Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny temat

ZDRADA

Polecane posty

Gość kolejny temat

czy zdradziliscie kiedys osobe z ktora byliscie? ile mieliscie lat i z jakiego powodu to zrobiliscie i jak sie potem czuliscie? zalujecie czy wrecz przeciwnie uwalazcie ze bylo warto

Gość kolejny temat
walsnei ten temat ma byc takim zbiorem tych osobnych przypadkow

Gość Każdy tak mówi ale do czasu
Zdradzilam maja 23 lata mojego ukochanego, zktorym planowalam spedzic zycie. Niestety sklonila mnie do tego bardzo dluga rozlka. Bylo mi ciezko na poczatku, teraz jakos z tym zyje. Powtarzam sobie, ze to byla zdrada fizyczna, a nie psychiczna.

Gość kolejny temat
i pytanei do tych ktorzy zdardzili: czy mieliscie na tyle odwagi by sie do tego przyznac zdradzonej osobie czy moze jest to wasza wielka tajemnica z ktora borykacie sie sami, a jelsi druga osoba sie dowiedziala to czy wam to wybaczyla

Gość no niestetyy
za kazdym razem...to silniejsze odemnie mimo, ze kocham

Ja nie powiedzialam i nie zamierzam tego zrobic, mam nadzieje, ze mi sie uda. Wiem, ze wtedy zostalabym sama. Na razie nie wiem co bedzie z moim zwiazek, bo dalej jestesmy w rozlace, a ja nie daje juz rady. Tak czy siak chyba sie nigdy nie przyznam.

Ja tez zawsze sie brzydzilam i brzydze, jednak czasem spotykaja Nas takie sytuacje, ze sami siebie zaskakujemy. Zawsze mowilam, ze NIGDY nie zdradze w zadnym wypadku. Po wielu miesiacach rozlaki czlowiek wymieka. Wiem, ze majac faceta przy sobie nie zdradzilabym, bo nawet nie patrzylam na innych, ukladalo Nam sie dobrze, w lozku idealnie. Nie musialam szukac sobie wrazen. Zycie jest dziwne...

30 lat byłam sama.Przez 5 lat panną z dzieckiem.W końcu znalazłam tego wymarzonego,po co szukać przygod jak się dostało to o czym marzyło,nie ma sensu.Zdrada śmierdzi.

Widocznie zalezy od potrzeb.

Gość mam tak samo..
nie od potrzeb tylko od poglądów. niektórzy się brzydzą inni dają przyzwolenie a nie zastanawiałaś się nigdy, co robił twój facet tam? on ciebie ma za świętą tak samo jak ty jesgo prawda? on przekonany że ty grzecznie czekałaś, ty też - że on czekał.. naiwni..

A skad Ty mozesz wiedziec co ja mysle... Co On mysli... Wiec nie pisz mi tutaj o naiwnosci, bo to smieszne jest.

Gość .....123......
zdradzilam nie raz i ani razu sie nie przyznalam.i dobrze mi z tym,nie załuje,tylko byl strach,ze facet sie dowie

Gość mam tak samo..
przecież pytam bo nie wiem tylko się zastanawiam. a naiwne jest myślenie że się nie wyda nigdy lub że facet, którego ty zdradziłaś też tego nie zrobił - w końcu tłumaczysz się bardzo banalnie - ojj bo rozłąka była. kazdy się tak może usprawiedliwić. dodaj jeszcze że byłaś podpita to już zupełnie - standardzik będzie

Znam przypadek gdy osoba sie dowiedziała o zdradzie po 20 latach. Nie są razem.

Gość konewa
nie ale coraz częściej mam cheć zobaczyć jak to jest a moze z zemsty

Nie interesuje mnie czy banalnie sie tlumacze, bo nikomu nie musze. Tak bylo i koniec, nie obchodzi mnie co inni mysla o tym. Nie bylam pijana ani podpita. Zrobilam to z pelna swiadomoscia, a ze facet sie dowie watpie, ale jesli to trudno. Takie jest zycie.

Gość mam tak samo..
matylda - jak widać, nawet sobie ufać się nie powinno:O myervin - nie zaburzaj im światopoglądu i nie odbieraj nadziei:)

{ nie obchodzi mnie co inni mysla o tym. } Zawsze jak ktoś tak pisze czy mówi zastanawiam się po co to robi. Jak mnie cos nie obchodzi to nie rozmawiam o tym.

Myrevin, ja nie pisalam o tym zeby sie poradzic, czy to banalne jest czy nie. Ktos zapytal jaki byl powod napisalam - proste. Nie napisalam po to, zeby ktos mial to oceniac, bo to moja sprawa w zasadzie jest. Kazdy postepuje wedlug innych pobodek.

Gość Ja też zdradziłam
Z jakiego powodu ? Zostawił mnie facet i w tym samym dniu - a miałam kolegę z którym chciałam to zrobić wczesniej - ale ze względu na partnera nie zrobiłam - skoro niby zostałam singlem (na jedną noc) więc pocieszyłam się - nie wiedząc o tym, że na drugi dzień facet mnie przeprosił i wrócilismy do siebie. Później regularnie spotykałam się z kolegą będąc w związku...czy żałuję? Gdybym żałowała to bym nie spotkała sie kolejny, kolejny i kolejny raz. A czy powiedziałam? Nie ! Byłam na tyle odważna by zdradzić ale nie jestem na tyle odważna by powiedzieć prawdę. Czy sumienie mnie gryzie? Nie ! Mimo moich wyskoków jesteśmy bardzo szczęsliwą parą - to dzięki tej zdradzie doceniłam swojego partnera i wiem, że życie oddałabym za Niego - jest Miłością mojego życia - i teraz już o tym wiem ! Czy mam wstręt do siebie? Nie ! Czy chciałabym aby partner oszukiwał mnie tak jak ja Jego? Nie ! Ale wiem, że jak wyjawiłabym swoją tajemnicę to straciłabym Go ! Każdy jest kowalem swojego losu...

Dobrze napisane w zasadzie. Moja kolezanka miala taka sama sytuacje jak Ty, w sumie nawet nie jedna.

Gość Ja też zdradziłam
Każdy tak mówi ale do czasu Na dzień dzisiejszy mam możliwośc zdrady - dosłownie "na zawołanie" - z bardzo przystojnym facetem, który powala z nóg - z którym sypiałam - ale - nie warto marnowac sobie życia dla byle głupiego seksu... może jeszcze jakis czas temu - skusiłabym się - ale nie teraz... ZBYT DUŻO MOGŁABYM STRACIĆ - w sumie nic nie zyskując zdradzając

Ja mam to samo - przystojniacha, kolana miekna, ale NIE. Nie chce zadnych ukladow, bylo minelo.

{ Po wielu miesiacach rozlaki czlowiek wymieka. } Mimo wszystko jakoś dla mnie to nie jest usprawiedliwienie.