Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdziaa83

Dwie Kreski na teście - termin kwiecień 2008!

Polecane posty

Odebrałam dziś wyniki, glukoza 98 !! - więc jest ok - strasznie się cieszę ! Spodziewałam się czegoś gorszego do wypicia, dostałam 0,5 L kubek z ciepławą wodą i cytryną - taka lemoniada - nawet mi smakowała :) Biocenoza II stopień, wiec też ok, hormony tarczycy mi się poprawiły (bo FT4 miałam już w dolnej granicy - w ciąży mi tak spadło) - więc generalnie jestem baardzo szczęśliwa, że nic nie grozi mojej \"Mrófce\" :)))) Alicja - ja niestety choć \"zbijam w domu bąki\" to sama za cholerę nie mogę się zmobilizować do żadnych ćwiczeń ..... będę ćwiczyć już od wtorku w szkole rodzenia, no i zapisałam się od lutego 1 godz. w tyg. na gimnastykę dla ciężarnych do fitness- u , ale muszę to jeszcze skonsultować z lekarzem, czy to nie za dużo. W każdym razie mam nadzieję, że zacznę się wreszcie coś ruszać, bo jak nie, to niezła hipa ze mnie będzie na wiosnę :) Ale co Wam powiem fajnego, dziś moja koleżanka urodziła córeczkę 3kg 56 cm i pow. mi, że te bóle porodowe są do wytrzymania, łzy jej same leciały ciurkiem. pot lał się z niej strumieniami, ale da się wytrzymać - więc My też damy radę :)) W sumie to lepiej przygotować się na najgorsze, bo zawsze potem lepiej jest być miło zaskoczonym niż się rozczarować Pigi - ja właśnie zbieram te dokumenty, zakład już mi uzupełnił a w pon. zaniosę przy okazji wizyty do lekarza. (mi kończy się na samym początku kwietnia) W pon. byłam w Zusie po te świstki i pow. mi babka, że papiery trzeba złożyć 4 -mce po chorobowym (czyli 60 dni przed upływem ostatniego dnia chorobowego) , wiec chyba u Ciebie już ostatni dzwonek ! ale może sobie przedzwoń do Zusu, bo nie chciałbym Cię wprowadzić w błąd, coś znalazłam z Rzeczpospolitej o tych zasiłakach http://www.rzeczpospolita.pl/dodatki/firma_060426/firma_a_9.html

dzieki Isa a powiedz to jeszcze jedno zwolniemie bede musiala im doniesc na poczatku marca pomimo tego ze te papiery beda juz zlozone i oi sobie dolicza to?a co pozniej dalej mam im na marzec i polowe kwietnia dostarczyc tez zwolnienia czy to juz sie liczy bez zwolnienia ?zaraz zadzwonie do tej medy i przyspiesze ta sprawe mam na mysli szefowa

dziewczyny ktoy zaznazylyscie punkt na Np-7tj 1.mam ustalone prawa do emerytury -rent..to napewno nie 2bylam badany przez komisje lekarska ds.inwlidztwa..to napewno tez nie 3estem nie jestem zaliczany do jednej z grup inwalidow,jestem nie jestem uznany za osobe nie zdolna do pracy jezeli tak podac grupe lub stopien niezdolnosci do pracy nr art. 4mam ysalone prawo nie mam ust..prawado zasilku dla bezrobotnego swiad.przedemerytalnego jezeli tak to podac jakie 5.jestem nie jestem uprawniony do urlopu dla poratowania zdrowia na podstawie odrebnych przepisowjezeli tak to podac napiszcie bo dostane zaraz fioa wlasnie poklucilam sie z szefowa

