Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia20

boje sie zaangazowac w zwiazek z facetem ktory byl ze swoja eks ponad 5 lat?mial

Polecane posty

Gość ja tezz
mam podobnie, moj chlopak byl ze swoją 4lata, co wiecej byly tam nawet zareczyny (ktorych ona co prawda nie przyjela itd.....)

Gość ja tezz
a najgorszy jest fakt ze sie 2dni temu dowiedzialam ze on trzyma ich wspolne zdjecia nadal na kompie... bo niby nie ma czasu by je zgdac i stamtad wywalic ;| ...a dziewczyny mam do was tak przy okazji pytanko, ma to dla was jakies znaczenie ,przeszkadza wam to jak wasz obecny partner nosi cos co dostal w prezencie od bylej ....? gr;/

Nie przesadzaj, ja byłam ze swoim eks ponad 2 lata, też wielka miłość, bo pierwsza, miała być jedyna na całe życie. Rozstaliśmy się, wciąż mam do niego wielki sentyment i na zawsze pozostanie w mojej pamięci, ale cokolwiek by się nie stało już nigdy z nim nie będę. Widzisz więc, że ilu na świecie ludzi tyle jest rozwiązań takich sytuacji. Trudno tutaj generalizować. Ale jeśli się boisz to nie wiem czy to am sens, w końcu żyć w cieniu byłej to nic przyjemnego, nawet jeśli to zagrożenie będzie tylko w Twojej głowie. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę dużo szczęścia:)

Ja polecam spróbować.Mój facet też był z dziewczyną jakieś 5 lat ,coś im nie wyszło.Teraz jesteśmy razem przeszło 4 lata i jest ok.Poznając Go miałam 19 lat On jest 6 lat starszy ode mnie.W Twoim przypadku najgorsze jest zadręczanie się.On nie chciał ze mną wchodzić na temat eks ale jeśli o coś zapytałam nie zbywał mnie. Powiedział że ze mną mu dużo lepiej.Pewnie pomyślicie że a niby co ma mi mówić ale wcale nie bo wiem i czuje ... Szczerze mówiąc to nie wiem prawię nic o ich związku i bardzo dobrze bo kobiety są na tyle głupie że najpierw sie pytają a później siedzą i myślą czy kocha jeszcze ją czy mnie. Lepiej nie wiedzieć.Ja nie żałuję ani trochę.A jeśli chodzi o ich kontakt to dostał kiedyś pocztówkę z pozdrowieniami - również dla mnie - trochę mnie to zaskoczyło bo musieli rozmawiać ze sobą ale nie mam zamiaru zadręczać się głupotami bo wiem że nie chciałby być z nią.A to że się kontaktowali na początku... to jest spory okres czasu bycia razem i każdy z nas tak robi ... kwestia ZAUFAĆ Pozdrawiam wszystkich

Gość ewunia20
mi chyba by przeszkadzalo jakby nosil cos co dostal w prezencie od bylej,tzn jeszcze zalezy od tego jakby sie przy tym zachowywal,tzn jezeli nie zwracalby uwagi mi albo komus innemu na to ze to akurat dostal od swojej ex to jeszcze ok,ale jezeli obnosilby sie z tym wszedzie chwalac sie,to juz nie byloby ciekawie i bylabym wsciekla

Gość ewunia20
do maka23 to fajnie,jednak nie zawsze ,widac,facet wraca do swej bylej,tobie sie udal taki zwiazek mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie,pozdrawiam

Wydaje mi się że to plus że potrafił zaangażować się w kilkuletni związek masz świadomość że jest wierny. Ja myślę że On potrzebuje czasu na to żeby zapomnieć o niej .Musisz z nim porozmawiać o tym jak on sobie wyobraża wasz związek.Powiedz wprost że czujesz się niepewnie i nie chcesz być tylko pocieszycielką Buźki Będzie dobrze

Troszkę Cię nie rozumiem... postaw się na jego miejscu.wyobraź sobie że to ty masz za sobą dłuższy związek,który sie kończy,pozostają wspomnienia,sentymenty ale wiesz że nie chcesz z nim być i co jesteś skreślona?? Żaden facet Cię nie będzie chciał bo będzie się bał Ci zaufać??Ja poznałam swojego na jakiejś imprezie na tyle wpadliśmy sobie w oko że nie interesowała nas nasza przeszłość.Widziałam u niego maskotki i inne drobiazgi i wiedziałam że są od niej ale nie pytałam o to.Z czasem wszystko zniknęło nawet nie musiałam mówić.