Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darrecki

Czy takie kobiety istnieją?

Polecane posty

A dlaczego kazdy krzykliwy facet ma dziewczyne, a 90% spokojnych nie ma? Sam jestem spokojny i chce spokojnej dziewczyny. Moze nie mam sily przebicia.

Gość zdaniem.faceta
intrygujące... A może jest tak, jak z magnesem, odwrotność pól musi być, czyli jeżeli kobieta jest krzykliwa to on jest spokojny i na odwrót , jeżeli oboje będą krzykliwi to będą się mordować dwa razy w tygodniu :)

\"3.wiecej niz 2 partnerow seksualnych\" jeszcze zalezy, o ile wiecej ;-)

elineaaa > dla mnie możesz być jak najbardziej :)

Gość elineaaa
o kilku wiecej:P

Gość maldita
Szukam ciągle idealnego mężczyzny i nie mogę trafić. Oczywiście wiem, że ideałów nie ma, że to abstrakcja, ale ciekawi mnie czy znacie faceta, który by się do tego mojego ideału zbliżył. Czyli: 1. Charakter - sympatyczny - skromny - spokojny - wrażliwy - czuły - przyjaźnie nastawiony do otoczenia - optymista - niewulgarny - nie egoista - tolerancyjny - nie materialista - uczuciowy i potrafiący odwzajemnić uczucie 2. Wygląd - szczupła - wzrost 170-180 cm - płaski brzuch - wysportowany - przystojny - modna fryzura, zadbane włosy - ogólnie zadbany 3. Poza tym: - niepalący - pijący tylko okazjonalnie - mający w życiu nie więcej niż dwóch partnerów seksualnych, ale też nietraktujący seksu jak zło konieczne. - mający jakąś pasję, oprócz piłki nożnej, piwska oraz pubów, - z zamkniętą ostatecznie przeszłością i nie wracający myślami do byłych, ani nie narzekający na innie - wierzący, ale niepraktykujący - chociaż trochę samodzielny, tzn. nie zdana całkowicie na rodziców – ale najlepiej z mieszkaniem swoim, samochodem i dobrą pracą ;) - nie stawiający kariery nad dobrem związku - lubiący dzieci - nie zwracający uwagi na: setki moich kosmetyków, ciuchów oraz wieczne rozmowy z koleżankami…..

No właśnie, nie zwróciłem uwagi. Jak więcej niż 4 w łóżku, to raczej by mi się nie spodobało :)

Gość Mam podobne wymagania
to jednak jest jeszcze dla mnie nadzieja :)

Gość elineaaa
bylo 5, a dlaczego??

Gość takich kobiet
jest mnóstwo ale one niestety tez maja swoje wymagania...a wy dziewczyny naprawde jestescie az tak zdesperowane i samotne że próbujecie sie wpasowac w opis jakiegos faceta o ktorym prawie nic nie wiecie??

Gość elineaaa
ja sie nie wpasowywuje nudzi mis sie, a i tak mam chlopaka:P

Aa kto cim powiedział,że jesteśmy zdesperowane? Autor pyta czy istnieja takie kobiety, wiec odpowiadamy

No wiec wlasnie, prawie wszystkie macie chlopaka, wiec co to za narzekanie, ze faceci nie zwracaja na Was uwagi?

Gość elineaaa
na mnie zwracaja, nie mogie sie od nich odpedzic:P

maldita > Jeśli chodzi o charakter to nieskromnie napiszę, że w zasadzie wszystko się u mnie zgadza :) Jeśli chodz o wygląd to wzrostu mam 174 cm, jestem szczupły, nad sylwetką i brzuchem pracuję :) Natomiast za przytojniaka się nie uważam. Ale zadbany jestem. Jeśli chodzi o resztę, to nie mam własnego samochod, mieszkał będę jakiś czas w wynajmowanym pokoju i nie mam dużo pieniędzy (jeszcze :)) Jestem wolny i do wzięcia :)

Gość zdaniem.faceta
do 'takich kobiet' Jak sądzisz, czy jest wielka różnica poznać tu na forum swoje oczekiwania względem przyszłej parnerki/partnera niż w realu ? Założę się o koniak ***** gwiazdkowy, że w realu żadna kobieta nawet nie zada facetowi takich pytań pod nazwą 'moje oczekiwania'.

Gość On który jej nie chce
elineaaa - u mnie byś odpadła. Nie chciałbym kobiety, która miała więcej niż 2 partnerów albo uprawiała już przygodny sex

Ja znam kobiety, które miały w łóżku i 10 facetów i jakoś na brak powodzenia nie narzekają.

Jak dla mnie dobre prowadzenie się kobiety to podstawa

Gość elineaaa
On który jej nie chce nigdy nie uprawialam przygodnego sekxu, ale spoko rozumiem:P

Ale tylu partnerów? :( No chyba, że masz ponad 30 lat, to rozumiem. Ale jeśli masz tylko nieco ponad 20 to coś podejrzewam, że nieobcy Ci smak sexu bez miłości i szybkie pójścia z facetami do łóżka, na pierwszych randkach :( Nie oceniam Cię źle, po prostu byśmy do siebie nie pasowali ;)

Ja wychodzę z założenia, że lepiej być z kobietą, która się wyszalała i będzie potem wierna, niż z dziewicą, którą najpierw będziesz musiał miesiącami przekonywać do seksu, a potem jak się jej spodoba, to pójdzie do innego żeby sprawdzić jak to z nim będzie. Znam takie przypadki z własnego podwórka.

:D No nie moge tekst godny uwagi :)

Nie chciałbym kobiety, która miała więcej niż 2 partnerów albo uprawiała już przygodny sex Przecież my nie mamy wypisane na twarzy ilu miałyśmy partnerów,więc nidgy nie możesz być do konca pewien ilu partnerów miła dziewczyna.

Gość elineaaa
1 facet- 1,5 roku z nim bylam 2 facet- 2 lata z nim bylam 3 facet - 3 miesiace 4 facet- 8 miesiecy 5 i obecny do teraz- pol roku a znamy sie ze 2 lata No ale zgadzam sie z Toba nie pasowalibysmy do siebie;)

Ja też nie szukam dziewicy, ale takiej kobiety co miała 1, 2 partnerów. I uprawiała tylko sex z miłości. Lubię kobiety cnotliwe i porządne czyli takie co: sex tylko z miłości uprawiały nie idą szybko z facetem do łóżka, każą troszkę poczekać ;) nie miały wielu partnerów

No właśnie. Poza tym pozory mylą i często wydawałoby się, że te \"szare myszki\" są takie ułożone i wierne, a jak przychodzi co do czego to skaczą na boki ile wlezie. Dlatego uważam, że nie ma sensu oceniać ludzi tylko na podstawie tego z iloma osobami spali. Aczkolwiek w pewnym sensie to też się jakoś liczy.

Gość ybev
"Ja wychodzę z założenia, że lepiej być z kobietą, która się wyszalała i będzie potem wierna...." nie kazda kobieta musi sie wyszalec, to raczej domena kurwek. I powaznie chcialbys miec kobieta, ktora miala przykladowo kilkunastu partnerow seksualnych?