Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszak22

GINEKOLOG WROCŁAW

Polecane posty

Gość myszak22

hej dziewczyny,poszukuje dobrego ginekologa-moze byc prywatnie bo wiem ze publicznie bardzo dlugo sie czeka:),sama chodzilam prywatnie ale moja pani ginekolog nie była zbyt miła musiałam sie sama o wszystko prosic...potrzebuje lekarza ktory zrobi mi usg-i sam wyjdzie z taka inicjatywa -mam straszne bóle brzucha podczas okresu i nie tylko,teraz np tez mam bóle choc jestem 5 dni po okresie,prosze o namiary i cene i moze krotka informacje o lekarzu,dziekuje

Gość myszak22
czy nikt nie zna dobrego ginekologa w ty miescie??

Myszak, to jest już chyba z 10, jak nie więcej, tematów o ginekologach we Wrocławiu... Zlituj się :(

Gość bvjhwbsxjsb
pani marta balcerek -jakastam, przyjmuje na krzykach

a kogo polecacie z przychodni vita na oławskiej? Ile się tam płaci za wizytę cZy wypisanie recepty?

Gość jutro wizyta
hej dziewczyny podnoszę stary topik z nadzieja ze ktoś mi odpowie wybieram się do ginekologa do przychodni "vita" do dr Piechury ,nie wiem czy dobrze wybrałam ,czy jest w porządku ? może któraś z was chodzi do tej przychodni i może polecić dobrą panią ginekolog ,albo w przychodni Dolmed"?

Gość jutro wizyta
nikt nic nie wie na ten temat?:(

Gość kasa22
a macie doświadczenia może który pozwala żeby chlopak byl normalnie przy fotelu? u siebie chodziłam to nie było problemu a teraz chcę zeby we wrocku znalezc takiego ktoruy nie robi problemow

Kasa, w Corfamedzie w gabinetach są dwa krzesełka - dla pacjentki i osoby towarzyszącej. Wiem, że przy USG partner bywa, jeśli chce. To chyba nie będzie problemu, żeby był \"przy fotelu\", ale jeśli masz wątpliwości, zadzwoń.

Gość kasa22
wysłałam emaila. zobaczymy co odpiszą. a może któraś z was ma już sprawdzone miejsce takich wizyt? dla nas obydwojga to ważne ( piszę to bo zaraz sie jakieś bulwersantki odezwą że to zboczone,perwersja itp. ). proszę o odpowiedzi tylko na temat tego gdzie i u kogo a nie komentowanie tego.

Gość gość
radziłabym poszukać dr Świdraka

Gość gość
gdzie on przyjmuje? jakie ma ceny? jest dobry to prowdzenia ciąży?