Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katatia

ale miałam odlot

Polecane posty

Gość katatia

az sie pzrestraszyłam zdretwiały mi ręce , twarz - nie mogłam słowa powiedzieć- przez jakies 20 minut mnie trzymało myślałam że umrę normalne to to jest ?

Gość katatia
czyli cos ze mna nie tak ale w zyciu nie zapomne jak mnie moj facet zerznal nie moge sie doczekac nastepnego razu ciekawam czy bedzie taki sam odlocik jak nie to ide w narkotyki :)

Gość ynuki
a dokładnie co zrobił?:)

Gość katatia
najpierw oral + palce w cipce pozniej powolutku od tylu z tendencja rosnaca z boku skonczyłam na jezdzca generalnie telepało mnie niedlugo,ale ta zdretwiala twarz i usta- nie moglam slowa z siebie wydusic o rekach juz nie wspomne dlatego sie troche przestraszylam czyzby jakies klopoty z krazeniem przyznam ze kochamy sie regularnie od roku i takie cos zdarzylo mi sie 1 raz , zeby mnie tak dlugo tzrymalo - zawsze dretwialy mi usta ale tym razem to juz bylo przegiecie bardzo slodkie, juz nie wspomne o tym ze soki zalaly mnie po przyslowiowe "uszy" :)

Gość the years burn
ja tez sie przestraszylam, jak za pierwszym razem zdretwialam, hehe. to dziwne jest, zupelnie inne niz orgazm, ktory daje sobie sama. oral jest u nas tak odlotowy, ze od pasa w gore dretwieje zupelnie, czasem nogi tez. przeciekawe uczucie :]

Gość ynuki
sytuacja normalna, czasami zdarzają się takie odloty. Przypuszczalnie nałożyło się na to kilka czynników, które w efekcie dały coś bardzo fajnego:)

Gość katatia
o właśnie :) o tym piszę przestraszyłam się na poczatku ale mój facet uśmiech nr 10 taki był z siebie zadowolony ;)

Gość ozięble z domieszką
Za blisko gniazdka, ot co :classic_cool:

Gość katatia
kuzwa chłopy jaK WY rozumujecie jaK JUZ mam mega odlot to po co mam isc na odloty hę? chcecie sie załapać ? never ! :P