Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darrecki

Czy takie kobiety istnieją?

Polecane posty

Gość On który jej nie chce
I też odpycha mnie jak kobieta straciła dziewictwo jako nastoletnia gówniara

ybev - mi to nie przeszkadza, bo sam nie jestem pod tym względem lepszy :) To co mam oczekiwać od kobiety \"czystości\", jak sam czysty nie jestem.

Gość elineaaa
brawo :d

Gość ybev
a, no to chyba ze. przynajmniej nie jestes z tych, ktorzy zaliczaja panienki a pozniej szukajac kogos na stale, szukaja dziewicy.

Facet, w takim razie to zrozumiałe. Ja natomiast uprawiałem seks tylko z jedną dziewczyną w życiu i to z miłości, dlatego oczekuję od mojej byłej kobiety, żeby nie miała jakiejś bujnej przeszłości pod tym względem. 2 facetów w łóżku to takie maksium jak dla mnie. No ale niech każdy się dobiera wg własnych kryteriów. Bo też nie rozumiem czegoś takiego, że facet szuka sobie dziewicy, a sam stukał się na lewo i prawo ile wlazło.

Ups, oczywiście chodziło mi, że oczekuję od mojej przyszłej kobiety, a nie byłej :)

Gość tewr
Freon -gdyby twoja przyszła kobieta miała np 4 partnerów seksualnych ale seks uprawiała tylko z miłości i kazdy miał być tym jedynym a okazała się h.. i ją zostawił to tez bys ja skreslił

Gość paprotka1111
do eon Ja nie biegam z mlotkiem, ale kiedy trzeba to potrafie cos naprawic. Na codzien jestem raczej skromna i niesmiala :) No i nie jestem krzykliwa. Raczej malomowna. Nie lubie paplac o byle czym. A co do ostatniego tematu to ja tez zauwazylam ze wlasnie przebojowe i rozgadane dziewczyny nie moga sie opedzic od mezczyzn!

Gość ZnajomaNieznajoma
Witam.:) Oczywiście, że kobiet spełniających podane przez autora topiku wymagania jest niemało. Ale w miłości nie o wymagania chodzi.:) Pozdrawiam.

tewr, dlaczego miałbym skreślić? To zależy od tego jaką by była kobietą, czy byśmy nadawali na tych samych falach. Poza tym nie wiem czy takiej kobiecie odpowiadałby facet tak mało doświadczony jak ja :)

Gość ffffffffff
z tym wierząca\cy a nie praktykująca\cy to chyba chodzi nie tyle o samo chodzenie czy nie chodzenie do kościoła ale o zdrowe normalne podejście do życia Generalnie by kierować się zasadami moralnymi,etycznymi własnymi przemyśleniami a nie tym co ksiądz nakaże. No i jeśli chodzi o sam seks to też bez jakiś blokad związanych z religijnością w stylu tylko po ślubie a jeśli już to tylko pozycja klasyczna, żadnych eksperymentów, bez zabezpieczeń albo niechętnie bo to grzech itp, jak by jeszcze miały dojść do tego jakieś wyrzuty sumienia po, to takie coś odpada

fffffff - no właśnie o to dokładnie chodzi. Moja eks kobieta miała dużo, jak nie większość z tych cech co wymienił autor na początku, ale niestety związek się rozwalił przez jej zbyt dużą religijność. Byliśmy razem ponad 2 lata i ani razu nie współżyliśmy.

mnóstwo jest takich kobiet, wystarczy się dobrze rozejrzeć panowie, bo na dyskotekach może byc faktycznie ciężko taką znaleźć ;)

Gość buuuuuuuuuhahahahahahahhhahha
a ty co masz do zaoferowania??

Gość jadlodajnia
moonisia - w takim razie gdzie szukac? na dyskach to wiem, ze nie ma co ;)

Gość lalalalal
To ja :-). Tylko fryzury nie mam modnej, mam raczej zwykłą. Ale takie babki są już zajęte ;-)

Gość zdaniem.faceta
Dziewczyny , Szukajcie tu facetów na Waszym kobiecej kafeterii , jest duże prawdopodobieństwo, że tu faceci przychodzą aby poznać kobiety , - jabłko zwykle leży obok jabłoni , wystarczy tylko chcieć się odważyć :)

Gość ZnajomaNieznajoma
Na kafe mężczyzn niedobór. Ale kto wie? :D

Gość aaa...
ja mam 29 i spelniam wiekszosc z Twoich wymagan ale jak sadze jestem za stara

Gość jadlodajnia
" Ale takie babki są już zajęte" wszystkie? Smiem watpic. Poza tym, kiedys musialy przeciez byc wolne, nie wszystkie maja szczescie do facetow, etc.

Gość jadlodajnia
Ale ciekawe, jakie wymagania maja wlasnie takie kobiety. Podajcie kogo szukacie ;)

jadlodajnia - pytasz gdzie szukać - w pracy, na uczelni, na ulicy, w kawiarni, pubie, kinie, poznawać znajomych znajomych.. :) wystarczy usmiechać się do ludzi, być sympatycznym, miłym, nie udawać cwaniaka a same się napatoczą ;)

a przede wszytskim - nie oceniać po pozorach, tylko spróbowac poznać bliżej potencjalną kandydatkę ;)

Gość ZnajomaNieznajoma
Ja większość wymagań spełniam i jestem wolna. A wolna jestem dlatego, że tu właśnie nie o wymagania idzie - to serce wybiera a nie głowa.:D

Gość zdaniem.faceta
Zgadzam się . Kiedy emocje się budzą to rozum idzie spać :)

Gość ZnajomaNieznajoma
Jeżeli się budzą.:( Mnie przeraża nieśmiałość młodych mężczyzn. Tak być nie powinno. Jeżeli, Panowie, chcecie poznać kobietę, która Wam się spodobała, to wypadałoby, żebyście coś zrobili zamiast starać się myślami przyciągnąć jej uwagę.;)

Gość Katee
a powiedzial, co oferuje wzamian??

Gość 4855
"Mnie przeraża nieśmiałość młodych mężczyzn. Tak być nie powinno. Jeżeli, Panowie, chcecie poznać kobietę, która Wam się spodobała, to wypadałoby, żebyście coś zrobili " a co my mozemy zrobic? :/ to troche strasz podejsc do takiej kobiety :/ a popatrzyc zawsze mozna

Gość 4855
strasz = strach