Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darrecki

Czy takie kobiety istnieją?

Polecane posty

Spełniam te wymagania i jakoś nie mogę powiedziec żebym miła powodzenie.

Gość intrygujące...
A ile masz lat Eon?

Gość */*/*/*/*/*/**
Pewnie że istnieją;) Ja taka spotkałem;)Ale trzeba mieć dużo szczęścia:D

Gość Mam podobne wymagania
ja tez spełniam wiele kobiecych wymagań a też nie mam powodzenia .. ale mam to gdzieś :P zawsze zdarzy sie jakis przypadek że sie spotka tego kogoś ... bez pospiechu

intrygujące... 27 wiosen za mną.

Gość intrygujące...
za mną już 28 i pół :(

Gość zdaniem.faceta
Moim zdaniem, bardzo wiele samotnych i porządnych kobiet mieszka na wsiach lub małych miasteczkach , schowały się za miotłę i czekają aż się coś w ich życiu wydarzy :)

No ale ja w przeciwieństwie do Darreckiego nie mam jakichś przedziałów wiekowych. Tzn. nie mniej niż 22 lata musi być :)

Gość zdaniem.faceta
Nellla , czyżby jest kobietą pod nazwą 'jedna na milion' , może Darrecki ma farta ?

Gość *22*
U mnie sie wszystko zgadza, z wyjątkiem tego, ze praktukuje i czaem pale ;) No i mam juz swego księcia :)

Gość intrygujące...
Eon -> nie zapominaj, że ja równiez mogę mieć wymagania :) Dwa najważniejsze: 1. Facet musi być ode mnie starszy (ostatecznie w równym wieku). 2. Facet musi być ode mnie wyższy :) Reszta ma znaczenie, ale już nie tak wielkie :)

intrygujące... > rozumiem :) Poza tym ja tutaj nie szukam nikogo na siłę :)

Gość intrygujące...
:):):) Ja tym bardziej:) Zainteresował mnie po prostu tytuł topiku i tak się wypowiedziałam.

Mam takie same wymagania, jak autor. Mysle, ze wiekszosc z nas ma takie same, albo podobne. Najgorsze, ze to takich kobiet w zasadzie nie ma :(

Gość zdaniem.faceta
intrygujące... jest to, że masz takie małe wymagania względem wyboru faceta, czyli może być poza tym łysy , wulgarny , chamski , może pić i Ciebie bić ?

Gość intrygujące...
Są!!!!! Tylko, że właśnie o to chodzi, że faceci ich nie widzą. Bo bardziej rzucają się w oczy te głośnie, krzykliwe, hałaśliwe. Przy nich takie jak my wyglądają na nudziary. I dlatego nie zwracacie na nas uwagi.

intrygujące... > jeśli kobieta podoba mi się wizualnie, to nie ma mowy, żebym nie zwrócił na nią uwagi. Natomiast gorzej, gdy taka kobieta jest bardzo zamknięta w sobie, wtedy myślę sobie, że może nie ma w ogóle ochoty żeby ją zaczepiać.

Gość intrygujące...
Zdaniem faceta -> nie popadajmy w skrajności. Dla ciebie każda skromna dziewczyna jest ze wsi albo z małego miasteczka, a każda, która nie zwraca uwagi tylko na jego wygląd musi być ofiarą, która szuka byle kogo, byle tylko był. Sorki, ale chodziło mi o pierwsze wrażenie i chęć kontaktu. Bo od tego chyba wszystko się zaczyna.

Gość intrygujące...
A poza tym, co złego jest w łysych facetach, bo nie rozumiem>

a co autor ma do zaproponowania - jak już znajdzie - taką partnerkę ? nie wszystkie kobiety kupuja ciuchy kosmetyki i marnują czas przed telewizorem. pamiętaj ;>

Gość zdaniem.faceta
Dziewczyny , Czy nie znacie powiedzenia : pokaż się ludziom i niech ludzie Ciebie zobaczą ?

Gość paprotka1111
Spełniam wszystkie wymagania oprocz wzrostu - mam 162cm. Umiem tez swietnie gotowac, mlotek i srubokret nie sa mi obce, mowie w 4 jezykach i uwielbiam sex. Moj byly facet na poczatku byl niesamowicie zakochany i dumny ze mnie a po paru latch zostawil mnie dla jakiejs idiotki, ktora nie potrafila sama sobie z niczym poradzic i ciagle narzekala jak to jest biedna i niezaradna. Gdy odchodzil powiedzial mi ze nie chce idealu tylko kobiety ktora bedzie go potrzebowac i podziwiac. Kazdy z was szuka panienki ktora mozna sie pochwalic przed kolegami ale slub bierzecie z innymi kobietami - pelnymi wad. Ja juz przyzwyczailam sie do mysli ze bede stara panna, czy jak to sie teraz mowi singlem :(

Gość intrygujące...
Nie... Pierwszy raz słyszę ;) Ale człowiek uczy się przez całe życie ;)

Zartujecie? Ja nie zwracam uwagi na te krzykliwe, mnie to odstrasza.

Gość intrygujące...
To dlaczego każda krzykliwa ma faceta, a 90% spokojnych nie????

paprotka1111 > widzisz, bo facet też potrzebuje się o kobietę troszczyć. Ja nie wyobrażam sobie, że moja kobieta biegała z młotekim i gwoździami :) Takie rzeczy należą do faceta. Najwidocznie Twój były wystraszył się tego, że jesteś zaradniejsza niż on. Pewnie po części miał rację.

Gość elineaaa
Darrecki , ja jestem: charakter: 1. sympatyczna 2. niezbyt skromna 3. nadpobudliwa 4.wrazliwa 5.czula 6.przyjaźnie nastawiona do otoczenia 7.optymistka 8.czasem przeklinam 9.czasem jestem egoistka 10.tolerancyjna 11. nie materialistka ale lubie miec kase 12.uczuciowa i potrafiąca odwzajemnić uczucie Wyglad 1.szczupła o wyraźnie zarysowanej talii 2. niestety 164 cm:o 3.Prawie plaski brzuch ale ciagle nad nim pracuje 4.Ładne piersi 5.Ładna buzia 6.Lekki makijaz 7.modna fryzura, zadbanae wlosy 8.Ogolnie zadbana Poza tym: 1.nieplaca 2.Lubie piwko sie napic w sobote 3.wiecej niz 2 partnerow seksualnych 4.Pasja hmmmmmmm 5.wierząca, ale niepraktykująca 6.samodzielna, pracuje i sama sie utrzymuje 7.nie stawiająca kariery nad dobrem związku 8.lubiąca dzieci 9.nie wymagająca od faceta posiadania samochodu oraz nie wiadomo jak dużych pieniędzy hie hie moze byc??:P