Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malllinka

Dlaczego nie rosną mi piersi ????

Polecane posty

Gość malllinka

Może dla Was wydać się to głupie ale ja mam straszne obawy co do mojego biustu. Mam małe A - czyli wogóle nie mam, to już 4 miesiąc ciaży a piersi "stoją w miejscu" i jak tu karmić dziecko skoro wstyd będzie wyciagnąc takie licho /o ile wogóle będę miała pokarm :( / Piersi nabrzmiały mi tylko na początku, potem wróciły i się nie zmieniają :(

wielkosc piersi nie ma znaczenia Nie martw sie napewno wykarmisz dziecko:-) Moje w ciazy tez nie urosly a jakims cudem mam na nich mase rozstepow

Gość malllinka
oj oj :( jak mi zostaie takie marne małe A .... będę sie wstydziła przy własnym mężu karmić :(

Malllinko, nie martw się, ja też z tych A ;), a karmię właśnie drugie dziecko :) pierwsze 8 miesiecy drugie ma 7 i nadal cyc :) Jest taka teoria ze każda kobieta moze wykarmić swoje dziecko, niezależnie od rozmiaru biustu, ponieważ każda z nas ma taką samą ilość gruczołów, reszta to tłuszcz i to już jest kwestia indywidualna :) Ja w tą teorię wierzę, bo chyba jestem jej przykładem :)

Gość podobno na chłopaka nie rosną

mi wcale nie urosly, tez mialam A, tez ssie wstydzilam karmic, ale pokarm mialam od poczatku i piersi jednak sie powiekszyly w trakcie karmienia, sama nie wiem kiedy, wiec glowa do gory :)

Gość cuukierek
Ja mam 17 lat i mam małe piersi.a co mam zrobić aby mi urosły. bo to jest troche wstyd jak idzie na basne . Podpowiedzcie coś.

to ja ci zazdroszczę;) Ja mam mega cyce a jestem w 21tc. Bolą cały czas, a czasem aż niewyróbka. szczerze zazdroszczę tym co cycki nie rosną bo takie bimbały nic ładnego teraz mam D i na styk staniki a po porodzie jeszcze pewnie pójdą rozmiar do góry.

jestem właśnie ciekawa,bo gada się że czym większe piersi tym więcej mleka :D hehe ja mam C w ciąży powiekszyły się 1 rozm a jak karmiłam to o 2 rozm kuzynka zawsze miała B a karmiła bardzo długo piersią i jej córa sie najadała :)

Gość torbeka
Kazdy ma swoje problemy :) Ja na przykład bym się chetnie zamieniła. Nie dosć ze i tak mam swoje 75E, to teraz mi sie takie balony zrobiły, że masakra. Nie chcę myśleć, jak będa wygladały, jak pojawi sie mleko. A co do możliwosci wykarmienia - gdzies czytałam, że to własnie cycate kobitki mają z tym problem, bo mają takie pokręcone kanaliki, że mleko nie ma jak przepłynać. Na pewno sobie dasz radę, w końcu np. malpa tez wielkich cycków nie ma albo klacz, a jakos mleko produkuje

Gość MI_zielone
a tam bzdury, ja mam D i corke karmilam tylko 3 miesiace i musialam dokarmiac, bo sie nie najadala :) wielkie cyce sa tylko do ozdoby, wierzcie mi. latwiej dziecko wykarmic przy malym biuscie.

Gość buhehe to się uśmiałam
że podobno "NA CHŁOPAKA NIE ROSNĄ":D:D:D gdy byłam w ciąży z synkiem biust urósł mi w obwodzie aż o 12 cm:P a po porodzie, gdy już na maksa wypełnił się mlekiem ,to wyglądałam jak PAMELA:D

nie martw się jesli nie w ciąży to po porodzie od razu ci urosną. Ja miałam B przed porodem i w czasie ciąży moze ciut większe ale za to jak urodziłam to miałam spore bo miseczkę C kupowałam.

Gość kkkkllloookkk
a ja zawsze miałam rodzyneczki, pryszcze, guziczki. Jak byłam w ciaży zamieniły się na małe bułeczki jak karmiłam ciut wieksze kajzerki a po karmieniu te kajzereczki sie wchłoneły i nie mam w ogóle biustu- MASAKRA!!!!

Gość kkkkllloookkk
No niby śmieszne ale jak trzeba ubrac kostium kapielowy to uwierz juz tak smiesznie nie jest. Teraz mam plan żeby trochę przytyć to może troszkę nabiorę kształtów, chociaż do tych bułeczek :)

Gość kkkkllloookkk
biustonosze dobre to ja mam, ale przecież one nie zmienią moich piersi, sprawia tylko że bede lepiej wyglądac w ubraniu i tyle :(

Gość kkkkllloookkk
dobrze poczytam, może jest jakaś nadzieja........

Gość buhehe to się uśmiałam
zapewniam Cię, że odpowiednio dobrany biustonosz może zdziałać cuda;) ja pomimo, że miałam mały biust przed ciążą (nosiłam staniki 70C o zgrozo:O), to niestety przez fakt, że biust bardzo mi urósł w ciąży i przez to, że nosiłam źle dobrany biustonosz na koniec karmienia piersią doczekałam się obrazu nędzy i rozpaczy:O na szczęście trafiłam na temat o dobieraniu odpowiedniego rozmiaru stanika i tylko to pomogło mi doprowadzić stan biustu do porządku okazało się, że noszę rozmiar 60 E/F ;)

Gość gość
Nie rozumie was kobiety jak to nażekaćie że macie małe a z drugiej strony źe macie za duże jak to jest w końcu ?