Tabelka: gosiek69........Gośka..........38.......24.........02.04 . .......+7kg Dz Alex81...........Ola..............26......29.........02. 04........+6,6kg..N adamisia........Asia............ 26.......28.........03.0 4... ...+10 kg..CH marysia78......Justyna........29........28........03.04. .. .....+2kgCh ali-cja...........Ala............36...…...28.... ...04 .04........+12 kg..DZ Ola31............Ola.............31..…..28........ 07. 04.....…. +10kgCH agoosiaa........Agnieszka....22.......28.........09.04.. ..... .+3.5kg CH Anna_śl..........Ania............29.......27........09.0 4.........+6kg CH Mysiczka30.....Ola.............30......21........ 10.04.........+2,kgCH echo1978.......Aneta..........29.......23........11.04. . .....+7kgCHiDZ Motka...........Ania............28.......27....... 14.04......….+9kg..CH Renia905........Renata........27.......28....... 14.04...…....+8kg CH pigi15...........Dorota.......28..… 26.......16.04. ....…..+5kgDZ. gregia...........Justyna.......25...…..18.…. . 18.04......….+3kg 1967.............Iwona.........40 ..…..26.........18.04...…...+9kg dz mag26...........Magda..........27......18........19.04.. .......+2,5kg minimisia....... Agnieszka.....26......19.......20.04.........+5kg DZ polina80.........Ola..............27........25.......20 .04..........+9kg viki444...........Wiolka.........29......24..…..20 .04 ........+7kg to ja CC.........Anka...........25.......22..…...22.04...... ...+2 kg CH olcia00...........Ola.............25........24.......23. 04........+4,5 kg CH aniawd...........Ania............29......21....... 24.04......….+4.5 kg Isa22.............Ewa............29.......25 ....... 27.04........+5 kg DZ pikpik........Kinga...............23.......19 .......27. 04........+3kg Suzanke.........Iwona..........29.......15.......30.04. .... .. .+4 kg Agula81.......Agnieszka........26.......24.......23.04.. .......+9kg CH TPM..........Asia................34.....25........20 .04....+7kg pleć DZ cześć dwupaczki byłam u lekarza,wszystko ok. kilogramy jak widać lecą:) czytam na bieżąco ale stuknę coś dopiero jutro,bo po pracy to już mi się nawet nie chce do kompa siadać...

Pigi-trzymam kciuki-ja też nienawidzę biurokracji....ale nic Ci niestety nie pomogę...ale może wiecie coś o becikowym?? kto, ile dostanie itd

Pigi - kurcze nie wiem, ja jeszcze tego nie wypełniałam - jak coś to sobie będę dzwonić do Zusu - w końcu od tego tam są , albo przy składaniu papierów dopiszę na miejscu, co nie będę wiedzieć i już ! Wydaje mi się, że po tych 182 dn. nie dostaje sie zwolnień lekarskich, bo nie mamy do nich już prawa - po to ten zasiłek - ja tak sobie rozumuje, ale lepiej sprawdzić wszystko u źródła (ZUS) O becikowym wiem tyle, że po narodzinach trzeba donieść akt urodzenia do urzędu i czeka się ponoć trochę na

Pigi - kurcze nie wiem, ja jeszcze tego nie wypełniałam - jak coś to sobie będę dzwonić do Zusu - w końcu od tego tam są , albo przy składaniu papierów dopiszę na miejscu, co nie będę wiedzieć i już ! Wydaje mi się, że po tych 182 dn. nie dostaje sie zwolnień lekarskich, bo nie mamy do nich już prawa - po to ten zasiłek - ja tak sobie rozumuje, ale lepiej sprawdzić wszystko u źródła (ZUS) O becikowym wiem tyle, że po narodzinach trzeba donieść akt urodzenia do urzędu i czeka się ponoć trochę na wypłatę - nie ma od ręki a jeśli chodzi o kwotę, to chyba dla wszystkich to samo (choć nie wiem jak przy drugim dziecku, czy nie więcej) A do szpitala trzeba mieć teraz podobno aktualny akt małżeństwa (ma ważność 3 mce, wiec znowu znaczki skarbowe kupić trzeba ehhh), żeby wydali w ogóle akt urodzenia w szpitalu i jest też ileś dni, żeby zameldować Szkrabka - ta polska biurokracja - obłęd Ja ciekawa jestem jak będzie z wypłatą kasy z ubezpieczenia za narodziny dziecka, bo oni jak zapisują to wszystko piknie-ładnie a potem jest 1000 powodów dla których się nie należy - niby i ja i mąż mamy dostać , ale ja już póki nie zobaczę to nie uwierzę ;) Poza tym mąż ma prawo wziąć sobie 14 dni chorobowego z tytułu opieki nad żoną po porodzie - warto by to wykorzystać, nie piszę, co się dowiedziałam od znajomych lub gdzieś przeczytałam - ale mogę się oczywiście mylić

widzisz Isa ja tez pomyslalm sobie ze wypelnie to w zusie a le niestety moja szefowa powiedziala ze nie odda mi tego jak ja nie wypelnie mowie Ci tak sie z nia pokloclam ze az sie poplakalam i ona po pol godz.oddzwonila do mnie i powiedziala ze wypelni mi to olowkiem a ja sobie poprawie.Powiedz nie bylo mozna tak zrobic odrazu skoro ona wie jak to wypelnic tylko potrzebna byla nam ta klotnia?

