Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muucia -*

Jakie cwiczenia, na tłuste uda?, I co najlepsze na cellulit?

Polecane posty

Sory, ze na zdrowiu i urodzie,ale na fittnesie nikt nie odpowiada , wiec tu pisze :) -- taak ogólnie to wrócilam, i nareszcie moge posiedziec troche na kafe :D brakowało mi tego :))

musisz moja droga spełnić 5 warumków: 1)taniec 2)gimnastyka 3)pływanie 4)sport miłosny 5)dieta MŻ A tak po prawdzie i bez żartów, to wszystko znajdziesz na poniższej www. Powodzenia i napisz jak poszło, zwłaszcza z realizacją p. 4

4 i 5 odpada :( a tak to moze, tylko : 1. nie umiem tanczyc .. 2. nie mam konkretnych cwiczen, tylko takie na szpagat 3. pływanie - ale teraz tylko w jeziorze.morzu to co, nie uda sie?? ;/;(

Gość podnosicieleeeek
up podnosze! piszice :*

Gość Keck
Wielkie dzięki za linka do stronki z ćwiczeniami :) właśnie drukuję i będę ćwiczyć! pozdrawiam:)

Gość poziomka6594698
Najlepsze na celulit są masaże szorstką gąbką i zimny prysznic-codziennie!Ja po 3 tygodniach już prawie wcale nie mam celulitu.Świetna jest też maska z kawy,spirytusu,oliwy,cynamonu i imbiru i okłady cytryną

Gość POMOVC W SPRAWIE
Ja mialam cellulit i pomogly stuprocentowo takie cwiczenia: kladziesz sie na boku i podnosisz jak najwyzej jedna noge (tą zewnetrzną) i tak 25 razy(mozesz robic przerwy) potem kladziesz sie na drugim boku i to samo drugą nogą

Gość podnosicieeeeeeeeelka
podnosze. :) no piszcie piszcie, mnie interesują cwiczenia na tłustee uda bardziej, PIESEK - odezwij sie!!

Gość Kasiula1986
Ja prócz ćwiczeń robie peeling i wcieram garnier roll on przeciw celulitowi :) Piszą że efekty już po 8 dniach, ja widzę poprawę tak od kilku ni, a już 2 opakowanie zużywam, efekty tak po 2 tyg myśle zauważalne, z tym że stosować systematycznie trzeba- rano i wieczorem... ok. 20zł na allegro :D:D:D:D

Gość stacey
Ja też miałam tłuste trzęsące sie uda i figura gruszka. Pomógł tylko skomasowany atak: masaże, mezoterapia bezigł.owa na cellulit ( REWELACJA), 2 razy w tyg fitness, woda, woda i jeszcze raz woda. Diety nie stosowałam , bo to nie dla mnie, ale sukces jest! I to jaki! Aż nie wierze jak patrze na zdjęcia z wakacji że to moje nogi!

Gość dddddddddddddddadsada
podnosze!!!!!!!! piesek odezwij sie!

Gość EX-CELULITOWA
-mi pomogły 2 rzeczy nie wiem , ktora jest skuteczna bo w tym samym czasie stosowałam: -bio drain, -jacuzzi. Przez tydzień brałam bio drain potem poszłam na jacuzzi i na następny dzień były efekty. Więc na zajutrz też poszłam na jacuzzi i celulit zniknął na dobre . Bio drain jadłam jeszcze przez kilka dni (koszt ok 50-60zł za 30 tabl.)

Rower! Codziennie conajmniej poł godziny. Ja od tygodnia jeżdzę najmniej pół godziny, ale wczoraj np byłam prawie 3 ;D Cellulit zmniejszył się w połaczeniu z peelingiem 2x w tygodniu i od czasu do czasu serum slim 3d ;) No oczywiście do tego woda albo zamiast niej herbata zielona i czerwona bez cukru ;) Dzięki rowerowi mam jedrniejsze uda ;D Polecam ;) Ja zamierzam jeździć tak codziennie do konca lipca bo jadę 1 sierpnia na wakacje ;)