Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szoku

Szczecin, Stargard,katastrofa we Francji lista zabitych

Polecane posty

Gość w szoku

czy ktos juz jest poinformowany ktos zginal? ja jestem ze Strargardu skad jechalo 26 osob i miedzy nimi mogl byc ktos mi bliski, prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!

Gość zadzwon
0 800 170 010

Gość w szoku
a jest jakis sposob dostac liste ze stargardu???????

Gość stare
Informacje o wypadku są udzielane pod warszawskim numerem telefonu MSZ 022 523 90 09.

Gość w szoku
nie moge zadzwonic bo jestem w Angliii

Gość w szoku
W kosciele podczas mszy o 18.30 wyczytano nazwiska. Z tego co udalo mi sie dowiedziec 17 osob ze stargardu trafilo do szpitali..., przezyl ksiadz ze stargardu Lukasz. ksiadz z Grzedzic jest natomiast w ciezkim stanie aLE KTO????????????????

Wypadek polskiego autokaru Od godz. 17:00 w budynku Caritasu, przy ul. Krasińskiego 19 działa Punkt pomocy i informacji dla rodzin poszkodowanych w wypadku. Punkt funkcjonuje na pierwszym piętrze budynku Caritasu Funkcjonują również specjalnie uruchomione nr telefonów pod którymi dyżurują pracownicy socjalni 091 578 08 30, 091 578 08 34, 091 578 08 43. Informacja telefoniczna Szpitala w Grenoble nr tel. 04 76 76 75 75 To jest ze strony UM Stargard Szcz.Niestety,listy nie ma.

Gość w szoku
juz tu bylam, szukam wszystkie strony

Gość gościuuuh
Szukasz miejsca do nauki języka francuskiego dla dzieci w mieście Szczecin? Świetnie trafiłeś! W serwisie Preply (więcej informacji znajdziesz pod adresem (http://www.sic-egazeta.amu.edu.pl/index.php?t=2737) oferujemy naukę języków obcych na najwyższym poziomie. Wykwalifikowana kadra, rozmowy z native speakerem - czego chcieć więcej? Zapisz się już dziś! Zapraszamy!