Cześć Aniu przepraszam .......... dopiero teraz wróciłam kilka stron wcześniej i doczytałam jaką tragedię przeżyłaś.....tak bardzo mi przykro ...... a ty jesteś wyjatkowo silną kobietą, że potrafisz martwić sie o innych w tych trudnych chwilach ..... moze wybierz sie do psychologa albo pogadaj a raczej wygadaj sie komuś bliskiemu/znajomemu czasem taka zwykła rozmowa przynosi zbawienne skutki .... trzymaj się i dbaj o skarba jaki nosisz pod sercem 🌻🌻 ali-cja hmmm jeśli kupowałaś na allegro to w Moim Allegro po zalogowaniu masz kolumne WYGRANE i tam będzie link do tej aukcji A tak pozatym to gratuluje samozaparcia ja ruchu mam dość dzięki mojemu synowi i w sumie mnie to cieszy bo ja mam słomiany zapał.... adamisia - ja bym wziełą te witaminy, które masz myślę, ze zmiana witamin nie powinna wpłynąć w żaden sposób na dziecko Isa22 fajna ta szkoła rodzenia aż żałuje, że nie chodzę na takie zajęcia a ten pamietnik to super sprawa ja kupiłam dla synka taki w formie książki i wpisuje mu tam wszystkie osiągniecia, pierwsze ząbki ile ważył w poszczególnych miesiącach, mam wypisy ze szpitala badania KTG a nawet pępowinkę naprawdę polecam dla małej też zrobię coś takiego wspomnienia na całe życie!!!! to ja CC dobrze, ze nic ci się nie stało 🌻 W kwestii pies-leżaczek - mielismy psa aż do listopada 2007 ale neistey musielismy oddać go mamie ze wzgledu na drugiego malucha ale przy synku pies był stale i nigdy nei zrobił mu krzysdy nie wiem czy słyszałyscie ale jest taka zasada, że jak rodzi się dziecko ze szpitala mąż powinnien przynieś jakąś \"rzecz\" dziecka do domu i dać powoąchać psu a potem jak mama wraca z dzieckiem do domu to najpierw do domu wchodzi dziecko ( pies w tym czasie na spacer) a potem wchodzi pies u nas super sie sprawdziło pies-suczka bardzo broniła małego i jak ktos obcy brał go na rece to zezwalała tylko jak ja byłam w pokoju ale i tak ostro obwąchiwała tą osobę mały nie zauważał psa ani pies jego do 7m a potem zaczął raczkować no i się zaczęło niestety ale to małe dziecko stanowiło zagrożenie dla psa :D a pieska mielismy kundelka :) i bardzo mi go brakuje :( Współczuje wstawania w nocy ja póki co jeszcze nei chodzę siusiać w nocy ale pewnei niedługo się zacznie ja mam problem jak sie obudzę to nie mogę zasnąć :( Pigi 15 wg mnie dokumenty powinnaś już składać a co do tego wpisu daty do kiedy jesteś na zwolnieniu to ja wpisywałam dziewczynom datę 182 dnia zwolnienia niby wg przepisów trzeba podać date aktualnego zwolnienia w momencie wypisywania dokumentów ale nigdy nikt nie robił z tego problemu bo przecież wiadomo, że zwolnienie i tak będzie kontynuowane ale może dziewczyny wypowiedzą się jaką mają datę wpisaną na tym wniosku. Zwolnienie do 1.03 musisz zaneiść do zakładu pracy ale po 182 dniu juz nei dostaneisz zwolnienia bo wtedy masz przyznane świadczenie rehabilitacyjne i to \" służy \" jako L4 Pytania które podajesz to wg mnie wszystko NIE ale to ty wiesz najlepiej bo to dotyczy ciebie agoosiaa becikowe dostniesz 1000 jak każdy :D ale jeśli masz niskie dochody i nie przekraczają kwoaty 504 należy ci się doadtkowy 1000 + co miesiac 48 zł zasiłku rodzinnego na dziecko :) Isa22 pierwsze słysze o tym akcie małzeństwa jak ja rodziłam to w szpitalu przychodziła babka i pytała o dane dziecka i rodziców i dostawałam kwiatek kiedy mam się zgłosić po odbiór aktu urodzenia dzieckai odrazu dziecko było zameldowane pod moim adresem zameldowanai (zawsze melduja tam gdzie mama) a teraz to becikowe wypłaca chyba tylko MOPR hmm nie wiem dokładnei wiem, że w Poznaniu to MOPR a nie chce was wprowadzić w błąd a pieniadze ja dostałam chyba po 2 tygodnaich od złożenia wniosku Kasę z ubezpieczenia w Allianz i Pzu dostaliśmy po ok miesiącu tzreba tylko akt urodzenia dziecka i numer konta no i wypisać wniosek :) Ojcu należą sie również dwa dniu urlopu okolicznościowego :) hmm to chyab na pępkowe :D jeden dzień na oblewanie a drugi na trzeźwienie A ja sie pochorwałąm oczywiscie od mojego synka, który stał się szczęśliwym posiadaczem dwóch trójek :) no ale dostał kataru a ja złapałam od niego i tak lecze sie od wtorku i nadal nie widze poprawy ehhh tak to jest jak opiekujesz się chorym dzieckiem :) Dziewczyny przepraszam, ze tak chaotycznie to wszystko napisałam i porobiłam masę błędów ale jest już późno a ja nie mam siły poprawiać tekstu wybaczcie mam nadzieje, że pomarańcza również mnie zrozumie

