Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudas pospolity

ILE ZARABIACIE PANIE PEDAGOZKI? JAKA MACIE SPECJAKIZACJE?

Polecane posty

Gość mozetojaaaaaa
ja pracuje jako anuczyciel wychowania przedszkolnego:) czyli jetsem panai przedskzolanka w prywatnym przedskzolu dostaje 1600 brutto plus 20%premiii nie jest to duzo, ale na pocztek mzo ebyc:)

Gość zdrowie
Dziękuje ---------->profil absolwenta Jak myslicie czy łatwo w takich placówkach bedzie o pracę???czy trzeba bedzie jeszcze dorobic jakas specjalizacje?ja mysle o dietetyce albo logopedii,bo obawiam sie,ze tytuł pedagoga zdrowia nie wystarczy :(

Gość ona85
ja teraz jestem na 3 roku pedagogiki specjalizacja: edukacja zdrowotna z rehabilitacją, bardzo podobna do pedagogiki zdrowia ( prawie to samo) a studiuje w katowicach.

Gość ona85
jest ciężko znależć pracę bo zamiast pedagogów zdrowia wolą rehabilitantów lub fizjoterapeutów:( ja robie kurs masażu, tak mi doradzili starsi koledzy po moim kierunku.

Gość zdrowie
Tez studiuję w Katowicach na UŚ:) myslałam nad kursem masazu,mozesz mi napisac gdzie go robisz,ile kosztuje i jak długo trwa??Dzięki 🌼

Gość ona85
kurs masażu kosztuje w granicach 500- 1000zł zalezy ile trwa, ja będę robić w katowicach od wrzesnia do pażdziernika cały miesiąc codziennie:( nie bedzie łatwo bo mieszkam 50 km. od katowic ale jakoś dam rade. ten kurs kosztuje 1000 zł ale jest bardzo dobry znam osoby które go skończyły i są bardzo zadowolone, dostaje się certyfikat europejski. myślałam też o innych kursach w katowicach jest duzy wybór ale ten kursmasaż chyba najbardziej się przyda. a studiujesz zaocznie czy dziennie?

Gość zdrowie
zaocznie,bo pracuje,zeby miec na studia,no wiec niestety chyba nie bede dała rady zrobic takiego kursu :( jesli jest codziennie,a mieszkam 40km od Katowic... a Ty na jakiej uczelni, dziennie czy zaocznie?

Gość ona85
ja też zaocznie, ale nie mam stałej pracy więc moge robić ten kurs, mam uzbierane pieniadze ze stazu, do szkoły dokladają się rodzice, chciałabym znależć wkońcu jakąś prace na stałe i być na własnym utrzymaniu ale jest ciężko jeśli chce się robić to co się lubi. ja studiuje na prywatnej uczelni ale za rok jak obronie licencjat na 10000% będe chciała iśc na UŚ byłam ostatnio u was na grażyńskiego i tak bardzo mi się tam spodobało:) żałuje że od razu nie poszłam, ale bałam się wysokiego poziomu:( a ty na którym jesteś roku? mieszkasz gdzieś w okolicach Jaworzna?

Gość zdrowie
Nie potrzebnie sie bałas poziomu!fakt,ze to Uniwersytet,ale doktorzy i profesorzy sa bardzo fajni i ugodowi,nie chca dla nas zle,jasne,ze strasza,ze nie pozdajemy,ze nas wyzuca itp.ale chyba robia to,zeby sie troche ich bac i zabrac do nauki :) jestem na 4 roku:) jeszcze tylko 2 lata!!!:D

Gość cipronex
i co po tej pedagogice? najlepszy zawod dla starych panien, bo zarobi tyle ze moze jej wystarczy

Gość specjalnośc - pedagogika
cipronex->chyba masz blade pojęcie o tym co mozna robic po pedagogice i ile zarobic:)

Gość a mnie cipronex rozśmieszył
:-)

Gość podBijam

Gość achoj