Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiek na stracenie cnoty

w jakim wieku najwcześniej stracić dziewictwo?

Polecane posty

Gość 22-letni prawiczek
jak najszybciej

Gość raczej z kim ją stracić
oto jest pytanie

Gość me xxx
Hey ja mam prawie 16lat zrobilam to jakies 2miesiace temu! z mojm chlopakiem jestem z nim rok i nie zaluje tego bo go kocham i to chyba ten jedyny na zawsze jest dla mnie wszystkim! moze to smiesznie brzmi ale taka jest prawda i wiem ze trzeba uwazac itd, dlatego biore tabletki i bylam u lekarza! on mi bardzo pomugl zrobilam sobie badania on tak samo i to wyszylo tak samo nie powiedzielismy sobie "tak to teraz bedzie dzios" nah tak nie bylo! moj chlopak jest tylko o 2lata o demnie starszy i u nas w Uk to nic specijalnego jak stracisz dziewictwo w wieku 15lat! bo tu to normalka! dlatego sadze ze jak starcisz dziewictwo w wieku 15 lat jestes suka itd nah nah nic z tych zeczy. mi naprzyklad bylo dobrze troszke bolalo ale to za pierwszym razem potem poszlo glatko;) naprawde polecam pierwszy raz jest za******y serjo!!! pozdrawaim

Gość smiech111
Czytałam te wypowiedzi i zauwazylam ze niektorzy potepiaja te dziewczyny ktore sa dziewicami... a najgłupsze sa komentarze typu: szkoda czasu, po co czekac, zycie ci ucieka! Tak mowia osoby niedojrzale ktorym tylko zalezy na tym zeby sie zspokoic... A jeszcze najsmieszniejsze jest to jak ktos sie pyta: To dziewice jeszcze istnieja? normalnie porazka! Oczywiscie ze sa i jest ich calkiem sporo!!!:) i zgadzam sie z opinia ze wspolzycie powinno sie zaczac wtedy kiedy jest sie gotowym na wychowywanie dziecka , bo to jest mozliwa konsekwencja sexu wiec jesli nie myslicie o dzieciach to nie zabierajcie sie do sexu!!! Znam osoby, nie jedna a kilka ze przed 20 mialy juz po 3 dzieci... czy chcecie tez miec takie zycie??? Tak to jest jak dzieci zabieraja sie za sex tylko z ciekawosci, tutaj nie ma dojrzalego myslenia! To jest takie moje skromne zdanie na ten temat!!!:) I nie wierze ze ktokolwiek, dziewczyna lub chlopak, kto mial wiecej partnerow w sexie bedzie odpowiednim rodzicem, czy bedzie odpowiednim mezem czy zona!!! Bo to sie pamieta!!!

Gość smiech111
teraz pewnie rzuca sie na mnie z powodu mojej wypowiedzi... ehh...:D

Gość najlepszy doradzca
Wal sie ostro co ci kurde lezy tylko sie zabespiecz i juz jak go kochasz to nie masz na co czekac a i jezeli obydwoje tego chcecie pozdrawiam

Gość michelo
smak jaki czujesz bedąc z dziewczyna która jest dziewica jest niepowtarzalny, wyobrazacie sobie całowac oralnie dzewczyne która miała przed toba partnerów? bo ja nie, Jak dziwc* Po kimś blee To jest prawda, ale wikeszośc sie z tym godzi i tak juz zostaje. mam nadzieje ze sa ludzie którzy tez to uznaja

Gość zgadzam sie okropne jest
calowanie dziewczyny, ktora robila loda

Gość Sekretna
Ja mam 14 lat i najbardziej jest zryte to że wszyscy myślą że nie jestem dziewicą bo 'nie wyglądam ' O.o u mnie 90% dziewczyn w szkole nie jest ostatnio poznałam du.pe co straciła dziewictwo w wieku 12 lat xdd. Całowanie,przytulanie i tp. ok. Ale co innego to jeszcze nie . Mam czas nie bd szła w ślady tych sz.m.a.t Myślę że 17 lat bd w sam raz na utrate cnoty a wy jak myślicie ? ile miałyście lat jak to zrobiłyście 1 raz ?

Gość Sekretna
zresztą jak bym zaczęła już w wieku 20 lat miała bym zamiast c.i.p.y dziurę ozonową xdd.

Gość w sumie to
troche dziwne jest wyznaczanie wieku, ale z obserwacji srodowiska wyciagam taki wniosek - w miare ulozone w glowie maja niektore 18 latki, ale najczesciej to w wieku 20 lat nie ma sie juz typowego siana. Dlatego dalbym przedzial 18-20 na rozpoczecie wspolzycia.

Gość Anksunamoon
Ja mam 15 lat i od roku i czterech miesięcy mam chłopaka. Nie myślę jeszcze o seksie, to za wcześnie. całowanie, przytulanie- ok. A seks... myślę, że dopiero po ślubie, wtedy na pewno nie zostanę na lodzie. Rozmawiałam już z nim o tym, bo wiadomo, że każdy chłopak by chciał jak najszybciej, ale wiadomo- jak kocha, to poczeka:) A jeśli byśmy nie wytrzymali, to przecież jest jeszcze petting ;) Ale dziewictwo, to rzecz święta- je ma się tylko raz... nie warto go zmarnować z byle kim, bo ono już nie wróci.