fajnie, że wkleiłaś te linki:) minimisiu, zazdroszczę ci, że nie ganiasz w nocy do kibelka. no , ale to dobrze z drugiej strony, bo jeśli nie mogłabyś potem zasnąć... . ja z reguły zaraz potem zasypiam. na szczęście kibelek mam zaraz obok sypialni:) skopiowałam zdjęcie mojego wózka do swoich zdjęć. jeśli podasz swojego maila, to mogę ci przesłać. dziś już wózek jest u mojej przyjaciółki w warszawie. powiedziała, że jest taki jak na zdjęciu, żadnych ukrytych wad , no i w ogóle jest przepiękny!! nie mogę się doczekać, kiedy go zobaczę na żywo:) isa, agoosia to przynajmniej poćwiczycie w szkole rodzenia. to jest już pewna mobilizacja. isa, cieszę się, że wynik glukozy dobry:) gosiek69........Gośka..........38.......24.........02.04 . .......+7kg Dz Alex81...........Ola..............26......29.........02. 04........+6,6kg..N adamisia........Asia............ 26.......28.........03.0 4... ...+10 kg..CH marysia78......Justyna........29........28........03.04. .. .....+2kgCh ali-cja...........Ala............36...…...29.... ...04 .04........+12 kg..DZ Ola31............Ola.............31..…..28........ 07. 04.....…. +10kgCH agoosiaa........Agnieszka....22.......28.........09.04.. ..... .+3.5kg CH Anna_śl..........Ania............29.......27........09.0 4.........+6kg CH Mysiczka30.....Ola.............30......21........ 10.04.........+2,kgCH echo1978.......Aneta..........29.......23........11.04. . .....+7kgCHiDZ Motka...........Ania............28.......27....... 14.04......….+9kg..CH Renia905........Renata........27.......28....... 14.04...…....+8kg CH pigi15...........Dorota.......28..… 26.......16.04. ....…..+5kgDZ. gregia...........Justyna.......25...…..18.…. . 18.04......….+3kg 1967.............Iwona.........40 ..…..26.........18.04...…...+9kg dz mag26...........Magda..........27......18........19.04.. .......+2,5kg minimisia....... Agnieszka.....26......19.......20.04.........+5kg DZ polina80.........Ola..............27........25.......20 .04..........+9kg viki444...........Wiolka.........29......24..…..20 .04 ........+7kg to ja CC.........Anka...........25.......22..…...22.04...... ...+2 kg CH olcia00...........Ola.............25........24.......23. 04........+4,5 kg CH aniawd...........Ania............29......21....... 24.04......….+4.5 kg Isa22.............Ewa............29.......25 ....... 27.04........+5 kg DZ pikpik........Kinga...............23.......19 .......27. 04........+3kg Suzanke.........Iwona..........29.......15.......30.04. .... .. .+4 kg Agula81.......Agnieszka........26.......24.......23.04.. .......+9kg CH TPM..........Asia................34.....25........20 .04....+7kg pleć DZ mysiczka, a u ciebie to już który tydzień? w tabelce ciągle 21.. dziękuję ci za emaila, odpisałam :)

