Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejsrzubhjlll

MIAL ZADZWONIC A TEGO NIE ZROBIL!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hejsrzubhjlll

poznalismy sie wczoraj na imprezie, od razu wpadlam mu w oko, bawilismy sie, calowalismy sie, okazal sie super facetem, a jakie mial super cialko, wdzialam ze go krece, byl podniecony, byly pieszczoty- wiem nie powinnam, ale co jest lato, jestem dorosla a pieszczoty to nie seks dodam ze jest mlodszy ode mnie;/ powiedzial ze zadzwoni "na dniach", ale ja wiem ze raczej tego nie zrobibo jak facet jest laska zainteresowany to pisze, dzwoni od razu! tylko czemu mnie olal? stwierdzil ze jestem latwa? ale przeciez caloweanie i przytulanie to nie zbrodnia, ja bylam zadowolona, on byl zadowolony, nawet bardzo... dodam ze nie bylismy pijani, moze nawet ja bylam bardziej scieta niz on

Gość hejsrzubhjlll
kurde nie lubie byc olana! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Jeśeli jest Tobą zainteresowany to też nie może tak od razu zadzwonić. Trzeba mu dać 2-3 dni.

Wczoraj sie poznaliscie a Ty juz sie martwisz ze nie zadzownil? Spokojnie, moze jeszcze spi :D Nie chce Cie potępiac, ale ja takiego zachowania lasek nie lubie :( Oby jemu to odpowiadalo i byl to początek wielkiej milosci!

Gość no bez przesady
wczoraj byliście na imprezie , jest niedziela 15 godzina a ty chcesz żeby już dzwonil ???? nie przesadzaj dziewczyno !!!

Gość little_baby
no to jest przykre ja miałam identycznie tylko u mnie był sex, byłam pijana ale nie załuje nigdy wczesniej mnie cos takiego nie spotkało wiec nie uwazam zebym była jakas suką jestesmy tylko ludzmi i kazdy popełnia błedy ja chciałabym z nim byc ale wydaje mi sie ze nie mam o czym marzyc :( przykre..

Gość załamać się można

Gość tak o...
Obstawiam, że już nie zadzwoni. Wymacał teren, a teraz siedzi w kawiarni ze swoją narzeczoną- dziecko w drodze, ślub w październiku. Wersja optymistyczna: jednak zadzwoni, umówicie sie, wypijecie wino, jest lato to czemu by nie pójść na całego. czule pocałuje cie w usta na pozegnanie, a potem możesz wykasować jego numer z komórki.

Gość kolejna idiotka
ja tez na imprezie duzo pije

Gość little_baby
e tam macie jakies pesymistyczne nastawienie ja znam swietna pare ktorej zwiazek zaczał sie od sexu i sa juz ze soba prawie dwa lata zakochani na maxa to normalne ze czasami kogos moze poniesc czesto sie teraz o tym słyszy nie pochwalam tego ale ejstesmy tylko ludzmi i czasami emocje wygrywaja

Gość hejsrzubhjlll
ej no nie jestem idiotka, kazdy ma swoje potrzeby no!!!! jak nie zadzwoni to zostanie mile wspomnienie, bo bylo fajnie nie ten to inny, proste

Gość hejsrzubhjlll
poza tym nie calowalam sie juz kolo 5 miesiecy a on byl bossski

Gość little_baby
nie przejmuj sie i daj mu troche czasu

Gość sadasdasdas
haha jasne. Chyba nigdy z facetami sie nie spotykalas. On pewnie jeszcze nie wstal po imprezie a Ty chcesz zeby juz do Ciebie wydzwanial. Im bardziej mu zalezy tym bardziej bedzie mu zalezalo zeby nie dac po sobie poznac. A skoro taki przystojny jak mowisz to pewnie ma kobiete:) Wybacz ale taka prawda

Gość hejsrzubhjlll
ja tez jestem atrakcyjna nie chwalac sie a jestem sama, bo jestem wybredna watpie ze ma, byl ze znajomymi, do tego jest mlodziutki ma 19 lat

Gość czesiek hydraulik
jak dzisiaj nie zadzwoni tzn ze mu sie nie podobasz, bylas latwa to wykorzystal i czesc

