Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna

Co za chory kraj,co mnie obchodzi,ze ktos miał wypadek

Polecane posty

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna

Czy ta Polska jest juz naprawde pierdolnietym krajem.Na TVPI miał byc film komediowy "Czy leci z nami pilot"a dali jakieś smuty.Pieprzniety kraj.Co mnei obchodzi,ze ktos zginal w wypadku,to jest tylko i wyłacznie sprawa rodzin i poszkodowanych,dlaczego znowu osoby niezwiazane z nieszczesciem maja dostosowywac sie do tego.

Gość zycze ci żebys straciła
najbliższą ci osobe 😠

nie masz innych rozrywek tylko TV ? A jacyś znajomi ? Koledzy ? Albo jakaś książka? Ew. DVD ?

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
Straciłam najblizsze osobyy i byłabym nawet wqrwiona jakby jacys ludzie odstawiali szopki z załoba po moich bliskich.To tylko i wyłacznie moja sprawa i mojej rodziny .

Gość biedronka000000
wkurzona masz racje... ciagle ktos ginie. no kurcze zal mi ich ale zeby zaraz zmuszac mnie do tego zebym miala jakakolwiek zalobe? to moaj indywidualna sprawa. pipierdolone to.

Gość żałoba dlatego
pierdolenie kotka za pomocą młotka!!!! ci ludzie i tak cierpią a media karmią innych czyims nieszczęściem... to tylko i wyłącznie media pierdolą sprawę!!! kasę na tym robią... a ty nie pierdol ze co ciebie to obchodzi bo gdyby ktoś z twoich zginoł pierdlił/ła byś ze dlaczego itp... nie życz innemu co tobie nie miło padalcu!!!

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
nie chodzi o to czy mam jakies rozrywki,tylko o to,ze znowu na pokaz i na siłe komus kaza cos ogladac i dostosowywac sie do tej tragedii

Chwila. Wcale nie musi przejmować się czyjąś śmiercią gdy nie ma na to ochoty. Zal i żałoba powinny być szczere, nie ?

Gość fdse
twoj ojciec i matka niezyja?

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
jakby bliska osoba zgineła w tym wypadku to przezywałabym to ,ale byłabym zdenerwowana,ze z nieszczescia i na neiszczesciu zeruja inne osoby.

Gość fgvsv
nikt ci ic nie każe. jest taki czerwony przycisk w pilocie ktory moze cie od tego przymusu ogladania uwolnic :O:O:O

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
Tak,moj ojciec i matka nie zyja i wiem co to jest nieszczescie,ale nigdy nie wymagałam i nie przymuszałam do załoby obce osoby.Po co maja opłakiwac i miec załobe osoby w ogole nie zwiazane z osobami ktore zgineły.

Gość s2s
Trawnik!!!!!! Słońce ty moje!~!!! To ty żyjesz???? Cieszę się. Jaka pogoda w stolicy Wielkopolski?

Gość bo twoi starzy byli nic nie
znaczącymi kmiotami na tej ziemi i nikomu sie nawet kolo dupy nie zakręciło zeby ich wspominać czy żałowac

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
NIe cudakujcie ,bo udajecie takich wspołczujacych a lage kąłdziecie na wszysko wokoło co sie was dzieje.Ciekawe czy jestescie tacy altruistyczni i wspołczujacy na codzien.zakłamani jestescie wszyscy .tacy zakąłmani ludezie sa najgorsi

Gość s2s
zakąłmani? A co to takiego?

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
moi rodzice byli normalnymi ludzmi i kazdy kto Ich znał to Ich szanowal.MNie smieszyłoby takie biadoleie osob ktorzy nie znali moich rodzicow.W ogole smieszne jest jak ktos strasznie ubolewa nad nieznanymi osobami a swoich bliskichj czesto ma w pupie

Gość s2s
U mnie też leje. Długo cię nie było, ale miło zobaczyć wśród kafeteryjnego śmiecia stare dobre nicki. :)

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
Mozna wspołczuc ale nie wspołodczuwac,bo po co cudakowac jak nas to w ogole nie dotyczy

O ile sie nie myle, to codziennie na polskich drogach gina ludzie...i z tego powodu jest zaloba? Nie wydaje mi sie.

wkurzona---> Masz racje. Codziennie ludzie przezywaja tragedie. Ale niech zginie wiecej osob - to sie kraj musi pokazac jak bardzo wspolczujacy jest - przed innymi krajami :) A rodzinom ofiar wspolczuje :(

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
No własnie,codziennie gina ludzie,umieraja katowane dzieci czy ktos az tak sie przejmuje tym??

Gość s2s
Powstanie warszawskie też mnie osobiście nie dotyczy, a jego rocznicę obchodzimy. Wybuch II wojny światowej też mnie nie dotyczy, ale jego rocznicę obchodzimy. Nooo, faktycznie, jakie to głupie....:P

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
Polacy pokazuja wspołczucie na pokaz a ogolnie to POlacy sa najbardziej zakłamanym i zawistnym krajem wzgl.siebie

Gość wkurzonnnnnnnnnnnna
s2s co Ty mytlisz jakies rocznice z wymuszona załoba

sorry ale ten film byl w tv juz setki tysiecy razy.........wiec trudno połączyc sie w żalobie z powodu odwołania jego emisji

Gość znaj miarę s2s