Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darrecki

Czy takie kobiety istnieją?

Polecane posty

Szukam ciągle swojej idealnej kobiety i nie mogę trafić. Oczywiście wiem, że ideałów nie ma, że to abstrakcja, ale ciekawi mnie czy znacie kobiety, które by się do tego mojego ideału zbliżył. Czyli: 1. Charakter - sympatyczna - skromna - spokojna - wrażliwa - czuła - przyjaźnie nastawiona do otoczenia - optymistka - niewulgarna - nie egoistka - tolerancyjna - nie materialistka - uczuciowa i potrafiąca odwzajemnić uczucie 2. Wygląd - szczupła o wyraźnie zarysowanej talii - wzrost 165-170 cm - płaski brzuch - piersi niekoniecznie duże, aczkolwiek jędrne - ładna buzia - lekki makijaż - modna fryzura, zadbane włosy - ogólnie zadbana 3. Poza tym: - niepaląca - pijąca tylko okazjonalnie - mająca w życiu nie więcej niż dwóch partnerów seksualnych, ale też nietraktująca seksu jak zło konieczne. - mająca jakąś pasję, oprócz ciuchów, kosmetyków i oglądania seriali. - z zamkniętą ostatecznie przeszłością i nie wracająca myślami do byłych facetów, ani nie narzekająca na innych. - wierząca, ale niepraktykująca - chociaż trochę samodzielna, tzn. nie zdana całkowicie na rodziców - nie stawiająca kariery nad dobrem związku - lubiąca dzieci - nie wymagająca od faceta posiadania samochodu oraz nie wiadomo jak dużych pieniędzy No i to takie najważniejsze. Wiem że to co wymieniłem to pewnie utopia, no ale... pomarzyć zawsze można :)

Gość bez_majtkuuuff
o taką nie jest tak trudno, tylko nie spełniacie wymagań takich kobiet panowie :)

No to właśnie dowiedziałam się jaka niejestem :P Hm w 80% pasuje opis do mnie :P Ale powodzenia poszukiwań 🌼 ps. Jaki Ty wymagający jesteś 🖐️

Gość A Ty jaki jestes
??

Gość tak istneija
ja tak jestem, np moze procz plaskiego brzucha:D ale nei jest zle

Gość tak istneija
partnerow seksualnych zero moze byc?

A jaki ja jestem, to nie będę tutaj pisał. Nie chcę się uzewnętrzniać publicznie :) Ale myślę, że całkiem w porządku ze mnie facet :)

Gość Serenada wróbelka
Są kobiety spełniające twoje kryteria. Jednak zespół cech charakteru, które wymieniłeś, predystynują te kobiety do bycia ofiarą bardziej wyrachowanych od nich mężczyzn..... I często są to kobiety po przejściach, zranione, stroniące od mężczyzn...

\"partnerow seksualnych zero moze byc?\" No oczywiście, że tak. Lepiej mniej niż więcej :)

Gość Nellla
Spełniam Twoje wymagania w 99% Trudno uwierzyć?? A jednak!

Serenada wróbelka - rozumiem, dlatego napisałem, że to taki mój nieosiągalny ideał.

mam to wszystko ,tylko niestety pale paierosy i nie mam zamiaru przestać hihi ale szukaj ,duzo jest takci dziwczyn ,tylko trzeba dobrze patrzeć ,bo zazwyczaj są troche niesmiałe

Gość tak istneija
tylko ze widzisz ja juz mam chlopaka , ktory iestety mial wiecej niz 2 partnerow seksualnych i jakkos nie moge tego przebolec a ty ile miales?

Gość Nellla
Odpowiadajac na Twoje pytanie - Takie Kobiety Istnieją !!! :)

Aha, zapomniałem dodać, że musi być oczywiście wolna i bezdzietna :) No i najlepiej w przedziale wiekowym 23-26 lat.

Gość Szkoda________
Mam 27,5 :(

Gość Mam podobne wymagania
ja bym jeszcze dodał wolna :) też jeszcze nie znalazłem ... ale szukam

Ja miałem właśnie dwie kobiety, z którymi łączył mnie też seks. Ale to były dłuższe związki. Przygodnego seksu nigdy nie uprawiałem.

Gość maline_czka
to ja!!!

Gość lifeisbrutall
wierząca niepraktykujaca? pociagaja Cie hipokrytki?:o

do Szkoda________ przecież to nie jest niezbędny warunek :) Ja mam 28, dlatego podałem taki przedział wiekowy.

Gość Serenada wróbelka
Niestety :-( Moja przyjaciółka, spełniająca chyba wszystkie opisane przez Ciebie kryteria, na pożegnanie od zdradzającego ją męża usłyszała, że wszystkie złe rzeczy, które on jej wyrządził, to dlatego, że była "za dobra". No i facet odszedł w siną dal z głupawym pasztetem, a ona zostałą sama z dziećmi.... Dobra rada: szukaj kobiety z wadami, to pokochasz ją wraz z jej wadami w 300%, w kobiecie idelanej zawsze będziesz doszukiwać się nieistniejących wad :-)

no to ja odpadam-mam dziecko ,partnera i troche więcej lat niz cie interesuje ale powodzenia

Gość Szkoda________
Zapomniales o najwazniejszym....

Serenada wróbelka - nikt nie jest idealny, a ja też na pewno nie :) Po prostu podałem tylko cechy, na które u kobiet zwracam uwagę. A to, że zakochać mogę się w zupełnie innej też jest niewykluczone. Z tymże raczej szukam kobiet o tego typu cechach jak tu wymieniłem.

Gość Nellla
hehe czekam na jakis odzew od autora topiku ... bo spelniam prawie wszystkie warunki...ale cisza.. wiec 🖐️ powodzenia w dalszych poszukiwaniach