Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qleczka69i

po jakim czasie w nowym zwiazku zaczynacie wspolzycie?

Polecane posty

Gość Qleczka69i

po jakim czasie w nowym zwiazku zaczynacie wspolzycie? kilka dni? tygodni? miesiecy? lat? oszaleje chyba.. mam nowego faceta od prawie 3 miesiecy i bardzo chce z nim zaczac wspolzycie ale sie obawiam ze to za wczesnie :/ help

to chyba kwestia bardzo indywidualna...poza tym chyba zalezy tez od waszego wieku ;)

Gość Qleczka69i
ja mam 24 on 28 :/ :D

Gość tengohambre
ja prawie od poczatku wiedzialam, ze On to wlasnie 'ten facet', dlatego za bardzo sie nie spieszylam, chcialam, aby najpierw wywiazala sie miedzy nami wiez. Czasami trudno bylo poprzestac pocalunkach, ale zaczelismy wspolzycie po 7 miesiacach.

Gość tengohambre
* na pocalunkach

Gość ile można to samo w kółko
durne baby

Gość Qleczka69i
tengohambre no wlasnie dlatego z4e mi zalezy na nim bardzo chce poczekac.. wczesniej z poprzednim nie czekalam tak dlugo.,. ale tez zwiazek sie rozpadl po 6 mies..:/ wiec teraz dmucham na zimne.. tylko jak tak bede czekac w nieskonczonosc to sie rozpadnie z braku sexu help i jak tu znalesc zloty srodek? :(

jak facet Cie zostawi bo nie chcesz tak szybko isc z nim do wyra to znaczy, że dupek. pogadaj z nim moze, delikatnie podpytaj o to jak powaznie on traktuje wasz związek, co czuje do Ciebie... mozesz tez delikatnie zejść na temat seksu, ale tak niby półsłówkami- moze facet wygada sie czy cos mu chodzi po glowie

Gość moze reakcja alergiczna
ja nigdy dlugo nie czekalam, miala 2 powazne zwiazki i w obu dosc szybko sprowokowalam sprawe, z moim teraz juz mezem, kochalam sie na 2 spotkaniu (a naszej 1 randce..) :-) nie ma reguly :-)

Gość Qleczka69i
:] no sprobuje pogadac... choc juz rozmawialismy.. niby poczeka... ale cos czuje ze bez sexu to za dlugo nie wytrzyma.. ja zreszta tez:)

Gość badecka wita wasD
ja z pierwszym facetem po 2 miesiacach zwiazku.. ale wtedy bylam dziewica:D a z drugim to po roku:/ i tak sie rozstalismy.. wiec czas nie gra roli.. raczej to co jest miedzy wami.. i czy traktujecie siebie serio

Gość myskawitaw
ja po 5 miesiacach

Gość Qleczka69i
??????????? czy ktos moze mi pomoc;( wypowiedzcie sie

Gość mika pika
ja proponuje juz zaczac.. 3 mis wystarczy:D

Gość wirolka
ja zaczelam po tygodniu:) puki co ciagle razem:) - juz 9 miesiecy:)

Gość to indywidualna sprawa
ja zaczęłamm po 4 dniach i jestesmy juz rok :)

Gość morgannnnnn258
ja po 3miesiacu.. ale nie przetrwalo..:/ pozniej po 2 .. i tez nic z tego..;/ teraz jestem na etapie poszukiwan;)

Gość 696969
a ja najchetniej to od razu- ale na mnie Quleczka69i nie masz co zwracac uwage bo ja samiec jestem;D wy kobiety wiem ze inaczej na to patrzycie.. :* powodzenia .. ale mysle ze juz mozesz po malu sie zdecydowac.. przytrzymac go do 4 mies i pozniej juz z grubej rury.. tak najlepiej dziala na facetow.. szacuneczek bedzie i zadowolenie po abstynenji.. oj tylko pozazdroscic:)

Gość tengohambre
Duzo zalezy takze od tego, jak intensywne byly te 3 miesiace pod wzgledem czestotliwosci spotkan. mozna sie spotykac dwa razy w tygodniu i mozna codziennie...Facet cie juz naciska?? jesli tak to niedobrze.

Gość Qleczka69i
no wlasnie nie za czesto te spotkania..;/ raz w tygodniu ostatnio dwa..:) ale ogolnie rzadko..:/

Gość tengohambre
ja bym jeszcze poczekala troche. Przynajmniej sprawdzisz jak sie facet zachowa...

Gość Qleczka69i
czekam czekam... ale sama tez juz dlugo nie wytrzymam:( :D tez mam dluuuuuuuga przerwe :/ a on puki co jest wporzadku.. ale cos wlasnie czuje ze naciska ostatnio- nie bezposrednio ale tak jakos obchodzac temat w rozmowie....;/

Gość ewkulka
ja po tygodniu..:)

Gość oportunizdga
U mnie najpierw współżycie, potem związek :)

Gość irmina wolna
ja po miesiacu srednio ale to indywidualna sprawa;)

no ja zaczęłam uprawiać seks z moim chłopakiem 2,5 miesiąca odkąd zaczęliśmy ze sobą być. byłam jeszcze dziewicą, ale no chciało mi się. xD zależy od każdej pary. dla innych to za krótko, dla innych w sam raz a dla jeszcze innych za długo. ; )

ja po 2 tygodniach i łączył nas na początku tylko seks a pożniej miłośc teraz jestśmy małżeństwem i niedługo na świecie pojawi sie nasz syk\\nek

nie zmieniam partnerów jak rękawiczki... ehehhe.. Mam jednego od początku i oby do końca:D

3 miesiące to już jest O.K Po wielu miesiącach mija to pierwsze największe pożądanie i sex nie będzie taki jak powinien być. Ale najważniejsze - idź do lóżka wtedy kiedy będziesz pewna faceta na 100%, tego że kocha że możesz na niego liczyć że traktuje Cię poważnie........