera się apetytu na więcej i więcej, moja laska czasem nie może mnie od siebie oderwac;)

do przedmowcy--> istnieje jeszcze cos takiego jak MONOGAMIA w dzisiejszych czasach?? czy Twoj nick tylko tak przekornie?

Gość doświadczony monogamista
ależ oczywiście że serio- jestem z moją partnerką kilka lat, i z roku na rok zakochuję się w niej coraz bardziej:) Zdradziłem na początku związku i pozostał mi na długo niesmak. Oczywiście podobają mi się inne kobiety, ale raczej wolałbym trójkąt niż zdradę;)