alicja - ja niestety nie umiem otworzyć linka do Twojego wózka, przeslij jeszcze jakiś, ja się jeszcze za wózkiem nie rozglądałam a to juz pora ... mimisia - dzięki za linki, akt małz. musiała dostarczyć koleżanka, która rodziła właśnie dziś w Legnicy. ... może nie wszędzie jest tak samo Niedawno dowiedziałam się, że pępkowe powinno pić się dopiero jak pępek odpadnie, byłam dosyć zaskoczona, bo wiadomo, że panowie nie czekają aż tyle :) a masz rację, że te dwa dni urlopu, to raczej na picie i kacyk :)) Ja coś dziś spać nie mogę .... kolorowych snów pa

dzień dobry,jest już rano,otworz oczka,trzeba wstawać... nie ,nie napiłam się:D taki mam budzik w telefonie a dobrego dnia życzę wszystkim wysłałam @ do tych z was ,których mam adresy czyli jak od Iwony,to ode mnie,bo nie podpisałam nickiem..

Isa22 czasem tak jest w zależnosci od miejscowości inne wymagania u mnie w urzędzie tłumaczyli to tym, że oni mają te dokumenty bo ślub był w tym mieście :) ali-cja adres mailowy jest obok nicka :)

minimisia: bardzo przydatne są te zasady postępowania z psem ,po urodzeniu malucha i przyniesieniu go do domu..szczerze mówiąc ,to gdzies coś słyszałam ,że trzeba to jakoś zrobić ale nie miałm pojęcia jak..na pewno je zastosuję pytałam wczoraj lekarza o szczepienia od wirusa brodawczaka ludzkiego(rak szyjki macicy),bo przecież mam już dwie prawie dorosłe panny 12 i prawie 18 lat i mam szczepić...żadna nowa moda a po prostu konieczność,za kilka lat NFZ będzie to miał jako zabieg refundowany a im wcześniej tym lepiej morfologię można robić co 2 miesiące,nie tak jak za moich czasów:D częściej trzeba robić mocz,bo tam szybciej widać niepokojące zmiany...czyli jak poprzednia morf.ok. i samopoczucie dobre to można sobie odpuścić krwiopijców w laboratorium

minimisia -ja oprocz tego ze jestem w ciazy to nic mi innego nie dolega tzn.jestem w 100%zdrowa takze wlasnie dlatego sie pytam was co wy zescie zaznaczyly.

Dzień dobry dziewczyny! Dziś sobie pospałam, bo nie mam wyjątkowo bratanicy. Nie mogę sie teraz do niczego zmobilizowac a powinnam posprzątac, eh ten leń:)

witajcie, nie wiem, dlaczego link się nie otwiera:( skopiowałam adres obrazka i wkleiłam. minimisiu, wysłałam ci to zdjęcie na maila. kupiłam dziś barszczyk czerwony krakusa i wypiłam już 2 szklanki. bardzo mi smakuje, jest dobrze doprawiony:) zaraz uciekam do kuchni gotować obiad. pomidorówka z makaronem. mniam!

🖐️ Ja tylko przywitam się i uciekam dalej w papiurki:) Bogu dzięki, ze to piątek, potrzebuję snu.... Jutro mimo ze mamy z mężem ambitne plany co do porządków, najpierw śpię do bólu:) Teraz uciekam, miłego dzionka!!!!

