Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuda

Lubicie dokuczać innym ludziom?

Polecane posty

Gość ruuda

ja tak :P

Nie. Ale jak mnie zranią wlasnie takim dokuczaniem to powiem prawde jak kozie:)

Gość ruuda
No to chyba macie sie dobrze, bo ze mną niektórzy nie wytrzymują :P

Gość ruuda
dokuczam im swoimi wiecznymi siarczystymi wiatrami :classic_cool:

Gość uwielbiam dokuczac
innym ludziom p.s. podpisano B. kI otz C.

Gość ruuda
Spiździaj podszywaczu! 😠

Gość ruuda
"Lubicie, ale średnio możecie" Co?

Gość Dokuczam tym którzy
na to zasługuja, cwaniakom, zbyt pewnym siebie co to wyzej sraja niz dupe maja, nowobogackim co to zapomienieli juz jak "wół cieleciem był" itp

Gość ruuda
"a tammm po co dokuczac???" Bo jestem wredna :P

Są 3 osoby w moim otoczeniu, ktora swoja totalną glupota wymusaja na mnie dokuczanie. Jedna szczególnie! Reszcie nie dokuczam, i nie czuje w sumie takiej potrzeby.

Gość ruuda
Nie, najczęściej dokuczam słabszym, nieudacznikom itd. :P

Gość nie chce być wredna
wiesz co!!!! nie wolno dokuczać i robić przykrości to złe a jak by tobie ktoś dokuczał!!!!!! nie nawidze takich ludzi zawsze jestem z wszyskimi przyjacielsko nastawiona! ci co dokuczają innym robią to bu ukryć smutek czy żal!!! nie D O K U C Z A J

Gość nie chce być wredna
jak będziecie dokuczać to potem zostaniecie sami nikt wam nie pomoże!! tak naprawde nie będziecie mieć prawdziwych przyjacioł kiedyś ci nieudacznicy którym dokuczliście mogą być kimś!! kiedyś może wy będziecie kozłem ofiarnym i to wam będą niszczyć życie ! pomyślcie jak to jest! TYLKO SŁABI DOKUCZAJĄ . DOKUCZANIE JEST DZIECINNE!. dokuczająć nie pokazujecie strachu tylko słabość. mówie teraz do wszyskich którzy są obrażani krytykowani uderzani itd Bądżmy silnie nie dajmy się zmieszać z błotem ci którzy robią tam przykrość poprotu im się nudzi. naprzykład powiedzą że jesteś żałosny to ty dobrze wiesz że kto kogo jak nazywa to się sam tak nazywa . a wogule ino małe dzieci dokuczają. jak mi by ktoś spróbował dokuczuć zraz bym mó powiedziałą że jest żałośny!

Gość nie chce być wredna
albo tak ile ty masz lat?

Gość nie chce być wredna
oooo jeszcze lepiej jak to jakiś kto się źle uczy to zaraz zapytać o jakieś działanie uderzyć w słąby punkt by już nie dokuczali

Gość kocham witkaca
kiedyś uwielbiałam doprowadzać siostrę do płaczu :P teraz też od czasu do czasu robię na złość/wypominam przykre rzeczy innym :P taki już mam okropny charakterek :classic_cool:

Gość Autorko,a powiedz
czemu tylko słabszym dokuczasz ? Postawa się na silniejszego od siebie !!!!!!!! Co boisz się że w morde dostaniesz ? Chyba tak ? Słabym się pomaga a nie dokucza zapamiętaj to raz na zawsze zanim ktoś inny silniejszy od Ciebie weźmie Cię za tę słabszą i obije Ci ryja bo należy Ci się wpierdol

Gość jamąwt
Ja kiedyś lubiałam podokuczać słabszym. Była taka dziewczyna, której non stop dogadywałam. Nie wiem czemu, byłam głupia. Później poszłyśmy do tego samego LO i ją od razu wzięli do paczki, a ja zostałam sama. Nie mam nikogo w klasie, a najlepsze jest to, że ta dziewczyna jest jedyną osobą w klasie, która zawsze da odpisać zadanie, zawsze mi powoże, a mi jest tak wstyd, całe gim jej dokuczałam, a tu nagle taka zamiana ról. Cała moja klasa ją lubi a mnie nienawidzi..