Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elinka91

czy miłość na odległość ma sens?

Polecane posty

Mam 16 lat.Od grudnia jestem z superchłopakiem.Ale on niestety mieszka na stałe w Niemczech i nie przyjeżdża często.Czasami raz na 2-3miesiące.Poza tym moja mama go nie toleruje.Zabroniła mi spotykania się z nim.Zabrała nawet mój telefon i go sprzedała po to żebym nie miała z nim kontaktu.Bardzo go kocham , ale czasami zastanawiam się czy mój związek ma jakikolwiek sens???POMÓŻCIE....:(:(:(:(

to nie ma sensu .... Generalnie uważam że związek na odległość to nie związek.

ja jestem w niemczech moj ex jest w polsce, zwiazek sie rozpadl, mimo, ze jestesmy starsi i wczesniej bylismy 3 lata ze soba wiec lepiej juz sobie go zacznij wybijac z glowy

Gość DianaH.
Moj zwiazek w tej chwili jest na odleglosc. Mimo, ze jestesmy razem prawie 4 lata, kochamy sie i zawsze bylismy dla siebie najwazniejsi teraz jest calkiem inaczej. Czuje, ze jestem sama. Nie da sie tak czuc w nieskonczonosc, ze sie z kims jest jesli nie ma sie czasu na pielegnowanie uczuc. Nigdy wiecej nie pozwole sobie na taki zwiazek jesli ten sie rozpadnie. Porazka... Bylam pewna, ze bedziemy razem juz zawsze - On tez, jednak taka dluga rozlaka zmienia wszystko, zaczynasz inaczej myslec.

DianaH, ja sie mozna powiedziec juz zareczylam z moim ex, aleokazalo sie ze nie wytrzyma do konca moich studiow (zostalo mi 4 miesiace) a odszedl przed 2, a bylismy razem 4.5 roku

Gość DianaH.
sippelsweeg moj nie odejdzie, ale ja tutaj wariuje. Poznaje wielu fajnych ludzi i zaczynam sie wahac. To jest bardzo dluga rozlaka i nie widzielismy sie ani razu. Ciezko jest...