Gość dzika mrówencja
Na pewno teraz sie brechta, że niemal zaliczył taką pieczarę starą:D

Gość hejsrzubhjlll
ok smiejcie sie, dzieki wielkie, jest mi cholernie smutno, przykro, czuje sie fatalnie:(:(:( nienawidze wszystkich facetpw nigdy juz nigdzie nie wyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:( ale mi zle nie jestem stara - mam 20lat moglby chociaz napisac esa typu "czesc, bylo milo ale pary z nas nie bedzie" bo i tak bym nie chciala z nim byc na stale, za mlody i zbyt duzo nas dzieli chodzi o sam fakt nie dania znaku zycia....

Gość hejsrzubhjlll
ale mi jest cholernie smutno, przykro i wstyd:( inne laski sie ruchaja po kiblach, mysmy sie tylko calowali, tak bardzo potrzebowalam zeby mnie ktos przytulil, pocalowal, powiedzial ze jestem fajna dziewczyna, nie mam ojca, na codzien nie otrzymuje czulosci od nikogo, nie jestem robotem, nie moge non stop udawac twardej matko az sie poryczalam, :(:( moglam siedziec na dupie w domu, a nie isc na impreze, matko jak ja zaluje:9 mam rozwalona psyche nawet nie ma mnie kto pocieszczyc:( porazka wiem jestem zalosna ale musze to z siebie wyrzucic

Gość hejsrzubhjlll
moja, teraz juz byla przyjaciolka, ma faceta i totalnie mnie zlala, gdy byla sama to codzien u mnie siedziala, zawsze ja pocieszlam, zawsze bylam, a teraz kiedy ja pitrzebuje pomocy zostaje sama z problemem dzis mi pisze ze byla ze swoim facetem na zajebistej imprezie, ze bylo cudnie itp, ale wiem z innego zrodla ze wcale tam nie byli, tylko palili ognisko:( chce zeby mi bylo przykro :(

Gość Słuchawka
Ale ty przynajmniej się nie skompromitowałaś jak ja. Odezwałam się pierwsza a on mnie spławił. To dopiero katastrofa :o Uszy do góry.

Gość hejsrzubhjlll
sluchawko wspolczuje:( ja nie zadzwonie bo cale szczescie nie mam jego nr! nigdy nie biore nr facetow,, jak juz to daje swoj... czuje sie podle, bo zawsze jest tak ze pietnuja kobiete a facet jest swiety.... :(;(;( jejku ale zalapalam dola:(:( czemu mam takiego pecha?:(

Gość hejsrzubhjlll
a najgorsze jak on bedzie opowiadal ze mnie przelecial, jak zacznie sciemniac! wiecie jak to malolaty przezywaja! zacznie zmyslac obym juz nigdy go nie spotkala! nigdy! bo sie spale:( jestem glupia, pusta, zalosna, glupia i bede sama do konca zycia!1 faceci to swinie!!!!!

Gość enzoriko
my faceci takiedziwki jak wy określamy: ''wsam raz na jeden raz'' nara wodogrzmoty :)

widocznie nie gustuje w kobietach, ktore daja sie macać na imprezie (co nie znaczy ze nie lubi z tego korzystac)

Gość hejsrzubhjlll
kurcze ale ja tez tego chcialam!!!! mialam ochote!!!! taka jest natura czlowieka!!! przeciez mnie nie przelecial!!! ludzie czy wy wszyscy jestescie tacy porzadni!!! nie szlajam sie na imprezach! chodze raz na ruski rok w czasie studiow w ogole!!!

Gość Słuchawka
hejsrzubhjlll Boże, jacy tu wszyscy święci.Nigdy nie dali się ponieść emocjom, magii nocy? Najlepiej jest kogoś oceniać i wyzywać. Dodam tylko , ze mój pan wziła ode mnie numer fona i puścił mi sygnał - na zasadzie, żebys miała mnie w komórce. A potem nie odezwał się sam i dał mi do zrozumienia, że nic nie będzie. I dodam tylko- ja mam męza i on o tym wiedział.

Gość profil psychologiczny
"ej no nie jestem idiotka" "jestem wybredna" "nie ten to inny" "jestem glupia, pusta, zalosna"