Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agivp

siedze i placze

Polecane posty

Gość agivp

siedze i placze jak jakas histeryczka.... moze sa tu jacys zyczliwi ludzie?

Gość huba duba
a co się stało?

Gość agivp
jestem straszna zazdrosnica i meczy mnie to a nie umiem sobie z tym poradzic

Gość agivp
juz mam takie mysli ze........jestem tylko ciezarem dla chlopaka swojego - ale go tak bardzo kocham

Gość huba duba
a masz jakieś powody, żeby być zazdrosna? Chodzi o niego czy o Ciebie? Nie sądzisz, że skoro z Tobą jest, to chyba dlatego, że chce?

Gość ble ble ble..............
musisz sama sobie uswiadomic , ze zazdrosc niszcza zwiazek. nikt nie chce zyc pod ciagla presja i kontrola . kazdy facet cie zostawi.....

Gość agivp
ja o tym wiem ale juz nie mam sil sama z soba sie mecze poprostu mam juz dosc zycia

Gość agivp
no tak mowi mi ze mnie kocha , pokazuje mi to - ale ta glupia zazdrosc poprostu zniszcy to wszystko

to znajdz sobie zajecie - hobby co kolwiem może masz zbyt wiele wolnego czasu ;)

Gość agivp
moze

To może napisz nam powód tej zazdrości a wówczas ocenimy czy to uczucie jest uzasadnione. Odrobina zazdrości zawsze towarzyszy miłości!!!

doskonale Cię rozumiem - ja tez jestem zazdrosna... podejrzewam ze sie czyms teraz zadreczasz, i ze sie niedawno poklocilas z nim z powodu tej zazdrosci? najwazniejsze to chyba trzymac jezyk za zebami nawet jak cie cos strasznie zdenerwuje - ale to takie trudne.... nie placz - jestem z Toba!!:)

Gość agivp
bylismy w zwiazku potem cos sie popsulo - odeszlam na jakis czas ( krotki bo tesknilismy za soba) ale w tym czasie ja kogos poznalam a on probujac zapomniec o mnie tez chcial kogos poznac. zalozyl sobie konto na znajomych napisal tam ze szuka kobiety w celu matrymonialnym, chec spedzania czasu ze soba itp, ale wrocilismy do siebie a dzis patrze a to konto nadal jest - nie zmnienione , ma tam jakies przyjaciolki - rozmawia z nimi czy bog wie co - a mnie lzy stanely w oczach

a rozmawialas z nim zeby to konto skasowal? moze wystarczy mu powiedziec?

Gość agivp
gommis - dokladnie tak jest jak mowisz poklocilam sie bo powiedzialam mu o tym ze przykro mi o to co tam ma napisane i chcialabym zeby to usunal a on powiedzial ze nie usunie tak na wszelki wypadek

Gość agivp
nie bylo by wam przykro a moze on mnie nie traktuje powaznie juz rozne mysli mi przychodza do glowy

no tak - pewnie sie wkurzyl ze mu mowisz co ma robic i teraz chce ci zrobic na zlosc.. a te slowa \"na wszelki wypadek\" byly chamskie, ale mysle, ze on nie mowil tego powaznie

A moim zdaniem facet odczuł poprostu porażkę z twojej strony-to ty od niego odeszłaś, to ty miałaś pierwsza innego a on szukał... Teraz obawia się tego, że któregoś dnia znowu zostanie sam i tak jak napisałaś...nie usunie na wszelki wypadek. Pewnie, że masz powód do zazdrości ale złością nic nie dokonasz a jedynie spokojną rozmową na temat tego co czujesz i co on czuje. Powiedz mu o tym, że go kochasz i pragniesz być z nim (jeśli tak faktycznie jest) i nie musi obawiać się tego, że któregoś dnia zostanie sam.

ja tez bym sie wkurzyla, a moze zalozysz sobie podobne konto? niech on zobaczy jak to jest z drugiej strony - przeciez do Ciebie wrocil, to chyba wie, ze nie moze sobie zyc tak jakby Ciebie nie bylo?

Gość agivp
on sie troszke obawia tego ze znow moge odejsc. ale rozmawialm z nim mowilam mu ze go kocham ze bardzo mi na tym zwiazku zalezy ze mysle o slubie. i ze sprawia mi straszna przykrosc tym kontem to on na to ze on nic zlego nie robi ze tylko rozmawia z tymi dziewczynami , poprostu ma znajome i tyle ale wcale mnie to nie uspokioilo wrecz przeciwnie

Gość nic na to nie poradzisz
z kontem czy bez i tak sa rozne kobiety wokol. I to nie tylko kolo twojego nazeczonego, ale kazdego innego. Takie jest zycie. Musisz byc w czyms lepsza od nich, to jedyna droga