Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasz facet

po jakim czasie facet powiedział że kocha ?

Polecane posty

Gość po 3 latach
choc nie wierzylam juz...

Gość asia jędza
też jestem zdania że to zauroczenie... fascynacja... też go tak mooocno lubię i zależy mi strasznie na nim... kocham też na swój sposób, ale ja wiem czy to jest taka miłość prawdziwa...?? ostatnio to mi takie wyznanie miłości strzelił, że kopara opada! nie oświadczył się;) ale powiedział że jestem tą jedyną z którą chce spędzic całe życie, i zapewniał że to nie było pod wpływem chwili, tylko długo przemyślane:) :-*

Gość a moje zdanie jest takie ze
asia jedza..no pięknie.....z biegiem czasu..wciaz uwazasz ze to tylko zauroczenie z Jego strony?

a moje zdanie jest takie---> ja tez dzieki niemu czuje sie szczesliwa. On jest tą iskierką rozjasniającą moje szare zycie. Dzieki za dobre slowo, bo niewielu tu jest zyczliwych ludzi, potrafia tylko krytykowac. ze jak mezatka, to juz nie powinna sie pakowac w jakies romanse itp. A ja nie chce, zeby to byl przelotny romans, chce, zeby wyszlo z tego cos powaznego. Tobie tez zycze tego samego. A tak w ogole to pewnie ty jestes wolna (tzn oprocz niego nie jestes w zadnym zwiazku?)

Gość asia jędza
jeśli to jest prawdziwa miłość z jego strony to przetrwamy te zasrane wakacje!!;) bo daleko jesteśmy.. zobaczymy jak się potoczy.. nie licza sie słowa tylko czyny:) ale myślę ze jest szczery i naprawde mu na mnie zależy czas i życie zweryfikuje...

asica..obecnie jestem wolna - jeszcze!! mam nadzieje, ze zostane 'zajeta' przez Niego :) Nie przejmuj sie krytykami..krytykuja zawsze Ci ktorzy maja najwiecej za uszami.

asia jedza..wakacje mina szybko ani sie nie obejrzysz:):):)

Gość asia jędza
mam nadzieję:D i czekam na jakiś wolny weekend:D

a moje zdanie jest takie ze--->zycze Ci tego z calego serca, zebyscie byli razem! asia jędza---> na pewno przetrwacie! Trzymaj sie!

mój po poł roku bycia razem, ja jemu też. Bardzo sie ciesze ze nie rzucal slow na wiatr, ze byl pewny swoich uczuć gdy to mówił. Jesteśmy razem 3 lata i to baaardzo szczesliwi :)

Gość ładnie to napisałas
ten tak własnie chciałabym,jestesmy raezm dopiero jakies2m-ce ale wydaje mi sie ze cos do niego czuję, ale nei chciałabym od niego usłyszec za wczesnie że mnie kocha :) bo wiadomo że niektórym facetom to bardzo łatwo przychodzi...