Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bombelek_444

Proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość Bombelek_444

Kochałam się wczoraj ze swoim chłopakiem z zabezpieczeniem. Wszystko było dobrze. Gumka nie pękła i nic z tych rzeczy. Ale czy napewno nie mam się czego obawiać ??? Strasznie się boję. Proszę piszcie coś błagam

Gość o kuuuurwa
trza sie było nie pierdolić :O przygotuj sie na powitanie 'szczescia' w domu za 9 m-cy

Gość co za ludzie rece opadają
Jak tak panikujesz, to sie z nim nie kochaj....!!!! Zawsze musisz sie liczyc z mozliwoscia ewentualnej ciazy.... . Wczesniej widzilałam Twoj inny topic, o tescie ciazowym... rece opadają.....

no dokładnie teraz to i mi ręce opadły :O jak możesz się kochać bez zabezpieczenia skoro martwisz się stosunkiem sprzed 2 tygodni i go testujesz ??? dla mnie to szczyt głupoty :O dziewczyno zastanów sie nad sobą

Gość Bombelek_444
bez zabezpieczenia?? czytajcie uważnie. napisałam że z kondonem zawsze tak robię tzn z zabezpieczeniem a nie bez. Wiec nie najeżdżajcie

w takim razie sorki :) zwracam honor! kurcze skąd mi się to bez zabezpieczenia wzięło to nie wiem, może dla mnie godzina nieludzka, ale moje małe stworzenie nie spało i musiałam wstać do niego i już zasnąć nie mogłam (o moim małym bracie piszę :) ) skoro gumka nie pękła to nie masz się czym przejmować :) jeśli tak si,ę martwisz to moze tabletki byłyby odpowiedniejsze? idź do ginekologa i pogadaj o tym. uciekam bo małe znów wariuje