Gość daga.
moim zdaniem jak stracisz dziewictwo w wczesnym wieku szybko zajdziesz w ciaze.. np w wieku 15 lat.. i co za 2,3 lata w ciaze w koncu zajedziesz i co aborcja? nie wychowalabys go na pewno sama. pier skoncz szkole a pozniej mysl o sexie bo z tym wiaze sie ogromne ryzyko.. a nie jest latwe wychowyanie dziecka i jednoczescie chodzenie do szkoly.. zawalisz sobie tym cale zycie. dziewczyny , ktora traca dziewicto szybko nie wiaza sie z konsekfencjami ktore z tym sie wiaza.

Gość Kochankaaa ksiedza smutna 888
Młoda dziewczyna która była kochanką księdza ludzie rozdzielili a ona nadal go kocha księdza przenieśli a ona? sami oceńcie filmiki dziewczyny z podkarpacia mojej przyjaciółki . Jeśli ktoś chce coś od siebie jej napisać skomentujcie filmik http://www.youtube.com/watch?v=nCgmZ0IVZnI http://www.youtube.com/watch?v=-u4ezOxe27s http://www.youtube.com/watch?v=b_9HtagtptI http://www.youtube.com/watch?v=3i_NO4VIJ0U http://www.youtube.com/watch?v=3i_NO4VIJ0U http://www.youtube.com/watch?v=hi7TftlbQvE http://www.youtube.com/watch?v=Cp__hsW85do http://www.youtube.com/watch?v=aYTrgaiuImA http://www.youtube.com/watch?v=8glFFRfs7hQ

Gość Dojrzałość i odpowiedzialność
Powiem tak , nie ma znaczenia w jakim wieku dziewczyna straci dziewictwo , ważne ,ze z robi to z osoba która jest przygotowana ,na zapewnienie pewnych środków do życia i która cie kocha, nie Gadajcie mi tu bzdur Miłość między 15 latkami , to są tylko hormony ,Miłośc to podstawa ale nie wszystko , z milości nie oplacisz rachunków , nie kupisz pieluch dziecku, W wieku 15 lat to mozecie najwyżej dać sobie buzi i poogladac razem filmy w kinie , nie bądź głupia , a jesli nie masz racji ? chcesz zeby jedna miła chwila zepsuła ci całe zycie? Nie ma z czym się spieszyć ! Jak chcecie się sypać z facetami co nie potrafia utrzymać siebie a co dopiero rodzinie to macie Siano w głowie to TYLE

Ja mam 15 lat, i mam o 5 lat starszego chłopaka, i wiem ze jemu juz chce sie seksu, ale ja mówie mu nie przynajmniej jeszcze przez rok, niby mówi ze poczeka, ze kocha, ale to taki mały test czy naprawde, troche cięzko byc z kims starszym tymbardziej z takimi potrzebami, ale to dziewczyna decduje kiedy chce, i jak, a jak chłopak kocha, to poczeka tyle az bedziesz gotowa, mój czeka juz pół roku:P chyba ze ma kogos na boku hahaaha

Gość akkkkks
ja straciłam dziewictwo w wieku 25 lat po roku chodzenia z chłopakiem, który ma 27 lat i też to był jego pierwszy raz. Nie warto się spieszyć naprawdę, trochę rozsądku dziewczyny, pomyślcie dobrze zanim to zrobicie!!! Pozdrawiam

Gość pomagalska
Pisanie, że jak zaczniesz sie kochac w wieku 15 lat to za rok dwa lub trzy bedziesz miala dziecko to bzdura! Mam 19 lat dziewictwo stracilam gdy mialam 15 lat do tej pory jestem z moim Skarbem i nie mam dwojki dzieci. Jezeli kto dorosl do tego zeby to zrobic to bedzie umial sie zabezpieczyc.

Gość zakochana 8
Hej Pczytalam troche co tu piszecie i powiem wam ze utrata dziewictwa w mlodym wieku to głupota poniewaz: sama stracilam dziewictwo w wieku 16 lat z chlopakiem ktorego kochalam a ten mnie rzucil po tyg potem;/ bolalo strasznie potem zalowalam ze takiemu chlopakowi oddalam moja cnote;/ dlatego za nim sie cos chce zrobic trzeba przemyslec to z 1000 razy:) pozdrawiam:)

Gość zakochana 8
Hej Pczytalam troche co tu piszecie i powiem wam ze utrata dziewictwa w mlodym wieku to głupota poniewaz: sama stracilam dziewictwo w wieku 16 lat z chlopakiem ktorego kochalam a ten mnie rzucil po tyg potem;/ bolalo strasznie potem zalowalam ze takiemu chlopakowi oddalam moja cnote;/ dlatego za nim sie cos chce zrobic trzeba przemyslec to z 1000 razy:) pozdrawiam:)