gosiek69........Gośka..........38.......24.........02.04 . .......+7kg Dz Alex81...........Ola..............26......29.........02. 04........+6,6kg..N adamisia........Asia............ 26.......28.........03.0 4... ...+10 kg..CH marysia78......Justyna........29........28........03.04. .. .....+2kgCh ali-cja...........Ala............36...…...29.... ...04 .04........+12 kg..DZ Ola31............Ola.............31..…..28........ 07. 04.....…. +10kgCH agoosiaa........Agnieszka....22.......28.........09.04.. ..... .+3.5kg CH Anna_śl..........Ania............29.......27........09.0 4.........+6kg CH Mysiczka30.....Ola.............30......21........ 10.04.........+2,kgCH echo1978.......Aneta..........29.......23........11.04. . .....+7kgCHiDZ Motka...........Ania............28.......27....... 14.04......….+9kg..CH Renia905........Renata........27.......28....... 14.04...…....+8kg CH pigi15...........Dorota.......28..… 26.......16.04. ....…..+5kgDZ. gregia...........Justyna.......25...…..18.…. . 18.04......….+3kg 1967.............Iwona.........40 ..…..26.........18.04...…...+9kg dz mag26...........Magda..........27......18........19.04.. .......+2,5kg minimisia....... Agnieszka.....26......19.......20.04.........+5kg DZ polina80.........Ola..............27........25.......20 .04..........+9kg viki444...........Wiolka.........29......24..…..20 .04 ........+7kg to ja CC.........Anka...........25.......22..…...22.04...... ...+2 kg CH olcia00...........Ola.............25........24.......23. 04........+4,5 kg CH aniawd...........Ania............29......21....... 24.04......….+4.5 kg Isa22.............Ewa............29.......26 ....... 27.04........+5,5 kg DZ pikpik........Kinga...............23.......19 .......27. 04........+3kg Suzanke.........Iwona..........29.......15.......30.04. .... .. .+4 kg Agula81.......Agnieszka........26.......24.......23.04.. .......+9kg CH TPM..........Asia................34.....25........20 .04....+7kg pleć DZ

ali-cja wózek śliczny aż wracają wspomnienia ja też miałam podobny jako dziecko :D 1967 a z ciebie to niezła laseczka ślicznie wygladasz w ciąży i brzuszek ładny 👄 poprostu super !!!! powiedz mi czy to szczepeinie to to na HPV ??? ile kosztuje ?? tak myślałam właśnie żeby się zaszczepić A ja jutro idę robić badania i powiem wam cos na rozbawienie cały tydzień nei jadłam słodkiego przerażona wizją cukrzycy ciążowej a dzisiaj bezmyślnie najadłam się ciastek z galaretką i zjadłam dwie czekolady hhihiihihihih najlepsze jest to, że zorientowałam się kończąc opakowanie ciastek ale tak to jest jak gada się przez telefon i zajada co jest pod ręką

minimisia--tak ,to dokładnie to szczepienie..można szczepić młode dziewczyny i kobiety,które miały lub mają jednego stałego partnera..bo tylko wtedy istnieje szansa na to,że poskutkują..w Stanach szczepia dziewczynki w 12-tym ,13-tym roku życia u nas kosztuje ona 3x500zł(dawka właściwa i dwie przypominające--jak w większosci szczepień) idziesz do lekarza i zamawiasz..przywozi mu przedstawiciel firmy farmaceutycznej i lekarz szczepi podobno to pierwsza szczepionka na raka tak skuteczna i testowana nawet w Polsce nie będę oszczedzać na dzieciach i czekać na to aż znajdzie się to w kalendarzu szczepień,bo to może za parę lat:Op od żółtaczki też szczepiłam, oprócz najmłodszej-sama, szczepionkami kupionymi w SANEPID-zie,bo kiedyś nie były obowiązkowe dziękuję za miłe słowa dotyczące wyglądu:)czekam na twoją fotkę👄

