Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaaa22

czy ktos tak ma w zwiazku ze jak sie widzicie to jest super, a jak nie to sie kl

Polecane posty

Gość mysiaaaa22

to sie klocicie? ja jak nie widze mojego faceta dluzej niz 4-7 dni, to mi tak za przeproszeniem odpierdala, ze wymyslam, ze on juz mnie nie kocha, ze moze zdradza ze mnie nie chce itp. oczywiscie nie zawsze mu to mowie, ale czesto sama sie bije z takimi myslami jak jestesmy razem zawsze jest cudnie-bez zastrzezen, nigdy sie nie poklocilsmy( przez ponad 2 lata) kiedy sie widzielismy, jak juz to przez smsy albo gg, najczesciej gdy sie juz jakis czas nie widzielismy. nie wiem czemu tak jest. wiem ze mnie kocha, ze nie zdradzi, ze zrobi dla mnie wszystko. jednak z tego jego braku dostaje jakiejs paranoi..bpje sie ze te moje napady paranoi moga zniszczyc, albo oslabic nasza milosc:O rada na to jest wspolne zamieszkanie, zeby sie widziec czesto, ale na to musimy poczekac okolo roku, dwoch jeszcze( bo brak kasy, studia dzienne itp) czy ktos tak ma? jak sobie z tym poradzic?

Gość aasfsdggf

Gość mam takk samo
mam IDENTYCZNIE ... niestety. z tym ze to nie tylko moje paranoje bo mojemy facetowi tez tak "odwala"...