Gość KMK
to o czym tutaj piszecie hmm często zwracacie się do dziewczyn że przed dwudziestką nie powinny uprawiać sexu i takie tam. Tylko dlaczego faceci są tacy mądrzy jeśli chodzi o dziewczyny? Żaden nie chce mieć dziewczyny na stałe taką, która straciła dziewictwo, a dziewczyna z takim, który za przeproszeniem posuwał już kilka ma być? to nie feir że myślicie od razu o dziewczynie że się nie szanuje kiedy wcześnie straciła dziewictwo. Sama postanowiłam uprawiać sex z moim chłopakiem w wieku 18 lat, mimo że on po przejściach i jest starszy o 5lat, to nadal jesteśmy razem i nadal szanuje swoje ciało. Owszem rozumiem że 15 lat to troszkę za wcześnie, jednakże wiek nie świadczy o tym czy ktoś jest dojrzały czy nie. Czasem 15sto latka nie obrażając nikogo jest bardziej dojrzała niż 19sto latka, taka jest nasza rzeczywistość. Sex w młodym wieku nie zawsze musi skończyć się ciążą, są zabezpieczenia różnego rodzaju no i ostrożność oczywiście. Pozdrawiam :)

Gość porzadna
pamietaj! im bedziesz dluzej dziewica, tym bardziej chlopak bedzie Cie szanowal, pragnal. Jezeli nie jestes do niego pewna, nie kochaj sie pierwszy raz z osoba ktora kochasz, gdy Cie zostawi bedzie podwojnie bolalo. pozdrawiam i powodzenia

Gość iskierka nadzieji
ja sadze ze moj wiek byl odpowiedni 18 lat :) ble z wlasciwym facetem ;)

Gość MistrzSeksu
Mnie się wydaje, że mnie zawsze chodzi tylko o zaliczanie dziewic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIe jest ważne czy dziewczyna ma błone dziewiczą czy nie, ważne są wspomnienia z tym związane!!!!!!!!!!!!! Czy nie oddałabyś/oddałbyś wiele, żeby móc spędzić ten pierwszy raz ze swoim ukochanym, z którym wiesz że spędzisz całe życie? Poczuć jego dotyk na swoim ciele, oddech na swojej skórze, pocałować go PIERWSZY RAZ, tak jak wtedy gdy się jeszcze nie wiedziało jak to smakuje!!!!!! Nikt mi nie powie, że co to za różnica czy to pierwszy czy setny raz, zawsze ten pierwszy raz jest niezapomniany (i nie mówie tylko o seksie, tylko o każdym elemencie związku). Takie wspomnieina łączą na cale życie i naprawde warto poczekać, jeśli ma się na kogo (dotyczy to zarówno mężczyzn jak i kobiet). Pozdrawiam

Ja postawiłam sobie granicę 18 lat, a tak się ułożyło, że stało się to dopiero w wieku 24, kiedy poznałam, jak wtedy myślałam, odpowiedniego faceta. Tamten związek się rozpadł, ale nie żałuję, było nam dobrze przez jakiś czas. Mój obecny chłopak jest trzecim partnerem i chyba wreszcie jestem szczęśliwa. Nie ma recepty, mam koleżanki, które będąc z facetami przez całe liceum traciły dziewictwo w wieku 16-17 lat. To nic złego, jeżeli jest się w związku już długo (tzn. nie miesiąc-dwa, tylko w przypadku nastolatki powinny to być lata) i jest się pewnym chłopaka. Jeżeli ktoś pyta w wieku 15 lat, czy to właściwy czas, to znaczy, że to jeszcze nie jest właściwy czas. Poza tym naprawdę, im wcześniej, tym bardziej trzeba dbać o właściwe metody antykoncepcje, bo możemy zrobić krzywdę nie tylko sobie, ale też dziecku, które nie będzie miało ojca (który nastolatek jest gotów na ojcostwo w tym wieku)???

Gość Patkaa ;D
Ja mam 15 lat i mam starszego chlopaka .. Wiem , ze on chcialby to ze mna zrobic ale ja nie chce . I on szanuje moje zdanie , nie namawia mnie . Jak kobieta w moim wieku zacznie uprawiac seks to od razu straci szacunek w oczach innych .. Najlepiej poczekac , a wtedy mozna sie dowiedziec czy chlopak naprawde kocha , czy poprostu chce zaliczyc kolejna panienke xD

Gość tanczaca.
Mam mniej wiecej tyle lat co ty, i moje zdanie na ten temat jest takie ze jesli uwazasz wedlug siebie ze tego chcesz ,to zrob to. bo co masz patrzec na innych jak inni ci mowia.masz wlasny rozum i wiesz co chchesz i znasz swoje poytrzeby.a jak bardzo kochacie sie z chlopakiem to wlasnie dobrze. a pozatym i tak i tak kiedys komus oddasz to dziewictwo wiedz jak go okchasz i chesz to czemu nie.? powiem ci tylko tyle ze duzo osob zaczyna wczesnie i jest wszytsko ok.wiedz czemu ty masz sb odmawiac jak tego chcesz.? ale to juz zalezy tylko od cb czy wiesz ze chlopak np z tb nie jest tylko dla tego.

Gość dziewictwo najlepiej stracic
PO SLUBIE