Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslec

Hej Kochani proszę zerknijcie na mój topik i napiszcie co

Polecane posty

Gość co o tym myslec

to oznacza... Więc tak , od dłuzszego czasu spotykam się z pewnym mężczyzną.Nasze spotkania są naprawdę świetne,śmiejemy się,zawsze mamy pełno tematów,interesuje nas wiele tych samych rzeczy,to samo hobby. No dogadujemy sie jednym słowem. Dzisiaj napisałam mu smsa że Moja mama chce Go bardzo poznać.....i czy odwiedzi nas w którys dzien... a on na to odpisał: czas pokaże:PPP może jak zasłużysz;P ale uważaj ja jestem bajerant i wszystkie mamy mnie lubią hehe buźka. i co oznacza ten sms? Bo ja naprawde nie wiem...odczytuje z niego ze mną nie jest raczej zainteresowany:(

Gość daje Ci chyba znać
ze nie jest na etapie poznawania twojej mamy i tyle:)

Gość tylko pytanie
no proszę Cię... zwykły zdawkowy i żartobliwy sms...

Gość co o tym myslec
nie no ja tutaj nie popadam w depresje ani nic hehe. Po prostu nie wiem czy on chce czy nie chce...:) Bo strasznie mi na nim zależy...

Gość tylko pytanie
on po prostu nie chce robić jakichs planów. jak bedzie ku temu okazja to go pozna, ale on nie chce robić z tego jakiegos nadzwyczajnego świeta. jak bedzie tak bedzie. póki co on chce tylko znajomości. poznaja sie w odpowiednim czasie, nie nalegaj ;)

Gość co o tym myslec
napisałam mu ze w zadnym wypadku nie nalegam:):)

Gość tylko pytanie
i bardzo dobrze :) fajny z niego facet ;)

Gość Kamelia....
Nie wydaje mi się że tak czarno należy odczytywać tego sms'a-wydaje mi sie że podszedł do tego z poczuciem humoru-i luzem...ale nie widzę by bardzo się bronił przed tą wizytą :)

Gość co o tym myslec
bardzo fajny z niego facet....:) szok;) nio nie odczytuje go tak czarno...bo piszecie tutaj ze podszedl do tego z zartem itp:) rozumiem;)

Gość Kamelia ma racje
:)

Gość ma racje ma

Gość Spotykacie się od
dłuzszego czasu, a konkretniej ? :)

Gość co o tym myslec
A konkretniej od 6 tygodni :)

Gość Spotykacie się od
6 tygodni i juz chcesz przedstawić go mamie. Przesadziłas i to mocno, odpuść sobie dziewczyno takie pomysły, bo każdego faceta byś odstraszyła taka propozycją :(

Gość Na poczatku znajomości
wszyscy się swietnie rozumieja i dogadują, ale to nie jest powod zeby przedstawiać faceta/babkę rodzicom :( Popelniłas gafę i radze sie wycofać z tego, przyjdzie na to czas ... (albo i nie)

Gość zdecydowanie zbyt szybko
na przedstawianie go mamie wycofaj sie z tego pomyslu o ile facet sie nie rozmyśli bo możliwe, że dla niego to zbyt szybkie tempo

Gość tak tak taka jest prawda
myślę że wysłałaś mu smsa w dość niefortunnym momencie kiedy właśnie był z inną.

Gość heheheheheheheheheheheheh
gratulacje hehe żeby facet wziąl nogi za pas należy po 6 tygodniach znajomości wyjść z takim tekstem : MOJA MAMA CHCIALABY CIE POZNAĆ skuteczność 99,99% :)

Gość burza mnie przeraza
raczej mozna wywioskowac z tego smsa tylko tyle, ze nie chce Twojej mamy poznawac i ze nie jest zbytnio elokwentny

Gość dzika mrówencja
Okreslenie "wszystkie mamy" oznacza, że gość ma na sumieniu niezłą kolekcję lasek. Jestes jedną z wielu i tyle:P

Gość emylaaa
a mi się wydaje że on po prostu ma takie poczucie humoru, chciał Ci zrobić trochę na złość, może go zaskoczyłaś a na stres reaguje poczuciem humoru.sama tak miałam. i może nie chce jeszcze poznać mamy. Skoro macie taki dobry kontakt, to może napisz mu że zrobiło Ci się przykro po tym smsie i powiedz co myślisz na ten temat.