gosiek69........Gośka..........38.......24.........02.04 . .......+7kg Dz Alex81...........Ola..............26......29.........02. 04........+6,6kg..N adamisia........Asia............ 26.......28.........03.0 4... ...+10 kg..CH marysia78......Justyna........29........28........03.04. .. .....+2kgCh ali-cja...........Ala............36...…...29.... ...04 .04........+12 kg..DZ Ola31............Ola.............31..…..28........ 07. 04.....…. +10kgCH agoosiaa........Agnieszka....22.......28.........09.04.. ..... .+3.5kg CH Anna_śl..........Ania............29.......27........09.0 4.........+6kg CH Mysiczka30.....Ola.............30......21........ 10.04.........+2,kgCH echo1978.......Aneta..........29.......23........11.04. . .....+7kgCHiDZ Motka...........Ania............28.......27....... 14.04......….+9kg..CH Renia905........Renata........27.......28....... 14.04...…....+8kg CH pigi15...........Dorota.......28..… 26.......16.04. ....…..+5kgDZ. gregia...........Justyna.......25...…..18.…. . 18.04......….+3kg 1967.............Iwona.........40 ..…..26.........18.04...…...+9kg dz mag26...........Magda..........27......18........19.04.. .......+2,5kg minimisia....... Agnieszka.....26......19.......20.04.........+5kg DZ polina80.........Ola..............27........25.......20 .04..........+9kg viki444...........Wiolka.........29......24..…..20 .04 ........+7kg to ja CC.........Anka...........25.......22..…...22.04...... ...+2 kg CH olcia00...........Ola.............25........24.......23. 04........+4,5 kg CH aniawd...........Ania............29......26....... 24.04......….+8,5kg DZ Isa22.............Ewa............29.......26 ....... 27.04........+5,5 kg DZ pikpik........Kinga...............23.......19 .......27. 04........+3kg Suzanke.........Iwona..........29.......15.......30.04. .... .. .+4 kg Agula81.......Agnieszka........26.......24.......23.04.. .......+9kg CH TPM..........Asia................34.....25........20 .04....+7kg pleć DZ

Witajcie :) ja co jakiś czas się melduje i nie pozwalam o sobie zapomnieć (mam nadzieje :) ) już niedlugo idę na chorobowe i bedę częściej buziaki 😘

Gdzie Wy te zdjęcia macie, ja nie widzę żadnych linków :( ale mi się nuuuuuudzi - w przyszyłam tyg. zaczynamy remont pokoju dla dziecka, tzn. mój mąż a ja będę nadzorować prace hahahah a tego nie lubi chyba żaden facet - cóż taki los :)

gosiek69........Gośka..........38.......24.........02.04 . .......+7kg Dz Alex81...........Ola..............26......29.........02. 04........+6,6kg..N adamisia........Asia............ 26......29.........03.0 4... ...+10 kg..CH marysia78......Justyna........29........28........03.04. .. .....+2kgCh ali-cja...........Ala............36...…...29.... ...04 .04........+12 kg..DZ Ola31............Ola.............31..…..28........ 07. 04.....…. +10kgCH agoosiaa........Agnieszka....22.......28.........09.04.. ..... .+3.5kg CH Anna_śl..........Ania............29.......27........09.0 4.........+6kg CH Mysiczka30.....Ola.............30......21........ 10.04.........+2,kgCH echo1978.......Aneta..........29.......23........11.04. . .....+7kgCHiDZ Motka...........Ania............28.......27....... 14.04......….+9kg..CH Renia905........Renata........27.......28....... 14.04...…....+8kg CH pigi15...........Dorota.......28..… 26.......16.04. ....…..+5kgDZ. gregia...........Justyna.......25...…..18.…. . 18.04......….+3kg 1967.............Iwona.........40 ..…..26.........18.04...…...+9kg dz mag26...........Magda..........27......18........19.04.. .......+2,5kg minimisia....... Agnieszka.....26......19.......20.04.........+5kg DZ polina80.........Ola..............27........25.......20 .04..........+9kg viki444...........Wiolka.........29......24..…..20 .04 ........+7kg to ja CC.........Anka...........25.......22..…...22.04...... ...+2 kg CH olcia00...........Ola.............25........24.......23. 04........+4,5 kg CH aniawd...........Ania............29......26....... 24.04......….+8,5kg DZ Isa22.............Ewa............29.......26 ....... 27.04........+5,5 kg DZ pikpik........Kinga...............23.......19 .......27. 04........+3kg Suzanke.........Iwona..........29.......15.......30.04. .... .. .+4 kg Agula81.......Agnieszka........26.......24.......23.04.. .......+9kg CH TPM..........Asia................34.....25........20 .04....+7kg pleć DZ to juz 29 tydzien :) Dziewczyny! Czy wiecie cos moze o tych badaniach Aspat Alat bilirubina? Chodzi o to ze chyba musze sobie je zrobic...cos mnie reka od jakiegos czasu swedzi.....:(:( Czy moze cos jeszcze powinnam zbadac w tym kierunku prób wątrobowych.....? Jej jesli sie okaze ze wyniki sa ponad njorme to sie chyba zalamie.........:(