Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiger power

Napoje ENERGETYZUJACE! Pijecie?

Polecane posty

Gość tiger power

j.w Jakie i czy to cos daje?

Gość już nie piję kiedyś nałogowo

Gość .nie piję
tego świństwa

tak, daje calkiem sporo. zwykle, kiedy musze nad czyms dluzej posiedziec kupuje litrowa butelke tigera - wg mnie jest najlepszy, mozna przetrzymac cala noc, chociaz nastepny dzien jest okropny.

Gość Pije Isostar
ale to podczas biegania ;)

Gość nie pilam i nie bede pic

tigera i podobnych typu redbull nie pijam, wolę coś zdrowszego, w zeszłej zimowej sesji byłam nie do życia, piłam wtedy takie rozpuszczalne tabletki musujące plusssz active, dobre na koncentrację i pamięć...

ja też wolę plusssza actiive znam je od lat i piję jak muszę sie pouczyć ale nie tylko dobre rano jak sie nie wyśpisz bo stawia na nogi i jak idziesz na impreze po dniu pracy to tez super orzeźwia a nie zamula :)

no i ma też witaminy wspomagające cały organizm, mnie dodaje energii więc w trudnych chwilach jak jestem wykończona i bez siły zawsze sięgam po plusza tym bardziej teraz jak sesja się zaczęła jest niezastąpiony...no oczywiście nie tylko go pijam...oprócz tego zielona herbata, kawka, czekolada no i orzechy sobie chrupie!!

nigdy nie piłam, raz spróbowałam, myślę, że wszydstko zależy od celu, ja zazwyczaj potrzebuję takiego wspomagacza na dłuższy czas, więc wolę jakiś musujący magnez z kofeiną

w UK facet umarl na zawal bo pil w pracy (nocna zmiana) 5 red bulli kazdej nocy. sekcja wykazala, ze mial przerost miesnia sercowego.

Gość do pije isostar
Isostar to napoj izotoniczny, nie energetyzujacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piję Red Bulla. Jest pyszny i naprawdę daje energię. Wolę go niż kawę, bo po niej zęby robią się żółte. Któregoś dnia wypiłam naraz 3 Red Bulle i jednego Tigera. Zmierzyłam ciśnienie i miałam 160/120 więc nie polecam nadużywać :P

no po kawie ma się żółte zęby to duży minus kawy dlatego ja też staram się jej nie pić dlatego w momentach nawału w pracy mam w szufladzie plusssz active działa lepiej niż kawa i orzeźwia bardzo dobrze

i kawa ma jednak ohydny smak, red bulle i tigery zwyczajnie są silne i nadają się na jeden raz, lepiej jakies witaminy, ktoś pisał o plusszu Activ, już zdecydowanie "mądrzejszy" wybór

Gość a mi red bull
a mi red bull daje kopa na 3 dni, serio :) i to pijam te w mniejszej puszce :) tylko mam po nim biegunkę :P

Gość tak cisnienie skacze
ale chyba tylko to bo jakiegos "ożywienia" organizmu nic a nic 🖐️

Gość hostessa
a nic cię nie boli po tych Tigerach bo słyszałam że jak się je dużo pije to potem ma się problemy żołądkowe...dlatego ja nie pijam tego często wolę takie musujące tabletki bo są zdrowsze

moja koleżanka miała "powera" po coli - kwestia organizmu, ona piła wyłącznie kubusie, więc jak się napiła gazowanej coli z kofeiną, to organizm szalał; ale te energetyczne napoje (izotoniczne zreszta też) są skonstruowane z konkretnym przeznaczeniem, silnie działają i mają określone zadanie, pewnie rozbijają nieco żołądek

Piję red bulla w jakichś kryzysowych momentach. Kawy nie pijam wogóle, bo nie lubię, nie smakuje mi po prostu. Więc zasadniczo na co dzień wystarczająco mnie orzeźwia dawka kofeiny w coli. Ale jak mam nad czymś nocą posiedzieć, albo jak jadę w długą trasę samochodem, zwłaszcza w nocy to wtedy red bullik ratuje mi życie ;) Myślę, że z umiarem to nie zaszkodzi ;)

ja kiedyś wypiłam red Tigera i więcej tego nie powtórzę - miałam jakieś filmy, że latam, potem, że się topie, jakbym się czegoś nacpa.a. a o śnie nie było mowy przez całą noc

z umiarem stosowane to niewiele rzeczy szkodzi

Gość hostessa
z umiarem oczywiście z nadmiarem nawet witaminy szkodzą :) latanie po tigerze nie miałam ale jestem w stanie uwierzyć ;) dlatego wolę coś delikatniejszego w postaci ale równie dobrego w działaniu co działa ale nie rozwala znacie coś takiego?

jest sporo tego typu produktó kwestia ceny na przykłąd i wygody bo ja kupowałąm zawsze plusssza active bo jest stosunkowo tani i starcza na trochę no i jest wygodny bo rozpuszca się momentalnie efekt tez dobry bo szybko stawia na nogi :)

Gość BY MY BABY
ja głównie latem w upały - schłodzony Redbul